Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emililaaaaa

zachowanie facetów,

Polecane posty

Gość emililaaaaa

witam, zauwazylam, ze dosc czesto faceci zwracaja na mnie uwage na ulicy, patrza sie , ogladaja, ale nic w tym kierunku nie robią. Gdy mijam faceta to spuszczam odrazu wzrok, bo mnie pesza, co powinnam robić by ich ośmielić

Gość 22 lata czuje koniec swiata
............. pytanie glupie tak, że szok. :D jak facet zwraca uwagę, to uśmiech i spojrzenie kobiety motywuje go, żeby podejść. ;)

Gość emililaaaaa
peszy mnie to i gapie sie w ziemie

Gość emililaaaaa
no i co bedzie kolo mnie przechodzic patrzyc sie ja sie bede tez spogladać i przejdzie.../:(

Gość prawdziwy real mezczyzna
zrozumcie kobiety ze to ze facet sie patrzy na ulicy wcale nie oznacza ze chce z wami byc :D na ulicy jest mnostwo ladnych kobiet, gdybym mial zaczepiac kazda nie mialbym miejsca do zapisywania numeru.... malo ktory facet pamieta ladna laske 10 minut pozniej.

Też racja, przecież Ty jak mijasz X fajnych facetów to nie pamiętasz ich wszystkich i nie chciałabyś się z nimi wszystkimi umówić. Dla mnie naturalne jest, że patrzę przed siebie i nieraz nawiązuję kontakt wzrokowy, czasem kogoś zlustruję:P Zdarza mi się obejrzeć jak coś mnie zaintrygowało. Ale to nie znaczy, że od razu będę lecieć na czyjeś skinienie:D Ale pewności siebie się naucz, w życiu Ci się przyda.

Gość max227
Często oglądam się na przechodzące dziewczyny a jeżeli któraś odwzajemni spojrzenie i uśmiech daje to mocnego kopa do działania,spróbowania czegoś więcej,także dziewczyny odwzajemniajcie spojrzenie bo jest to bardzo miłe :)

A skąd wiesz co myśli jak się patrzy? Może również patrzeć z niedowierzaniem jaki brzydal idzie, albo nie może uwierzyć, że można się tak źle ubrać. Może jesteś brudna. Masz duże mniemanie o sobie. Uważasz, że jak ktoś się patrzy to dlatego, że jesteś taka piękna. Krzyknij głośno na ulicy to się wszyscy obejrzą i podniosą twoje ego.

Gość facetpotrzydzie
Ja osobiście zwracam uwagę na sylwetkę, sposób poruszania się kobiety, oczy usta... Ale przede wszystkim każdego z nas facetów przyciąga odważny sposób ubierania się kobiety...Kontrastowy kolorystycznie, lub wyzywający - pełen erotyzmu, obietnicy np. spódnica z długim rozcięciem, lub ogrodniczki pod którymi jest luźna bluzka bez stanika ;) Bardzo dużo zależy jak spoglądasz na facetów, rodzaj makijażu, włosy... Wyczuwamy, czasem ;) że kobieta "szuka" niby przelotnie... Czasem, bo gdy jest atrakcyjna to i tak każdy ma ochotę...

Gość 22 lata czuje koniec swiata
@facetpotrzydzie a nie jest tak, że zbyt wyzywająco i seksownie ubrana kobieta budzi skojarzenia łatwej, puszczalskiej i ogólnie szmaty? :D spotkałam się właśnie z takim poglądem, że kobiety ubrane w ten sposób(bluzki z dużym dekoltem, krótkie spódniczki) nie są dobrym materiałem na partnerkę. :D

Gość facetpotrzydzie
22 lata czuje koniec świata Nie dokonałem podziału kobiet... ;) Przedstawiłem tylko na co my "wzrokowcy" zwracamy uwagę. Później my faceci możemy określić (przyszyć łatkę), że "Taką" tylko na raz... a z Tą chciałbym na dłużej, bo może nie jest idealna, ale ma to coś :) Niestety z wiekiem jako facet dostrzegam, że Kobiety ubrane czasem bardzo ... hmm... kontrowersyjnie są równie uczuciowe, inteligentne i maja swoją moralność jak inne. To że tak się ubierają nie oznacza, że wbrew stereotypom, nie od razu wskakują "pod kołdrę", lub "tańczą na rodeo" ;) Gorzej dla nas mężczyzn - zdobywców, One wiedzą, że mogą mieć większość z nas więc poszukują oprócz wyglądu czegoś więcej... Chociaż... Ech za kobietami się nie trafi... Mam fantazję i lubię nawet wyzywająco ubrane kobiety. Mam sporo koleżanek i mam wyobrażenie co do sposobu ubierania się mojej "Sympatii". Jest atrakcyjna, ale obawia się to tak do końca wyrazić... Nie przeszkadzałoby mi, gdyby założyła bluzkę bez stanika (do czego ją przekonuje), szpilki, pończochy i spódnicę - MNIAMI :D Na razie sukienka z rozcięciem, dekolt z ciemno czerwonym w tle stanikiem i buty na wysokim obcasie...

Gość facetpotrzydzie
ps. dodam, że ubiór na miasto, a nie prywatnie ;)