Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weda

jak opoznic badz przyspueszyc miesiaczke

Polecane posty

Gość weda

hej dziewczyny potrzebuje informacji na temat tego czy mozna przyspueszyc okres czy go opznic, spoznil mi sie o jakies 11 dni w ciazy nienjestem mysle zeto przez stres za miesiac wychodze za maz, i takie pytanie kolejny tez zapowiada sie tak mysle ze okolo 20 a wtedy mam slub!!! Pierwsze dni po porstu zdycham z bolu a wiadomo najwzniejszydzien itd itp i stad moje pyatnie w jaki sposob moge go opoznic slyszalam o tabletkach norethisterone ale one sa dosc drogie i nie umiem znalezc opini na cih temat a druga sprawa ze mozna wywolac wczesniej zazywajac luteine. Pomocy jak najlepiej to rozwiazac

Gość taka jedna niedobra
Magnez może wydłużyć faze lutealną i czasami wydłuża cykl.

Gość Weda
Kobity zadna nie po oze? ??!

Gość Weda
Kobity zadna nie po oze? ??!

nie wiem jak opóźnić czy przyspieszyć, ale mam patent jak ją skrócić o 1 nawet 2 dni, a na pewno spowodować, że będzie o wiele bardziej skąpa. Otóż drugiego dnia okresu, rano należy łyknąć 6 rutinoscorbinów, wieczorem kolejne 6. następnego dnia powtarzamy i następnego również i finito :)

Gość Weda
Nie mam takiej mozliwosci gdybym miala to bym nie pytala na forum

Gość Weda
wezwijcie lekarza Wlasnie o witaminie c slyszalam cos nie cos dobra porada :-) dzieki

Gość Weda
Moge sobie zalatwic luteine to nie problem tylko sama nie moge pojsc gdybym wczensiej pomyslala a kto to wiedzial ze okres mi sie spozni dwa tyg to bym zaczela brac tabletki a tak to po ptokach...

Gość bfgbraaa
nie wierzę, ze jakakolwiek panna młoda przypomnia sobie o tym na miesiąc przed slubem!

Gość whedif
jestem przeciwna ingerencji w naturę :O przełóż ślub

Gość weda
Nie wierzysz to przeczytaj dobrze sierotko co jest napisanJAKBYM BRALA PID UWAGE TP ZE MI SIE OKRES SPOZNI DWA TYGODNIE TO BYM WCZESNIEJ SIE NAD TYM ZASTANOWILA do tej pory mialam regularne cykle tylko teaz jakos tak wyszlo i nie wiem co zrobic, wiesz to pi oz w temacie nie wiesz zamiast komentowac siedz cicho milczenie jest zlotem.

Ja w ogóle nie rozumiem w czym problem. Sama miałam miesiączkę w dniu ślubu i nie stanowiło to żadnego problemu.

Zresztą prawdopodobnie wydajesz kilka, jeśli nie kilkanaście tysięcy na ślub to szkoda Ci dwóch stów na norethisterone?

Gość weda
no raczej w ciemno nie bede kupowac czegos co nie wiem czh zadziala na sto procent

Gość weda
A pieniadze zanim wydaje dobrze sie zastanawiam czy warto, i nie to ze jestem sknera tylko szanuje pieniadze, bo na ne ciezko pracuje