Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka__26

problem-oceńcie

Polecane posty

Gość Majka__26

Hejka. Mam na imię Majka i mieszkam we Wrocku. Mój problem jest taki: - wynajmuję nieduże mieszkanko i pracuje we Wrocku. Od lutego tego roku pomieszkuje u mnie mój brat. Mirek jest rok młodszy. Z uwagi na małe mieszkanko i 1 miejsce do spania .... spimy w jednym łóżku ( nie, nie, nie chodzi o sex z bratem ). W weekendy przyjeżdza do mnie mój narzeczony. Zaczał się ostatnio mocno wkurzać ponieważ wtedy kiedy Mirek nie wyjeżdza na weekend do domu to on musi spać na materacu.......Sama nie wiem co robić........Brat przyzwyczajony jest i nie zaakceptuje spania na materacu. Dla mojego chlopaka to tylko 2 nocki i to nie w każdy weekend. Co o tym sądzicie ?

Gość suczka z vegas
brat powinien spać na materacu

Gość Majka__26
Mirek sie nie zgodzi

Gość Majka__26
Do tego brat wchodzi mi do wanny mówiąc, że należy oszczędzać wodę :O

Gość cjcchf
Śpij na materacu a chłopak niech śpi z bratem :classic_cool:

Gość twój facet śpi
na materacu a ty z bratem w łózku ? Uważasz że to normalne ?

Gość Majka__26
Nie, Mirek na razie nie dokłada się do mieszkania

Gość aja polecam
Pogon gowniarza nie tylko z lozka ale tez z chaty.

Gość Majka__26
Nie, to nie jest prowokacja. Mam po prostu problem z tym. Jeśli zareaguję tak jak piszecie to Mirek na pewno opowie w domu rodzicom.Wtedy wiadomo - awantura. Mirek nie zgodzi się na spanie na materacu. Nie jest do tego przyzwyczajony. A 2 noce w tygodniu to dla mojego faceta chyba nie jest problem ? Jak mu to wyjaśnić?

Gość Majka__26
może pościelam chłopakowi we wannie ? włożę tam koc, kołdrę i podusie myslicie że się zgodzi ?

Gość Majka__26
głupawy podszyw........ na tym polega problem - Mirek się nie zgodzi. liczę na wyrozumiałość mojego faceta

Gość Majka__26
Mirek mówi żeby mój chłopak spał w nogach w łóżku albo połozymy się w poprzek i podstawimy sobie pod nogi skrzynki

Gość Majka__26
a może jakieś poważniejsze podpowiedzi ?

ty nie wiesz jak załatwić sprawę a masz lat 26 ? ze się chłop zgodził spac na materacu ?

Gość wywal brata z domu
Wywal brata z domu - nie dosc, ze pasozyt - nie doklada sie do czynszu , pewnie oplat tez . to jeszcze ksiaze wielki - nie bedzie spal na materacu!!! haha, gdzie sie taki facet uchowal - niezly gosc, nie wiadomo czy sie smiac czy plakac. I dlaczego sie boisz, ze powie rodzicom? niech powie.. z tego co piszesz sama sie utrzymujesz i niech sie ogarna i przemowia do rozsadku Twojemu bratu.. bo nierob z niego wielki.. widac golym okiem !!! hahahaha ! co za gosc ! na materacu sie nie przespi, nigdy pod namiotem nie byl? pogon go z domu - niech leci z placzem do rodzicow !!! haha, ile on ma lat? 3?

Gość Majka__26
zgodził się. ale zaczyna mu to przeszkadzać. nie wiem co zrobić. Mirek ma dość trudny charakter i nie chcę konfliktów

Gość wywal brata z domu
Jestes glupia, bo dajesz sie wykorzystywac. To co ze ma trudny charatker? wywal go i juz ! pasozyt jeden, niech sam na siebie zarabia i sie utrzymuje :D co za gosciu, nie wierze! to musi byc prowokacja! jak mozna byc takim typem! hahaha, az wstyd!

Gość Majka__26
to nie jest prowokacja. już pisałam. obawiam się problemów z rodzicami. to nic przyjemnego jeśli przestaną się odzywać po zlym potraktowaniu Mirka. To ja wyjdę na tą złą, która wywaliła brata. nie chcę tego.

Gość to niech brat kupi sobie
łózko polowe jak mu materac nie pasuje

czy ty się słyszysz każesz chłopakowi spać na materacu by twój brat po chamsku spał z tobą :O

Gość nie wiem w jakim jesteście
rozumiem, że brat pracuje i dlatego pomieszkuje u Ciebie? Jeżeli tak to czas, żeby dołożył się do mieszkania i może zmienicie na większe? tak, żeby każdy miał pokój? Nie chcę Cię oceniać, ale nie wyobrażam sobie spania w łóżku z bratem... to jakieś niesmaczne... Wiesz, ja myslę, że Twój brat jest zazdrosny, złośliwie nie chce spać na materacu. Powiedz mu wprost, że w weekendy kiedy jest u Ciebie narzeczony ma wyjechać i już, a jak chcecie razem mieszkać to poszukajcie czegoś gdzie będzie Wam wygodniej - po pokoju dla każdego. Jeżeli z jakiegoś powodu brat musi na razie być u ciebie w weekendy i zanim jednak macie małe mieszkanko to załatwcie sobie coś drugiego do spania - albo wymieńcie to łóżko na dwie jakies małe sofki - fotele rozkładane, kanapki, itp. albo jakiś fotel rozkładany do kuchni czy korytarza wstawcie i niech brat śpi osobno. Przecież potrzebujecie intymności z narzeczonym...

Gość glupia jesteś Majka
tyle Ci powiem

Gość nie wierze......
że są takie idiotki na świecie

Gość za a nawet przeciw
Wyobrażam sobie taką sytuację, oczywiście odwróconą. Kiedy to mój facet w łóżku sypia z siostrą. I myślę sobie, że to dziwne i nie chciałabym z kimś takim się w ogóle spotykać.