Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiadoma0000

chłopak nie chce zamieszkać w mieście po ślubie.

Polecane posty

I cały czas stzela focha jak mówię mu że nie zamieszkam u niego na wsi. On bez studiów , ma jakoś prace choć niezbyt płatną, ja obecnie studentka nie wyobrażam sobie życia na gospodarce . Czasami mam ochotę go zostawić.

a to po studiach nie można mieszkać na wsi ? nie musisz na roli pracować mieszkać tak to dwie różne sprawy

Gość dmisia
jak idzie na wies do rodziny to musi pomagać przy gospodrce a co, ma leżec i ksiązki czytać ? wiadomo że wiele dziewczyn nie chce na wieś bo robota cięzka, inwestycje i rece urobione, zaniedbana

poznaliśmy się jak byłam młoda i głupia, chodziłam do liceum . dmisia ma rację przeciez jak juz zamieszkam na wsi to nie będę siedzieć jak pani tylko bedę zmuszona pomóc , na wsi czyli z dala od ludzi, rozrywek ;( ehh takie życie jest bez sensu ;(

Gość dmisia
pewnie sa ludzie którzy lubią wieś, szczególnie starsi ja bym nie mogła , zero infrastruktury, pola, las , w zimę odśnieżanie , w lato harówa

Gość kafeterjanka taka jedna....
Przecież możesz mieszkać na wsi a znaleźć pracę w mieście. Z tego co piszesz to on pracuje a nie zajmuje się gospodarstwem. Ja bym tak chciała ale nie mam takiej możliwości:( Mieszkać sobie na wsi...dom,ogród... Znam takie małżeństwo gdzie on zajmuje się gospodarstwem ( z tym że jest ono spore i maja z tego niezłą kase) a ona pracuje w gminie.Owszem pomaga mu po pracy,w sobotę,ale tylko pomaga.

ale może pracować na etat a na wsi mieszkać chyba że tu chodzi o WIEŚ co ludzie powiedzą ja miastowa

Gość sdfghjkl
w lato harówa? zalezy u kogo ja mam chate wywaląna na wsi tarasy srasy i takie tam ale nie kojarz mi sie to z harówa raczej z komfortem

Gość ROLNIK10000
JA JESEM ZE WSI, NIE JEST TAK ŹLE A WRECZ PRZECIWNIE. KURY ZNOSZA SWIETNE JAJA, KROWY PYSZNE MLEKO, CZASEM TRZEBA GNOJ WYKIDNAC TO WYSTARCZY SIE UMYC POD STUDNIA I SMROD Z GLOWY. W CZYM DZIEWCZYNO PROBLEM ??? WIESTO WSPANIALE MIEJSCE A JESZCZE JAK CHLOPACZYNA MA PROSIAKI TO JUZ POWINNAS BYC W 7 NIEBIE

Gość sdfghjkl
ale jesli masz takie podejście to nie wychodz za niego bo to wrozy tylko rozwod

Gość ROLNIK10000
JESZCZE CI ZAZDROSZCZE BO IDZISZ NA GOTOWE A MI NIKT NIE ZAPROPONOWAL ZYCIA NA WSI, SAM MUSIALEM DO WSZYSTKIEGO DOJSC CO NIE BYLO LATWE

Gość jakbym miał wybów jakaś
kliteczka w bloku a wygodny dom na wsi to pewnie, że wolałbym na wsi. I wcale nie jest tak z dala od ludzi i rozrywek, ja mieszkam w bloku i nawet sąsiadów nie znam. A na wsi się wszyscy znają. Znajomy z pracy ma na wsi pusty dom po rodzicach bo ani żona ani 2 dzieci w wieku gimnazjalnym nie pójdą na wieś, wolą swoje jednopokojowe- przerobione na 2 pokojowe w bloku. Szok!. W tym jebanym bloku nawet nie mam jak w aucie pogrzebać.

Gość żonaty30l
TROLL DETECTED! :)

Tak łatwo wszystkim mówić że ładny domek to i na wsi moga mieszkać , ale prawda jest taka że ten domek nie jest taki ładny ! I to tego mieszka tam dziadek i babcia chłopaka :( masakra . Już wolę klitkę w mieście :(

e tam, jezeli to nie prowo i autorka mowi serio, to ja ja rozumiem. Ja jestem z Warszawy i nie umiałabym sie wyniesc na wies, nawet gdyby mi tam proponowano nie wiadomo jak wielką wille, po prostu lubie życie w mieście :p I wole już 2 pokoje z kuchnia i łazienka w miescie, niz 10 pokoi na wiosce, z ktorej do miasta trzeba codziennie jechac samochodem... masakra.

Gość żonaty30l
Droga Pani studentko :) Po Pani wpisach widać, jak niski poziom panuje w polskich uczelniach wyższych. Zapewne studiuje Pani w Wyższej Szkole Gotowania na Gazie i Tarcia Chrzanu (w tej sytuacji mogę zrozumieć Pani braki), lub jest Pani (bardziej skłaniałbym się do płci męskiej) najogólniej rzecz biorąc trollem :) A co do mojej rady: proponowałbym jednak nie zostawiać partnera (w Pani/Pana przypadku prawej ręki) i zastanowić się poważnie nad swoim marnym bytem. Pozdrowienia ze wsi ;)

Gość Joanna23hahahah
rzuć go skoro nie wyobrazasz sobie z nim zycia,proste jak cep

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
żonatego 30 ze wsi coś ewidentnie zabolało - heh stary wybacz, ale ja też wolę klitkę w mieście niż wille na wiosce z dala od cywilizacji. Ludzie na wsi dziczeją :)

ja również wolałabym 2 pokoje w wielkim mieście niż wille na wsi jakoś ludzie ze wsi nie potrafia tego zrozumieć kocham wielkie miasto , muszę mieć na codzień dostępne życie wielkomiejskie nie dla mnie koszenie trawnika cały dzień, wylegiwać się na leżaku nienawidzę wieś jest dobra ale góra dwa tygodnie, dłużej popadłabym w depresję