Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagna88

Sprzedam kozaczki H&M dla dziewczynki, ostatnie godziny aukcji

Polecane posty

Gość fannyhany
jezuuuuuuuuuuuu, masakra jakas te buty:O:O wies spiewa i tanczy

tylko ze przez 3 dni mialam 46 maili z zapytaniami o nie, i ludzie jakos licytuja, nie licze 290 wejsc na aukcje

Gość lkjhgfdsazz
sliczne sa, kupilabym ale moja coreczka jeszcze nawet nie chodzi :D

dzieki, ja naprawde nie sprzedaje ich bo chce ludziom wcisnac wszystko co sie da i co moge sprzedac. ale z ich zakupu bylam tak zadowolona ze juz widzialam na stronie h&m nowa kolekcje z innym wzorem i bioreee jak tylko pojawia sie na polkach w sklepie:D

Gość kreolka___
no to po kiego tutaj spamujesz, skoro takie sa rozchwytywane????????????? spadaj handlaro

SMIERDZACE BUTY ZE SMIETNIKA A TY DAGNA CZEMU MASZ NOWE KONTO NA ALLEGRO? TAMTO CI ZABLOKOWALI ZA OSZUSTWO, PRAWDA???

heh nawet nie bede zwracac uwagi na ciebie, tak mialam juz 10 kont i kazde mi zablokowali te jeszcze jakos sie trzyma, zajmij sie swoimi zabawkami gówniaro

em. angel -> widze róznice w nicku wiec widze ze sie podszywa, ludzie sie nudza, wakacje, duze bezrobocie:D

Gość do autorkiiii
bezrobotna dagna, to raczej ty jestes skoro uzywanymi butami i ubrankami musisz na allegro handlowac:P

nie musze, ale wole je sprzedac czasem za grosz bo nie widze potrzeby wyrzucania ponad setki ubran na smieci i wyobraz sobie ze mysle w ten sposób równiez o innych bo nie wszystkich stac na kupienie nowych rzeczy. i równiez czesc ubran pooddawałam i koncze na dzis ta rozmowe:)