Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammlodala99

kupil mi pasztetową;(

Polecane posty

Gość mammlodala99

moj mąż jest przystojny,kochany,kochający,seks cudo, sprząta,bawi,karmi, kapie dziecko ma wlasna firme,kase i jedna wade...........uwielbia jeść tak że robi się sknera w tym temacie...wczoraj kupił sobie serek almette 10rodzaji, ktory uwielbia,lososia jakis kawior buleczki, pasty, ser za 70zl za kg i mowi ze to jego i schowal a mi wyciaga z reklamowki....pasztetowa firmowa:( ale sie wkurwwillam..na pytanie co to ma byc, odp przecież lubisz.....

Gość niuu
no to co za problem -idź sama do sklepu i kup sobie to co chcesz.

Gość mammlodala99
mi nie chodzi o to ze problem,,,tylko sam fakt jego zachowania!! oczywiscie ze sobie moge kupic

Gość ghrrrrrr
macie osobne lodówki? i on swoją zamyka na kłódkę? :D weź się ogarnij i lepiej poświęc swój wolny czas na działalność charytatywną zamiast wymyślać durne tematy

Gość niuu
Ale w ogóle to on tak wszystko dla siebie tylko kupuje? Nie dla was?

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooo
no to pokazał jak Cię szanuje..

wybacz, ale się troszkę uśmiałam :)) no po prostu kocha cię i chciał ci zrobić przyjemność kupując to co lubisz (sama piszesz że powiedział że lubisz). Większość facetów jest prosto myśląca, nie mylić z głupotą.

z tej pasztetowej się uśmiałam :) macie dwie lodówki czy jak? dwa budżety i każdy sobie rzepkę skrobie? zrób jutro na obiad dla siebie i dziecka -łososia, a na oddzielnej patelni smażoną kaszankę z cebula. jak wróci z pracy, powiedź że kaszanka dla niego, bo ponoć lubi :D