Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Anielica

Strojenie samochodu

Polecane posty

Płacę ok. 100 zł, w tym jest szarfa w kształcie litery V, bukiet na środek maski, kokardki i kwiatki na klamki. Też myślałam nad sztucznymi z allegro, ale za tą samą cenę mam z żywych w zwykłej kwiaciarni. Oczywiście kwiaciarka sama to montuje;)

hmm jak pokazałam w 2 kwiaciarniach jak chcę miec ustrojony samochód to mi powiedzieli, że od 200zł, a na allegro mam sztuczne stroiki już za 100zł i własnie sama nie wiem.

Myślę, że to zależy od kwiaciarni. Za bukiet ślubny w jednej kwiaciarni pani zażyczyła sobie 250 zł :/ w innej już niecałe 100 zł, z uwagi na tanie kwiaty. Może popróbuj gdzieś indziej?

Nie przejmuj się dzieciakami, którym nudzi się w niedzielne popołudnie ;) Od biedy jesteś sama to zrobić, korzystając z przyssawek, zakładając szarfę czy wiążąc kokardki.

muszę jeszcze popytać się gdzie indziej myślałam, że może znajdę kogoś kto kupował cos takie na allegro i może udzieli mi jakiejś rady?:)

Gość pm2011
Ja najpierw miałam zamawiać na allegro jakąś delikatna i skromną ozdobę, ale ostatecznie nie zebrałam się i stanęło na tym, że razem z bukietem zamówiłam w kwiaciarni przystrojenie samochodu. Uważam, że bardzo dobrze na tym wyszłam, bo za 400 zł miałam bukiet ślubny, bukiecik dla świadkowej, kwiat do zostawienia w kościele, butonierki dla świadka i męża, dwa bukiety na maskę samochodu i ozdobę na klamki. Wszystko razem pięknie się komponowało i chociaż na początku nie chciałam bukietów na maskę, to po zobaczeniu co wyczarował właściciel kwiaciarni nie żałowałam tej decyzji.

Gość a ja robiee
sama takie stroiki, nie jestem kwiaciarka, ale lubie to. skąd jesteś??moge zrobić, ja z lubelskiego

a ja kupilam produkty i sama sobie zdobie auto, na allegro jest wszystko na to samo kopyto i wszystko w chujowych kolorach wiec sama kupilam kwiaty organze. kosztowalo mnie to ok 30 zl

Gość wvohj'vfow
Nie stroiliśmy. Kierowca mia na każdej klamce male białe kokardki i tablicę rejestracyjną "Para Młoda". I to było całe "strojenie".