Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość admiralee

i dostalam kolejny pierscionek zareczynowy...

Polecane posty

Gość admiralee

Dziewczyny, czy jak facet kupuje mi od pewnego czasu same pierscionki wygladajace jak na zareczyny, to moze swiadczyc, ze tych zareczyn chce, czy jak?

Gość jezu jaki dylemat
jakby chciał zareczyn to by sie oswiadczył, to chyba logiczne :D

Gość Belinda157
Mój brat dał swojej dziewczynie pierścionek i ona zapytała z żartem "czy to zwykły czy niezwykły" :D I on powiedział, że niezwyły i tak oto są zaręczeni. Móze też tak spróbuj?

Gość admiralee
Niby logiczne, ale on za kazdym razem zartuje ze to zareczynowy, czesto tez nawiazuje do tematu zareczyn, a wczesniej mowil,ze nie chce slubu, wiec nie rozumiem jego postepowania: sprawdza mnie jakos, czy co? Tak jak mowie nie sa to normalne pierscionki, zwykle tylko takie zareczynowe...

Gość Dziwne zwyczaje
Nie pytaj na forum tylko zapytaj swojego chłopaka.Pewnie kupuje piersćionki odpustowe a ty czujesz się wniebowzięta!

Gość dfjisf
dajesz fotkę. lubię popatrzeć na błyskotki, klejnoty itp. :)

Gość admiralee
Nie chce go pytac czy zmienil zdanie, bo zakladam, ze jak zechce, to sam mi kiedys powie. Chyba na razie nie jestem przygotowana do powaznej rozmowy i boje sie takich decyzji. Ale chcialabym wiedziec czego bym sie mogla spodziewac.

Gość admiralee
Sprobuje z ta fotka, ale jeden gdzies wsadzilam

Gość jak to zareczynowe
to małe masz wymagania

Gość jezu jaki dylemat
to mi wygląda na pierścionki za 49,90 z h&m albo innego new yorkera :D są ze złota?

Gość sama*jestem
jaka kolekcja :D

Gość jakby chciał.........
jakby chciał by sie oswiadczył,co z tego ze kupuje pierscionki? tchorz i tyle albo cie nie chce a ty sie podniecasz jak ty chcesz z nim reszte zycia spedzic, skoro nie umiecie gadac?o wszystko bedziesz na kafe pytala potem?

Gość nie wygladaja na zareczynowe..
tandetne z sieciowek, a nie delikatne zareczynowe drogie

Gość admiralee
Po prostu sie pytam. Tak, zamierzam z nim zycie planowac. Albo juz planujemy. O slubie nie bylo mowy. A pierscionki moze nie sa superdrogie, ale ani on ani ja jakos mega duzo nie zarabiamy i raczej dawalismy sobie dosc skromne prezenty za ok. 50zl. Tymczasem od jakiegos czasu dostaje zlote pierscionki (na codzien nosze srebrne). Dla mnie zlote pierscionki i w takim ksztalcie przypominaja zareczynowe, tym bardziej ze na codzien nosze srebrne i masywne

Gość admiralee
Zreszta tylko na kafe ludzie chwala sie ze zarabiaja krocie i na sniadanie jedza kawior.

Gość dfjisf
Nie doszukiwałabym się Bóg wie czego. Ludzie często dają w prezencie rzeczy tego samego rodzaju, np. broszki, przez wiele lat.

Gość admiralee
Tylko widzisz ja nigdy nie dostawalam pierscionkow. Tzn. dostalam jeden srebrny przez trzy lata, a teraz w tym roku kilka

Gość vdkvnds
Ale, ale.. 2 pierścionek od góry pojawił się swego czasu na kafe. Pamiętam dokładnie, więc laska jest w miarę wiarygodna. Ten ostatni też już chyba był w pakiecie z pudrowo/brzoskwiniowym odpryskującym lakierem.

Gość admiralee
Brzoskwiniowego lakieru nie uzywam, ale przypomnialas mi, ze mam sobie kupic bezowy. Az strach tu cos pokazywac w takim razie. No, ten jest ostatni http://www.voila.pl/282/2f82v/?1

Gość Pięęękny
:)

Gość ojvedo
te wszystkie pierscionki tutaj byly na kafe wystawiane!!!! koles pytal czy moga byc jako zareczynowe!!!!

Gość admiralee
Na pewno NIE - ostatni dostalam DZISIAJ

Gość ojvedo
no ten ostatni byl jakos niedawno wystawiany na kafe pytal sie czy go kupic

Gość vdkvnds
śliczny ten ostatni :) to o inny model pewien gość się pytał - taki wielki zielony jak oko ropuchy, więc spokojnie ;)

Gość Sposób na Alcybiadesa
A ten ostatni nie jest czasem z Yes? Bardzo popularny model zaręczynowy. Występuje też z szafirem i rubinem.

Gość Sposób na Alcybiadesa
I chyba z diamentami też.

Gość wiśniowa^^
Różnego rodzaju biżuterię można podarować ukochanej na zaręczyny. Moje Kochanie wie, że gustuję w broszkach i sprawił mi w ten pamiętny wieczór takie coś: http://www.voila.pl/291/8tvr2/?1 http://www.voila.pl/292/ijbif/?1 To już 7 wspólnie spędzonych lat, a nasza miłość rozkwita niczym ten symboliczny kwiat.