Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańczowaaa

Pomóżcie.

Polecane posty

Gość Pomarańczowaaa

hej wszystkim, może wydam sie jakas przewrazliwiona albo cos ale mam kilka pytan na ktore ktos moze mi odpowie.. moja historyjka zaczyna sie w lipcu, 11 lipca dostalam okres taki normalny jak zwykle a 17 kochalam sie z moim chlopakiem, byl to stosunek przerywany ( wiem to zadna antykoncepcja). wszystko bylo ok tylko po ok. 2 tygodniach zaczely kłuc mnie jajniki, pomyslalam ze to owulacja, ale zrobilam test dla pewnosci i wyszedl negatywnie (30.07) . Caly czas czulam te jajniki wiec 3 sierpnia znów zrobiłam test i znow wyszedl negatywny, pozniej zrobilam test 6 sierpnia i znow negatywny i w ten sam dzien poszlam do lekarza.. zbadal szyjke macicy i troche podotykal brzuch i jajniki i powiedzial ze ciazy raczej nie widzi ( ale jakby mial widziec po dotyku?) 7 sierpnia zrobilam beta hcg z krwi i wyszla 0,1 czyli negatywna. 12 sierpnia dostalam okres taki jak zawsze bolesny i obfity. 5 dnia juz mialam tylko plamienie i znow zaczelam czuc kłucie jajnika lewego ( czego nie czułam podczas okresu). zrobilam test 16 sierpnia i znow negatywny.. a ja lewy jajnik dalej czuje.. najgorsze jest to ze dziewczyny ciagle pisza ze je jajniki kłuły na poczatku ciąży i mimo tych testów i okresu dalej się boje.. co to moze byc?

Gość Pomarańczowaaa
nikt sie nie znajdzie kto moze pomoze mi w tym..?

Gość nie wiem jak ty
Choroba psychiczna. zacznij się zabezpieczać,bo lepiej żebyś się nie rozmnażała!

Gość Olga1107
Klocie jajnika to nie ciąża ! Fakt czasem tak jest w ciąży ale skoro testy i lekarz mówią ze nie to na litość boska nie szukaj dziury w całym.

Gość domdassaa
dziury w całym to szukal ten co jej wkladal:D:D:D kolejna niedorozwinięta idiotka co potrafi tylko kopyta rozkladac:O