Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerowana zmartwiaczka

Jak nieprzejmować się wszystkim?

Polecane posty

Tak zazdroszczę ludziom, którzy wszystko olewają i mają w nosie krytykę itd. Ja dziś znowu jestem zdenerwowana, bo szef mnie opieprzył za coś, czego nie zrobiłam i tak jest zawsze. Codziennie wracam z pracy zmęczona psychicznie,bo zawsze jest coś nie tak. Atmosfera tam też nie jest miła. W oczy wszyscy wszystkim słodzą, a za plecami jedno drugie obgaduje i kombinuje przeciw niemu. Już mnie trafia szlag. Z jednej strony cieszę się że mam pracę (bo w tych czasach o nią trudną) a z drugiej się tak męczę, bo nie radzę sobie czasem z emocjami... Nie wiem czemu tak mam, może jestem za młoda i mało jeszcze widziałam :(

Gość asssasqsasa
a iler masz lat? ja 28. i wszystkim sie perzerjmuje

Gość kisssiststss
Witajcie, ja sie moge tez pod tym podpisac niestety

Ja mam 22. U mnie w pracy szef ma jedną pupilkę a po reszcie jedzie jak po burych sukach :( Czy Twoja wina czy nie, czy coś zrobiłaś czy nie to i tak dostajesz opieprz... Człowiek naharuje się, chce zrobić wszystko jak najlepiej a i tak jest źle. Jestem referentem od zakupów, naprawdę dużo rzeczy mam na głowie,prawie codziennie dochodzą nowe obowiązki co daje dodatkowe powody do opierdolu (za przeproszeniem). I to wszystko za marne 1100 zł na rękę :O

Gość Żeby żyć po swojemu
Kiedyś się przejmowałam, aż w pracy ryczałam w toalecie a teraz mam wyjebane. Nie ma bardziej wyluzowanej osoby ode mnie pod tym względem;) Nie wiem skąd to, ale nabrałam pewności, że zawsze sobie poradze ;)

Żeby żyć po swojemu -to Ci zazdroszczę, że odbiłaś się od tego. Ja dziś też się poryczałam. Mój szef ma zawsze rację, a my go tylko chcemy oszukać... Dziś musiałam powiedzieć coś na niekorzyść jego pupilki i mi się oberwało...

Gość asssasqsasa
mysler ze to przychodzi z wiekeiem

Gość też się przejmuję,
ale trochę mniej niż jakiś czas temu, pomimo braku pewności siebie, chyba dzięki zaburzeniom emocjonalnym :)

Jak przetrwać w tej dżungli? :)

Gość A to jest bardzo
W jakiej dzungli chcesz przetrwać???powiedz prosze???:)

Gość werfg
pupilka pewnie daje mu tylka

Gość A to jest bardzo
Nie można nie przejmować się wszystkim,to byłoby nie ludzkie,człowiek ma uczucia jak i róznego rodzaju emocje,które jezeli sa aktywne powoduja zawsze jakies zaburzenia nastroju

Ale ja wiem, że nie powinnam się przejmować i nie chcę tego robić, lecz to samo przychodzi :( Cholera jak ja bym chciała być twarda jak kamień. Czasem wydaje mi się, że lepiej w ogóle nie mieć emocji :O

Gość do zmartwiaczka
Kto nie ma emocji nie czuje że żyje. Lepiej wypłakac swoje emocje jak trzeba. Zaczyna sie weekend pora się odstresować to już zaczynaj. Zajmij sie czymś innym i nie myśl o tych porabanych układach. W każdej pracy tak jest trzeba sie przyzwyczaić i nabrac dystansu.

Gość A to jest bardzo
Człowiek to nie kamien,i nigdy nim nie bedzie,bo jest człowiekiem,w komplecie ze swoimi emocjami,które nie sa stałe a zmienija sie ciagle:)

Gość też się przejmuję,
ja tam jestem w sumie zadowolony, że pewne moje emocje zmniejszyły czujność, przynajmniej trochę mniej się przejmuję pomimo m.in. całkowitego braku pewności siebie

Gość A to jest bardzo
I tak to jest,tak to juz jest,kazdy ma swoja czujnośc i swoje emocje,tylko swoje,których nigdy im nikt nie zabierze:) jak miło:)

Ja niestety mam weekend pracujący.

Gość Bo może
No to pracuj pracuj na zdrówko