Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paloma.B.

różowa biżuteria do różowej bluzki, która ?

Polecane posty

Gość Paloma.B.

Wybieram się na przyjęcie rodzinne i zastanawiam się która biżuteria będzie mi bardziej pasować. Możecie coś doradzić ? :) http://allegro.pl/bransoletka-modulowa-rozne-kolory-slub-wesele-i2564084931.html Zastanawiam się czy kolor fiolet bez cyrkonii czy róż. Będę mieć różową sukienkę i dodatki jasny fiolet. Obie bransoletki mi się podobają ale obu nie założę :)

Gość Wiesz to zalezy jaki dokladnie
masz odcien tej rozowej bluzki. Poza tym do rozu moze byc np. czarny Ale akurat te bransoletki ktore pokazalas c harakteryzuja sie kiepska jakoscia i wysoka cena. Za te cene mozesz miec 3 ladne, porzadne bransoletki. Wklej bluzke to cos doradzimy

Wybrałabym chyba tą różową. Ta fioletowa jest bardziej młodzieżowa, ale rzeczywiście ciężko doradzić nie widząc stroju.

Gość appleeee
wybacz ,150 zl za te bizuterie?gruba przesada

Gość appleeee
150 zl za to badziewie?lgruba przesada!

Gość tereska1994
śliczne są :) weź tą różową :):) Kupowałam u tej pani 2 miesiące temu taką na wesele srebrną z cyrkoniami i byłam bardzo zadowolona. Najtańsze fakt nie są ale za coś dobrego trzeba zapłacić.

Gość Adeleeee
Zadna mi sie nie podoba, moze poszukaj jakichs innych. Za wysoka kwota. Kolory: roz, bez, bialy, czarny beda pasowac.

Gość Lukrecjija
różowa :)

Gość zuźka24
a ja na odwrót - kupiłabym fioletową. Podobają mi się słoniki przekładki hihi, no i takie są wygodniejsze bo ciut cięższe, sama robię takie to wiem :)

Gość Edycja postu :)
Autorka chyba już poszła. Cóż, chyba nie są najlepszej jakości. Za tą cenę wolałabym kupić kilka różnych, np. różową, białą i czarną. Jak dobrze poszukasz, znajdziesz z ciekawszymi przekładkami. Albo wolałabym dopłacić i kupić coś dobrej jakości, np. ze srebra (niekoniecznie Pandory). Srebro Ci się nie zetrze...

Gość dddddddddwe
różowa piękna :)