Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarja666

Koenzy Q10 na zmarszczki,podobno splaca tez blizny prawda?

Polecane posty

Gość Bo jak to jest
Ale to jest koenzym syntetyczne,wiec moze nawet jeszcze pogorszyc stan skóry i zdrowia

Gość Bo jak to jest
Ooooo i Brat Hipokratesa,ma znowu racje,uzupełnim bym to jeszcze o olejek rycynowy

Gość Brat Hipokratesa
Olejek rycynowy to najlepiej w OCM, ale nie kazdemu ten olej słuzy, bo lubi zapychać Mirku drogi :D

Gość Siostra Hipokratesa
Cztałam, czytałam. Jednak dla kobiet zamiast demakijazu chemią, czyli melczkami innymi badziewiami najlepszy jest demakijaż olejami, gdzie bazowym jest wąłsnie olej rycynowy. Ja olejem rycynowym smaowąłam swoje przbarwnienia i rozjasniłam je, śladu po nich nie ma :) olejr rycynowy z kokoswym stosuję też do włosów. Ogołnie jestem fanka olejowania i mam łazience cały zesataw oli :P

Gość Bo jak to jest
O i Ty mi sie coraz bardziej podobasz siostro Hipokratesa:)

Ale ja nie mam zmarszczek;D jestem jeszcze za mloda na zmarszki;) Mam slady po wyciskaniu twarzy i one chce splycic.

Gość Bo jak to jest
za młoda za stara,za gruba,za chuda,kazdy jest inny,a najlepsze efekty osiaga sie profilaktyka

Gość Brat Hipokratesa
traja- zrób sobie peeling kawowy+ olej, jaki tam chcesz, na twarz i na całe ciało. Glinka zielona też jest rewalecyjna.

Gość Matka teresa z kalwarii
peeling kawowy z olejem rycynowym możesz stosować na twarz przy Twoijego typu dolegliwosciach.

Gość kjaskha
Jeśli mogę coś wam doradzić na zmarszczki i blizny to polecam maść z witaminą A (kosztuje ok. 3 zł w aptece), można do tego dodatkowo nakładać trochę panthenolu i efekt jest niesamowity - wiem z własnego doświadczenia. Kremy to wyrzucanie pieniedzy w błoto. Tylko trzeba to stosować regularnie.

Gość Brat Hipokratesa
Idziesz do apteki, prosisz o maść z wit A i pani ci da :)

Gość Bo jak to jest
wszelkiego typu masci ,nie sa wskazane przy tradzikach i skłonności skóry do zaskurników,jak równiez przy cerach tłustych,wiem to z praktyk u kosmetyczek:)

Gość Brat Hipokratesa
kto się pode mnie podszył wyżej ? :/

Gość Bo jak to jest
A tego to ja nie wiem,bracie,ale takie pytanie do niczego nie prowadzi nie po sie podszył,zeby się teraz przyznawac:)

Gość Brat Hipokratesa
no przcież że nie pytam, żeby odtrzymać odpowiedż, tylko po to aby było wiadomoże to nie ja wysyłam kogoś po maść do apteki :) JA JESTEM ZA NATURĄ, CHEMIA JEST BLEEEEE :)

Jej to chyba wizyta u dermatologa ale za co zapłacę ta wizytę +leki. Chce sama jakoś twarz podgoić,tańszymi sposobami. Zrobie wszystko,by potem się cieszyć dobra cera. Obiło mi się o uszy takie kapsułki co się nakłuwa,wylatuje płyn i się smaruje twarz,wie ktoś o co mi chodzi?? Ja już próbowałam kremy na blizny np.no scar,cepan itp. troche mi pomogły po niektore żadnego efektu. Robiłam peelingi,maseczki rożne,ale tej z glinka nie próbowałam.Juz nie wiem co poradzić to męczące;/

Gość Bo jak to jest
No skoro Ci chodzi o naturalne metody to wybij sobie z głowy dermatologa i czeste chodzenie do apteki po chemie:)

Gość DEFINICJA WEGANIZMU
A nad zmianą diety, myślałaś ? nie wystraczy się tylko smarować zwenetrrznie ale trzeba tez dabc os oebie wewnetrznie.

Okej wiem ze chemia nic nie da,a ja głupia myślałam ze pomoże. Nad zmiana diety?Staram się jest dobrze,robię dużo sałatek owocowych i warzywnych,koktajle owocowe,rzadko jem słodycze. Nie sole,nie używam cukru,nie używam ketchupu,nie jem chipsów,nie pije gazowanych napoi,nie pale papierosów,nie pije alkoholu,itp. Staram odżywiać się bardzo zdrowo,ale stan mojej cery jest jaki jest. Na pewno poprzez wyciskanie to sie nasila,chyba nie obejdzie sie bez fachowca.

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
taraja- ja myślę że jesteś głupia jak but z lewej nogi, albo głupią udajesz. Temat ciągniesz chyba tylko po to aby osiagnął dużą ilość postów. Piszą Ci co jest dobre a ty dalej swoje. Z resza siedzisz na tym forum nie od dzis więc dziwie sie ze nie czytasz rznych tematów w którcyh mkzona znalezc wiele cennych rad. Ty jednak jestes leniem, zakładasz swoj temat dla zrobienia szumu, wokól własnej osby a na konic i tak obwieszczasz swoje. Jak ktoś szuka pomocy to sam ja znajdzie, wiec nie badz leniem i szukaj.

Tak bredzą, bo tak jedzą...:) dzięki za rade,nie jestem głupia tylko troch się w tym zagubiłam. Nie ciagne tematu na posty bo mi nie zalezy. Koniec zamykam temat.

Gość fikołaj
ONA ZAWSZE TUTAJ ZAKŁADA JAKIEŚ DURNE TEMATY, WIDAĆ ŻE DZIWFCYNKA MA NAŚCIE LAT.