Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaMARA26

czy tylko JA uważam ZE

Polecane posty

Gość TaMARA26

koleżanki w moim wieku (25/26) popełniaja błą wychodząc za mąż tak młodo?? wiem ze to ich wybór i sprawa indywidualna ale jednak... :/ gdzie czas na zabawę, podróze, rozwijanie sie poznawanie swiata... bo u nas jeste tendencja slub -> dziecko zaraz po roku, dwóch...

Gość fiu fiu fiu fiu.ddd
zgadzam sie z Toba, ale niekoniecznie w kwestii wyszealenia sie, podrozowania etc po prostu - im czlowiek straszy tym dojzelszy, wiec trzeba poczekac

Gość gigi gigi
na zabawę był czas w przedszkolu

Gość TaMARA26
:) w sumie własnie apomniałam o dojrzałosci i mardosci zyciowej która przybywa z wiekiem! ja sama mam 25 lat i nie uwazam zebym była gotowa na tak wielki krok, w sumie w jakims stopniu je podziwiam ale ja wiem ze jeszcze nie dojrzałam zeby sie "ustatkowac" ...

Gość NiaNIUA12
Jak człowiek był w przedszkolu to nie miał z tego swiadomej uciechy a w czasie studiów i po ma :) i zdajre sobie chyba wieksza sprawe niz jako kilku letnie dziecko :P

Gość NiaNIUA12
komfort odkładania??

Gość spintterixx
a ja wyszłam za mąż i urodziłam dzieci mając 23, 24 lata. I nie żałuję. Moja córka ma teraz 11lat i mamy ze sobą świetny kontakt. Jesteśmy z mężem na tyle młodzi iż mamy czasem wrażenie, że czas zatrzymał się jakieś 10lat temu i jeszcze wszystko przed nami. Mamy kochane dzieci. Wnoszą tak wiele do naszego życia.

urodzenie jak największej liczby dzieci jest sensem waszego życia, oraz istotą waszego jestestwa... czym wcześniej----> tym lepiej dla potomstwa kobieta bezdzietna to kobieta nieszczęśliwa... wasze zabawy, zainteresowania, oraz rozwój osobisty nie mają żadnego znaczenia. innymi słowy- to czyste fanaberie __________________________________________ dziękuję że mogłem się wypowiedzieć

Gość NiaNIUA12
wybór indywidualny... no coz ja tez wole sie dokształcic popracowac, podrózowac, około 30 moze sie hajtne choc i tak mi na tym nie zależy bo jest dobrze jak jest :)