Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jarek6776

Zakopane

Polecane posty

Gość assszzz
byłem hujowo jest oszukuja na wszystkim...tym powinna sie zajac prokuratura.mówie ci gorole są gorsze od hanysów

No wiesz zalerzy jacy!! Nie wszyscy oszukują , a jeśli już to ci co stoją przy drogach z tabliczkami wolne pokoje tanie. Ja mam stałą kwaterę na Zębie u Barbary J. Nigdy jeszcze nawet na zł nie oszukała. A kase zawsze bierzę na koniec przed wyjazdem do domu. Teraz akurat jadę w inne miejsce bo u niej nie mam miejsc!!

Gość lkjhgtf
zakopane to dla pedałow dobre ,a górale to mendy i za dudki nawet na niemiecka strone przeszli w czasie wojny

Widzę że masz bardzo niemiłe wspomnienia z Zakopanego!! No cóż każdy ma inne zdanie!! Ja tam mam wręcz odwrotne zdanie o góralach.

Gość lkjhgtf
dałeś sie zwieść pozorom ,ale wiesz oni musza kogoś trzepać z kasy

Jesteś w błedzie nie daałem się zwieść pozorą!! Wypoczywan tam już od 15lat. Z góralami trzeba umieć dobrze żyć podobnie jak z innymi mieszkańcami z innego regionu Polski.

Gość lkjhgtf
tak z nimi dobrze zyjesz jak im płacisz czyli jak coś z ciebie mają

No cóż wszędzie trzeba płacic w naszym kraju nie ma nic za darmo. Płacić trzeba wszędzie czy to nad morzem czy na marurach czy nawet za granicą!

Gość Góraleczkajestem
To tak samo górale mogą powiedzieć o Warszawiakach ,a hanysy o krakusach...:/ Masakra! Ja mieszkam niedaleko Zakopanego:) A co Ci jest potrzebne?

Gość dcswcfswcf
hanysy to najgorszescierwo bez wyjatku

Gość lkjhgtf
to nie jest to samo bo górale przeszli na góralen volk i okazało sie ,ze do polaków im daleko ,a nie stwierdzono tego u krakusów ,warszawiaków i hanysów -tych prawdziwych

Gość Lepsze góry niż morzee
Bo tam to dopiero oszukują i liżą duupee za każdą złotówe!!!!!

Gość lkjhgtf
hanysy te górnośląskie ,prawdziwe to nie sa takie złe ,górale za dudki zjedza gówno spod siebie

Gość lkjhgtf
generalizując całe polactwo to banda jebanych oszustów i złodzieji

Od kiedy byłem 1 raz w Zakopanym, czyli od 1997r 15 lat bardzo się tam zmieniło na lepsze. Owszen są wyjątki co jak mieli w kwaterach 15 lat temu tak mają do dziś jedynie co to tylko ceny się zmieniają co rok to wyższe!

Gość lkjhgtf
o sobie ,o tobie ,o nim ,o niej i ogólnie o nas

Złodzieje są w każdym kraju a nie tylko w Polsce. A najwiecej chyba to w naszym Rządzie tam to dopiero kradną i robią przekręty. Po drugie w naszym kraju nie da się żyć uczciwie. Aby godnie żyć trzeba coś pokąbinować. Gdyż w naszym kraju za prawdę dostaje się po d_ _ _e a za uczciwość po kieszeni!!

Gość jukka2
bylam w Zakopanem 5 razy poczawszy od roku 1990,a zakonczywszy na 2008...nic tam sie nie zmienilo,procz rozwalajacych sie chodnikow.Panowie z tabliczkami "wojne pokoje" wabia ,a przy plocie rosna pokrzywy.Wstep do kazdej dolinki trzeba oplacic,a ruch tam jak na krupowkach.Jest tam Biedronka i Centrum,ale parking dla 5 aut,wiec nie radze sie wybierac zmotoryzowanym.

Gość lkjhgtf
sa w kazdym kraju ,ale jaki procent tu jaki gdzie indziej,zreszta sam sobie odpowiedziałeś

Gość słoik ogórków
zakopane to chlew przereklamowany tak jak miedzyzdroje ,a polska to jedna dupna wiocha

Do Jukka 2 No ci co szukają klijęta na siłę to tak mają ale ci co Mają fajne kwatery i co się na necie ogłasają to dbają o wizerónek swojej posiadłości i o gości. Ja np mogę z czystym sercem panią Barbarę Janik z Zębu!

Gość słoik ogórków
tylko nie pisz do pani z zebu ze jestes klijętem bo cie ze schodów spuści

Gość do jarka 6776
Chlopie gdzie Ty na te gory zarabiasz skoros prawie analfabeta ?:O

No cóż ale musimy żyć w tym naszym kraju. Największą winę za wszystko ponosi nasz Rząd!! Bo nie umie uczciwie rozporządzać kasą. Po prostu nasz Rząd to kiepski gospodarz!!

Gość do jarka 6776
słoik ogurkuf wes sie nie czepiaj :D

Gość słoik ogórków
moze sie boroczek spamieta

To temat o Zakopanym a nie o Ortografi. Jeśli ci nie pasuje to napisz nowy temat Kółko Ortograficzne!!