Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

Głodówka - ile schudłyście?

Polecane posty

Cześć, pytanie j.w. i dodatkowo to interesuję mnie bardzo jak ona wyglądała? - z przestawieniem na wewnętrzne pobieranie; tzn. zamknięty przewód pokarmowy ( tylko sama woda - żadnych herbatek, tabletek itd), - czy herbatki ziołowe, woda, soki ze świeżych owoców, kawa i jakieś pomoce w tabletkach? Pozdrawiam

Gość jesli chcesz to mozesz bo
odradzam te metode 🖐️

wiem, wiem ;) wiele stron internetowych niestety mydli oczy, a realnie jest całkiem inaczej i w większości wypadków odbija się na zdrowiu ;) Pytam tylko z czystej ciekawości.. mhm.. ?

Gość tahtahyah
wpisz w google 'kafeteria glodowka' jest ogromny temat poswiecony glodowce na ponad tysiac stron

Gość 22 kg w ciogu
miesiaca wode trzeba pc

Gość assa tadarassa assa
tylko i wyłącznie wodę - żadnej kawy, herbaty i soków byłam na głodówce 13 dni

Gość jesli jestes na glodowce
to trzeba robic lewatywy bo sobie organizm mozesz podtruc. jesli nie spozywasz pokarmow to perystaltyka zwalnia a co za tym idzie nie sa wydalane toksyny z jeslit.

Gość trela morelaaaaa
coś ty , o samej wodzie to nie można , muszą być jakieś herbatki i witaminy , i przynajmniej jakiś owoc codziennie

Gość trela morelaaaaa
tiaaaa, lewatywy - jakieś bzdury

a jak usuniesz zlogi z jelit? przeciez to sa szkodliwe dla organizmu efekty trawienia

Gość ałałałałaihjdjdddd
byłam na głodówce 14 dni i schudłam z 88 do 61 kg:) najważniejsze jest odpowiednie przygotowanie się;) a i schudłam bez efektu jojo

same zalegajace w jelitach masy kalowe moga wazyc spokojnie z 10 kg.

20 kilo. Woda plus słodka kawa, żeby mózg nie zaczął obumierać z braku cukrów. No i jak nie mogłam wytrzymać, to kromka suchego chleba żeby czymś zająć usta i pobudzić żołądek do pracy. Wytrzymałam tak dwa miesiące, nie ma szkód w organizmie. Teraz dopiero przytyłam, po 7 latach, więc to nie jojo.

Gość trzaska78
20 kilo. Woda plus słodka kawa, żeby mózg nie zaczął obumierać z braku cukrów. No i jak nie mogłam wytrzymać, to kromka suchego chleba żeby czymś zająć usta i pobudzić żołądek do pracy. Wytrzymałam tak dwa miesiące, nie ma szkód w organizmie. Teraz dopiero przytyłam, po 7 latach, więc to nie jojo. *** gratuluje glupoty!

10 kg?! Czytałam o dziewczynie, która była na głodówce 28 dni, odtrucie organizmu - miała umierać. Codziennie 2 lewatywy, zero jedzenia. Przez 28 dni ''wyszło'' z niej 23 kg samych badziewii z jelit. 17 - nastolatka.

o no widzisz, czyli moze byc wiecej :) samo usuniecie tego powoduje fizjologiczne schudnięcie. a jesli jestes na glodowce to dodatkowo nie dostarczasz nic ale jest ryzyko ze organizm bedzie trawil miesnie. jesli chcesz schudnac, to spalaj tluszcz, czyli najlepiej cwiczyc.

a jesli wlasnie zalezy ci zeby oczyscic jelita z tego badziwia, to oczywiscie poza tym zeby nie napychac sie swinstwami dalej, to polecam soje natto. super rzecz, polecam!