Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwionaaaaaaaaaa

Analiza wyniku testu ciążowego FOTO

Polecane posty

Gość do autorki posta
ja na twoim miejscu powaznie zastanwoilabym sie czy chce byc z kims takim jak Twoj partner, sama zobacz, sytuacja alarmowa a on zamiast cie wspierac, sam tzresie gaciami i szuka sposobu by pozbyc sie problemu... no sorry, od swojego partnera oczekuje, ze skoro ze mna sypia, to w takiej wlasnie sytuacji mnie bedzie wspieral, i ewentualnie poniesie ze mna konsekwencje...

Gość do autorki posta
ewidentnie widac ze nie mozesz na niego liczyc.

Gość ooo_o
Nerwy są zrozumiałe: możesz być w ciąży, jeden facet (mąż?) siedzi, drugi się wkręcił na jego miejsce, w jego mieszkaniu... Współczuję tak czy siak

Gość Zdziwionaaaaaaaaaa
mogę liczyc, wlasnie że mogę.. okazalo sie, ze zupelnie inaczej go zrozumiałam. I jest mi głupio z tym. Rozmawialisym wczoraj i dzis dkluuugo w tym temacie. W kazdej sytuacji moge na niego liczyć, tutaj oboje bhyliśmy wq szoku, a ja do tego go zwyzywałam ostro.. Wstyd mi jak cholera... Ale co najwazniejsze nie ejstem w ciąży. Ucieszyłam się, jak nigdy w życiu :)) Jesli o tabletki chodzi, w czwartek idę do lekarza po receptę na Qlairę:) Mże zmiana dotychczasowych na te okaże się lepszym wyborem.

Gość Zdziwionaaaaaaaaaa
BYŁY mąż. Proszę czytać ze zrozumieniem. Tamten się nie wkrecił na jego miesjce w jego mieszkaniu,. U eks tymczasowo pomieszkuje dopóki nie wróci (tydzień) i zajmuje się tu małym, bo mam błogi spokój. Co do X. to wspaniały facet, spotykamy się od roku. Najperw był moim przyjacielem. Ja mu od zawsze mówiłam, ze nie chcę wiecej dzieci. A on to akceptowal, bo sam ich nie chce mieć. Za to akceptuje mojego Synka.

Gość Zdziwionaaaaaaaaaa
i X. nie mieszka z nami. Dla mnie to za wczesnie, prawdopodobnie dla Niego również. Zaangażowaliśmy się w ten związek, ale ja wolę być ostrożniejsza i duzo czasu upłynie zanim zdecyduje się na wspólne życie.

Gość gogow
ja jak robilam test to po niecalej minucie wyszly takie dwie wielkie krechy ze nie bylo ze nie jestem po dniu poszlam do gina i pow ze to 5 tydzien :)

Gość Zdziwionaaaaaaaaaa
w 5 tyg. stężenie hCG jest ogromne. krechy wychodzą więc mocne. Ja tak miałam w 1 ciąży.

Gość Zdziwionaaaaaaaaaa
Bylam po odbiór wyników hCG zrobionych tydzień po ujemnbych. Wyszło 158! W dniu tego badania robiłam test ciążowy- wynik NEGATYWNY. Pani w laboratorium za free zrobila mi właśnie następne badanie. Jutro mam przyjść po odbiór.

Gość Zdziwionaaaaaaaaaa
up

zdziwiona moja bladziutka kreska ma.dzis.8 miesiecy :-) anty doustna.nie daje100%.pewnosci. moja.kolezanka do 4 miesiaca ciazy brala tabletki bo nie.wiedziala.ze.zaszla.