Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela27

Krzyżówka - pomocy!

Polecane posty

Gość Andżela27

Rozwiązuję właśnie krzyżówkę. Mam wyraz na 6 liter, pierwsze K. Określenie: Zwis męski. Co to może być? Kutach? Takie chamstwo wstawiają? W ogóle jestem zniesmaczona, że coś takiego jest w krzyżówce, no ale żeby chociaż było penis czy członek. No chyba, że jest na to jakieś inne słowo ale na K i na 6 liter nic nie mogę wymyślić:/.

Gość ysfs
Co to jest "kutach"? Pierwsze slysze.

Gość Andżela27
Kutach to takie wulgarne określenie części męskiego ciała. Krawat? Też się tak na to mówi? Tym razem ja pierwsze słyszę...

Gość ysfs
Chyba Kutas jak juz co. Nie moja wina ze "zwis" kojarzy ci sie tylko z meskim organem.

Gość Andżela27
A z czym ma się kojarzyć? Przecież określenie jest jednoznaczne. Kutach to zgrubienie od kutas (ale słowa piszę, no ale to nie moja wina, że ktoś wstawia wulgaryzmy do krzyżówek).

Gość Kociołek
Krawat

Gość Jakiś Człowiek
To byłem ja, Jakiś Człowiek. Jak się podobała prowokacja? Proszę o oceny. Ps. Po wczorajszym sukcesie z "fotelikiem" mam wenę. Chociaż to wy najlepiej mnie podsumujecie:D.

Gość ysfs
Ja wiem, tak 1/10 Glupich nie sieja, wiec wszystko jest mozliwe. Poza tym bylo to podejrzane, bo mlodziez nie rozwiazuje raczej krzyzowek, a nawet gdyby, to takie haslo przwija sie w krzyzowkach tysiace razy.