Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna cera

Maseczka aspirynowa... stosował ktoś?

Polecane posty

Gość piękna cera

Witam! Czy ktoraś z Was stosowała tą maseczke? Czy były u Was jakieś rezultaty? Ile razy w tygodniu ją stosujecie? Z góry dziękuję za odpowiedzi. :)

Gość piękna cera
Przepraszam, pisało błąd a i tak dwa razy dodało temat :/

Gość Bo jak to jest
Jak to maseczka aspirynowa????aspiryna to chemia

Gość piękna cera
4 aspiryny, łyżeczka wody, łyżeczka jogurtu naturalnego. Wczoraj stosowałam ją po raz pierwszy, skóra była mega nawilżona i gładka. Zastanawiam się czy podziała też na zaskórniki.

Gość glinka zielonaa
stosowałam maseczke aspirynowa ale szłu nie było, wole maseczki z glinki zielonej w wilu kombnacjach, czyli albo dodoaje, zioła albo oleje, albo sok z owoców, albo wszytsko na raz :)

Gość piękna cera
Mam ładną cerę bez większych problemów. Jedynie nie mogę pozbyć się zaskorników na nosie i ciekawa jestem czy maseczka aspirynowa da sobie z nimi radę. A ta maseczka z glinki działa na zaskórniki?

Gość glinka zielonaa
DZiała, na zaskórniki, poczytaj o glince zielonej w necie, można ją nwet kupić 1,5 kg wiadrkach. Powiem ci że na zakórniki to najlpeiej u mnie zadziałao OCM+ glinka zielona z rumiankiem albo mieszana z cytryna.

Gość Bo jak to jest
Acha to aspiryna ,czyli chemia w linii prostej i jogurt naturalny???:)a po co naturalny??skoro chemia ???

Gość dooooo bo jak to jest
bo ktoś sobie tak wymyślił, a ty się musisz strasznie nudzic skoro udzielasz sie we wszytskich tematach, weź sobie trzepnij kapucyna to ci ulży może :)

Gość piękna cera
Do glinka zielonaa: dzięki za rady, narazie spróbuje z aspiryną, jak ona nie pomoże to zrobię jak mowiłaś. Czy maseczka dwa razy w tygodniu po pół godziny wystarczy? :)

Gość Bo jak to jest
Tak aspiryna i to jeszcze ta bayera,najgorsza trucizna,ja sie udzielam we wszystkich tematach bo mam wszechstronną wiedze zresztom to moja profesja,jak ktos chce sobie pomóc to ja tez mu pomoge,ale jak ktos nie dojrzał do pomocy to niestety włąsnie to widac,obraza i pokazuje agresje,agresja to opór na zmiany zamyka szerokie choryzonty myslowe

Gość mbnbgb
Chciałabym zrobić miksturę na zaskórniki z użyciem spirytusu salicylowego i kwasu acetylosalicylowego. Mama polopirynę w tabletkach i spirytus salicylowy ale nie wiem, w jakich proporcjach to połączyć.

Gość polkapol
Stosuję maseczkę od pięciu miesięcy i jest naprawdę swietna. Miałam brzydkie czoło i nos, maseczka wszystko wygladziła, a zaskórniki na nosie zniknęły. Także naprawdę polecam :)

Gość Nie ma co sie
Co plecasz polkapol??aspiryne musijaca z dodatkiem wit C????

Gość gość
maseczka z żywokostu żywokost odmładza Stefania korzawska stosuje ja na twarz