Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luna****

Wydepilowany facet

Polecane posty

Co myślicie o depilowaniu się facetów,tzn. chodzi mi o klatę i nogi.Ostatnio widuję znajomych facetów bez jednego włoska.Czy faceci niewieścieją?

Gość a czy ogolone kobiety
są zniewieściałe?

Gość atjtpjgap+tg+
bardziej martwi mnie puszczalstwo i brak zasad u kobiet

Facet z depilatorem,czy woskiem?Chodzi mi mi klatę i nogi.Przecież brunet,czy inny ciemnowłosy,mający naturalny ,mocny zarost musi się depilować,nie golić żeby osiągnąć cel.Facet może mieć zaros i jest to naturalne a kobieta sama decyduje.

Gość nastepna na kafelle
glupia jestes czy udajesz? :D kobieta naturalnie tez ma owlosienie, nie wiedzialas? Depilacja to tylko i wylacznie wplyw mody od kilkudziesieciu lat, tak btw co cie obchodzi co twoi znajomi robia ze swoim cialem? Zajmij sie swoim zyciem :O

Facet ma być facetem a nie ciotą.Rozumiem jeszcze wygolone pachy,żeby nie śmierdzieć potem ale wygolone na zero jaja,klata i nogi to dobre dla gejów a nie dla prawdziwego faceta

Gość neo_głaszczka
to niemęskie

Gość dlaczego kobieta może
decydować a facet nie ? Nie jesteście w niczym lepsze

Gość Czyli płyacy top geje tak?
z braku włosów gej to nieźle macie wryte banie a kobieta bez włosów to lesbijka?

Gość znajoma znajomego
Mnie się podobają wydepilowane jajka i rowek. No i pachy, a szczególnie plecy jak facet jest tam owłosiony. Nogi nie, brzuszek i klata niekoniecznie:)

Gość alebezedura
nie podoba mi się to i tak - uważam że taki facet wygląda zniewieściale... Włosów na nogach to nie mają 10 letnie chłopaczki, a mężczyzna ma mieć owłosienie tu i ówdzie :)

Plywacy mają mus,o rekordzie decydują ułamki sekund,ale normalny facet z wydepilowaną klatą i nogami???

Gość 6512121
Kolejny glupi temat w stylu kafeterii, pytasz nas o zdanie a juz masz wyrobioną opinie na ten temat..wiec po co pytasz ? :classic_cool: Ja na ten przyklad nie gole nóg i pach, jestem brzydka wiec nie dbam o siebie bo i po co ? Nikt nie zwraca na mnie uwagi, według Was jestem pewnie obleśna, obrzydliwa i w ogole feee bo sie nie gole , nie mam prawa nazywac sie kobiecą kobietą :classic_cool::D