Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz_neumann@tlen.pl

Szukam kobiety o to moje wymagania ale czy to ma sens !?

Polecane posty

Gość PaupinaP
Ma na myśli to, że jak cię już zdradzi (bo mu się znudzisz, a faceci mają prawo do seksu z inną) to masz z nim być i nie mieć pretensji.

Gość PaupinaP
Każdy przed związkiem i przez pierwsze miesiące związku tak mówi, a później wam się religia, moralność i ideologia zmienia :D KAŻDY facet jest wierny... jak nie ma laski, albo jest z nią krótko :D

Gość PaupinaP
Sztywne to zapewne masz co innego :D Wy zawsze usprawiedliwienie znajdziecie. Jak wam z dziewczyną nie wyjdzie czy jak ją zdradzicie, to zawsze jest "to widocznie nie było to", "widocznie jej nie kochałem". Starać się nie ma komu, najlepiej zrzucić na siłę wyższą. Wszyscy faceci w gruncie rzeczy są tacy sami. Różnicie się tylko drobnymi szczególikami :)

trwalo 3 lata bo jestem cierpliwym czlowiekiem !!! nie bylo fajnie duzo nadzei duze wspolnej rozmowy a potem wszystko sie skonczylo cienki lód pod stopami szybko sie rozstopil i nic nie zostalo tylko rozczarowanie !! zlosc bylem strasznie wkurwiony !!!

nie zwalam na nikogo winy to byla poprostu pomylka zreszta wina zawsze lezy po srodku prawda !! zreszta dobrze wiem ze ona czula to samo i ta sama zlosc rozczarowanie gorycz jak ja tylko moglem mowic do lustra moglem dobrze sie z nia rozumiec ale jakby glos szedl w przeciwna strone badz odbijal sie od sciany !!

a jak na ironie spelniala moje oczekiwania 1 mila 2 sympatyczna 3 posiadajaca jakiegos zwierzaka psa kota ; 4 wzrost 150-180 5.waga okolo 40-60kg 6 dziewica ( wolalbym zeby sie okreslila ) nie dziewica dziekuje jak widze szukaja tylko sexu 7 elokwencja 8 0 ksiezniczek typu nic nie robie i ciagle spie

Gość od dziś sie modle co wieczór
zebys tą dziewice znalazła wraz ze wszystkimi pożądanymi cechami bo od tych głupot co wypisujesz tatuazę mi spierd...w kosmos

Gość one są wirtualne
ale jakby były tez by spiertoliły

Gość teraz jego umysł
opanowały moje wirtualne tatuuuu:P boshehs :O

Lukasz, chyba powinienes troche pomyslec swoimi wymaganiami i nieco je, hmm, przeogranizowac? Hipotetycznie: poznajesz dziewczyne, ktora Ci odpowiada totalnie, jestes oczarowany i zachwycony, etc. i nagle BAM! - okazuje sie, ze ma tatuaz. Co wtedy?

Gość kakakakaakak
facet jest lekko trzaśnięty na głowę i laska go zostawiła po trzech latach , , i teraz wymyśla , skąd się tacy biorą ?

:) jak ma tatuaz no coz czar pryska :) zreszta ile trzeba miec oleju w glowie zeby sie oszpecic ostatnio spotkalem laske ktora powiedziala mi ze ta konczynka na nadgarstku to po to zeby za wsze byly przyjaciolkami z kolezanka !!

Gość no wtedy to ja nie wiem
bo np nie widział ze ma tatoo doszło do konsumato ,bo chce dziewice i wtedy co? skonsumował i sie okazło ze ma smoka gdzies tam:P no tragedyja:P