Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej.......

nie wierze ze jakas kobieta moze zakochac sie we mnie

Polecane posty

Gość Sara Sarenka
Andrzeju nie sluchaj ludzi!!!! Sluchaj samego siebie!!!! Badz soba! Uwierz w siebie!!! Wszystko bedzie ok! Musisz tylko sobie zaufac... Powodzenia!!!!!

Gość karolina z garwolinaa
skreśliłabym cię już na początku

Gość Zmeczony
Ania,a co jest takiego odrzucajacego u prawiczkow?

Gość do andrzejaaaaaaaaaaaaaa
obejrzyj sobie film 40 letni prawiczek od razu poczujesz sie lepiej :)

Gość Sara Sarenka
No Karolina! Skreslasz ludzi tak sobie? Nawet ich nie znasz? No i kto tu ma problem???

Gość bury kot
Niestety, ktoś kto sam sobą gardzi i ma się za śmiecia, rzadko budzi pozytywne uczucia. A udawanie przy tym wesołka tylko pogarsza sprawę, bo ludzie czują, że coś jest nie tak, że jesteś nieszczery. Tylko pytanie za milion złotych, co zrobić, by zmienić swoją samoocenę. Bo na pewno nie wystarczy powiedzieć sobie - jestem super, od dzisiaj mam wysoką samoocenę i zaczynam nowe życie. To nie dziala tak prosto.

Gość andrzej....
dbam o higienę, kąpie się codziennie staram sie byc kulturalny i uprzejmy

Gość diabeł wcielony
:)

Gość karolina z garwolinaa
nie chciałabym takiego starego prawika przeciez koles nawet nie wie jak zachowac sie z laska

Gość andrzej....
coraz czesciej mysle o smierci

Gość ania z kieleckiego
masz słabą psychikę

Gość andrzej....
nikt mnie nie rozumie zawsze chciałem byc dobrym człowiekiem,pomocnym,uczynnym i nic to nie pomogło w tej kwestii nigdy nie skrzywdziłbym kobiety, nie zdradził ale kogo to obchodzi

Gość K******
Kurdę. Masz szanse, jak każdy na normalne życie. Na początek przytuliłabym Cię, po takim wyznaniu.

Gość ania z kieleckiego
nie wytrzymasz tego policjancie głowa ci od tego peknie

Gość andrzej....
miło było to przeczytac musze isc spac dobranoc:)

Gość Sara Sarenka
Andrzej! Masz pewnie rodzine? Ojca? Matke? Siostre? Brata? Wiem, ze myslales juz o latwym wyjsciu z sytuacji? Moze tylko dla Ciebie latwym??? Pomysl... Nie jestes sam.. Sa osoby wokol Ciebie, ktore Cie kochaja!!! Ktore sie modla o Twoje szczescie! Matka daje zycie dziecku, bo chce by szukalo szczescia! Czasem trzeba uzbroic sie w cierpliwosc! Nie sluchaj osob, ktore szukaja zniszczenia! nie czytaj komentarzy zlych, bo sa one odzwierciedleniem osob, ktore je pisza... Badz soba i uwierz w siebie!!! Powodzenia!!!

Gość alinaa.....
musisz sie pogodzic z tym ze miłosc nie jest dla ciebie

Gość nocna zjawa.......
czeka cię samotnosc autorze

Gość Ja mam 28 lat
jestem wysoki szczupły, brzydki z twarzy (słyszałem wprost od kobiet jaki to brzydal jestem), przez lata się tak samo martwiłem się jak ty i co... stałem się internetowym podrywaczem dobra gadka naprawdę działa, kobiety się umawiają ze mną na sex już po 2-3 rozmowach na gg. Stałem się zły i wyrachowany, zakochują się we mnie bardzo szybko, udaję ostrego faceta, w tym roku to chyba z 8 się spotkałem i z 3-ma wylądowałem w łóżku od razu... z jedną z nich zadecydowałem się zostać na stałe (i skończyłem tym samym karierę złego chłopca).

Gość kapibaraaa
nigdy sie nie ozenisz autorze czeka cie wieczna samotnosc

Gość Autorze mam takie same myśli
Wiem doskonale, że tacy jak ja dziś nie mają szans na dziewczynę. Jestem zbyt dobrze wychowany, kulturalny, bez nałogów. Dziś zmieniły się kategorie wyboru.

bzdury chłopaki opowiadacie po prostu nie trafiliscie jeszcze na swoja połówke , mój brat znalazł sobie dziewczyne jak skończył 30 lat, a w sobote ma slub.. wszystko jeszcze przed wami;-)

Gość policjanttt....
ja tez nie wierze człowiek zagania sie w lata

Gość gosc84
autorze, masz stałą pracę, skoro jesteś policjantem to pewnie jakieś minimum sprawności fizycznej także masz (i pewnie więcej niż jakieś 60% ludzi w twoim wieku). Masz w miarę stabilna sytuację. Ludzie ponoć Cię lubią, a przynajmniej nie odczuwasz aby było inaczej. Pewnie po za tą nieszczęsną kobietą reszta jest w miarę ok. Zatem moja rada jest taka, abyś olał je ciepłym moczem. Znajdź sobie jakaś pasje czy inne hobby. Może góry? Zawsze możesz dołączyć do jakieś wyprawy organizowanej licznie poprzez internet. Mozna poznać nowych ludzi. Może inna aktywność? Bo kobiety to sam widzisz co tu wypisują. Pewnie rzeczywiście dla nich 28-letni prawiczek to coś nie do przyjęcia i wogole, a jak która uda, że jej to pasuje to wtedy właśnie powinieneś się bardziej przyjrzeć jej motywom. Niestety rządzi nimi tzn biologizm, nawet jeśli się do tego nie bardzo chcą przyznać i tego nie zmienisz. Więc po co walczyć z wiatrakami? Żyj jak chcesz, wal komenty kretynek i kretynów z tego forum i rób co chcesz. Paradoksalnie może właśnie wtedy się jakaś trafi. Ale tylko może.