Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedysmama

w jakim rozmiaru kupic najwiecej ciuszkow dla malenstwa???

Polecane posty

Gość kiedysmama

tak jak w temacie?

Gość kiedysmama
????

Gość ewelina7821
według mnie nie ma sensu kupowac duzej ilosci ciuszkow dla niemowlaczka bo szybko rosnie. Ale moim zdaniem tak na 62 albo 68 bo nie wiadomo jakie duze dziecko sie urodzi. tych malutkich do 58 to naprawde pare sztuk;) pozdrawiam i powodzenia.

Gość kiedysmama
bardzo dziekuje, wlasnie tak myslalam by wiecej kupic 62-68

Gość Żeby żyć po swojemu
Racja,tych najmniejszych mało, bo szybko schną jak wypierzesz a dziecko wyrasta błyskawicznie;) Pewnie jeszcze cos dostaniesz od rodziny :) 62-68 ponosi najdłuzej :)

Gość nie zgodze sie
Nie zgodzę sie że najlepiej 62 - 68.. też na początku kupiłam tylko kilka sztuk na 56 bo myślałam se się nie przydadzą a później na szybko dokupywalam bo w 62 mały wyglądał komicznie poprostu sie topil .teraz ma 4 misiace i dopiero zakładam mu rozmiar 68 więc ja radzę kupić sporo ubranek na 56 bo naprawdę się przydają

Gość ja tych na 56
w ogole nie zalozylam bo dziecko urodzil sie duze i nawet noga by jej nie weszla w te spioszki :) niektore zalozylam tylko raz bo jak wypralam i wyschlo to juz byly za male. dobrym pomyslem dla mnie byly tez spioszki pajacyki bez stopek bo jak troszke jej nogi urosly to i tak nadal mogla je nosic - zakladalam do tego skarpetki

Gość rzuc okiem tutaj....
a ja mialam kilka na 50-52 i nawet dlugo ich uzywalam :P... ale moja kruszynka miala 47cm jak sie urodzila :)

Zdecydowanie 62. Mała nosi do teraz, choć 56 też się przydało bo nieduża sie urodziła i tonęła w większych. Nawet kilka 50 ubrała.

U nas najdłużej nosiła 56, miałam mało takich ubranek i mąż biegał do sklepu by dokupić bo mała topiła się w 62. Potem jak zaczęła rosnąć to bardzo szybko wskoczyła w 68.

u nas 62 wystarczyły na miesiąc a pozniej juz 68 nosił ja bym radziła kupić wlasnie 62-68 a pożniej ewentualnie dokupić inne rozmiary w zaleznosci jak duze urodzi sie dziecko

ja też uważam że 62-68. ale też nie przesadzaj z ilościami, bo ci dziecko wyrośnie zanim się obejrzysz, a taki maluszek to nie za bardzo ma jak ubrudzić ubranka - chyba że trafi się model ulewający, to gorzej. ja na 56 nawet nic nie miałam - i jak się okazało, dobrze zrobiłam, bo synek miał od razu 61 cm :)