Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 200001d1ddd

Brzydzi mnie widok pijącej/palącej kobiety

Polecane posty

Gość 200001d1ddd

PRawdziwej damie nie wypada najebać się jak swinia - tak jak lasencja z tego topiku : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5327528 to obrzydliwe, pijana śmierdząca piwskiem albo wódką kobieta zataczająca sie do taksówki lub leząca nieprzytomna na kanapie w klubie :O albo mlode dzeiwczyny z papierochem w mordzie - buzi to one nie mają, tylko damy mają buzie - takie pijące palące LACHONY mają MORDY< RYJE, nie mowie juz o ćpającej kobiecie - to juz kompletne dno, nawet dotykac czegos takiego nei warto

Gość yughbv
tak samo mnie brzydzi smrod i widok pijokow co stoja pod sklepem fajcza,pija i gadaja o pierdolach...to dziala w dwie strony

Gość O losie:-)
Rany julek. Damy sie kurwa dawno nachlaly i śpią pijane więc czlowieczyno drogi spierdzielaj lepic pierogi

Faktycznie jest coś w tym, widok pijanej, naprawdę pijanej, zataczającej się kobiety jest nieciekawy, bardzo zniechęcający. Sam nie upijam się w sztok, poprzestaję na 2-3 drinkach czy lampkach wina - to może stąd najczęściej jestem mniej pijany od reszty i tak to odbieram. Wiadomo, nie ma co rozgrzeszać mężczyzn bo są nie lepsi, tyle, że kobiecie najzwyczajniej w świecie nie wypada ;)

Gość O losie:-)
A wam wypada np malować rzesy chodzic na solarium i targować włosy? większość z was to robi