Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gugunia

ZABIJ SIĘ, ZABIJ SIĘ.. NIKT NIE LUBI TUTAJ CIĘ...

Polecane posty

Bry. Przedstawiam wam przepiękną piosenkę: http://www.youtube.com/watch?v=tWRmFU9GI2E A dla leni którzy nawet na link nie klikną przedstawiam sam refren: "By uwolnić cię od bólu i porażek I dostarczyć tobie przewspaniałych wrażeń Zrób to szybko po kryjomu, Ja nie powiem nic nikomu la la la la Zabij się, zabij się Nikt nie lubi tutaj cię la la la la Strzel sobie w głowę I rozwal na połowę la la la la " Moje pytania: 1. Znacie/co sądzicie? 2. Wie ktoś może gdzie znajdę chwyty do tej nutki? :)

Gość tylr tylkooooooooo
Okrutne :(

Gość vice.versa
ciebie też, a właściwie tym bardziej nikt nie lubi.

Gość biczessss
jak już pisałam wczoraj, to ciebie się sprzątnie!

Czemu okrutne? "Łzy" w swoim repertuarze mają kilka piosenek niezbyt wesołych jednakże ta jest wyjątkowa, nie namawia do śmierci ale pała sarkazmem ;)

Gość Wyszkoni
to najgorsza polska wokalistka. A teraz: zabij się, zabij się... :D

dla mnie - superpiosenka jak mi źle i sobie ją puszczę, to mi od razu lepiej :) a głos Anny Wyszkoni - rewelacja, ładny, mocny, charakterystyczny

Gość wojtekkk*()()()
zesraj się na twardo!

Gość mcksamdc
znam to, piosenka sprzed 12 lat

Gość Wyszkoni
sama sobie muszę pisać te pochwały.

Gość Czesio z Wrocławia
Mi się podoba, lubie Łzy... i nie jestem pedałem! :classic_cool:

Gość c_onan
rzygam i sram na ciebie. miłej nocy, nie zdechnij przypadkiem, serce może otłuszczone a zadyszka z trzepania to jednak jest wysiłek :D

Gość pan plejstocen
łzy i ta cała wyszkoni to żywe gówno wokalno-artystyczne gówniane teksty gówniany wokal gówno w głowach

Gość Czesio z Wrocławia
c_onan komu tak życzysz? :D

Gość c_onan
diabelskiemu frajerowi, bo człowiekiem tego bym nie nazwała. a tam. szkoda się produkować. i tak wszyscy do piachu. gady i gadziny, a normalnych ludzi brak.

Gość Czesio z Wrocławia
Poniosło Cię :D

Gość c_onan
jeszcze mnie poniesie :)

Gość Czesio z Wrocławia
Podbijam bo kocham Łzy! :D

To pisało jakieś szatańskie nasienie na szatana polecenie. Ludzie sobie tę piosenkę słuchają i samobuja strzelają. Potem w piekle sraczkę wielką mają, bo samobójcy przeważnie w piekle swój żywot mają! Niech to będzie przestroga! Nie przejdzie do nieba samobójcy noga!

Fubu niedawno byłem i poznałem piekło i uwierz że ono istnieje! Bóg jest jeden a przez szatana znamy nienawiść i to szatan jest głównym problemem a nie Bóg. Kiedyś myśalałem tak samo jak Ty. Dzisiaj już myslę dalej że wiekszość Żydów jest podła bo pochodzi od szatana. Dali się omamić. Sam święty raczej nigdy nie będę mam sporo za uszami. Czeka mnie piekło jak i wszystkich którzy sa przeciwko Bogu! Ten szatan się z was śmieje, Ty myślisz że będziesz z nim rzadził?! hahaha on Cie pierwszy będzie torturował jak się nie ockniesz. Całe zło pochodzi od szatana! Zapamiętaj!

Gość goro1987

łzy i ta cała wyszkoni to żywe ... wokalno-artystyczne gówniane teksty gówniany wokal ... w głowach

SAM JESTEŚ GÓWNEM. STRZEL SOBIE W GŁOWĘ I ROZWAL NA POŁOWĘ. A OD ANI WYSZKONI TO SIĘ OD... TĘPA PAŁO ZAKUTA. JESTEŚ TYLE WART CO TWÓJ KOMENTARZ  CZYLI WIELKI ... WRZODZIE JEDEN WYSKAKUJĄCY NA DUPIE LUDZKIEJ. NIE WIEM JAK MATKA MOGLA URODZIĆ TAKIEGO TĘPEGO PALANTA JAK TY. ZABIJ SIĘ , ZABIJ NIKT NIE LUBI TUTAJ CIĘ. STDZEL SOBIE W GŁOWĘ I ROZWAL NA POŁOWĘ NA NA NA NA. TY LKO TAK PORZĄDNIE ŻEBY CIĘ ŻADEN CHIRURG NIE MÓGŁ POSKŁADAĆ. BANANA W DUPĘ I STRZEL SOBIE KUPĘ TYLKO NIE W DOMU BO BĘDZIE NIEPOTRZEBNY SMRÓD. CZEŚC