Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara25

Chyba zerwę z moim chłopakiem.

Polecane posty

Gość Dagmara25

Nie widzieliśmy się już dość długo, bo on dostał pracę w innym mieście i nie bardzo może przyjechać. Tak więc rozłąka trwa już miesiąc. Codziennie gadaliśmy przez komórkę no i dało się jakoś wytrzymać. Do dzisiaj. Wiecie co on mi powiedział? Że podrywa go koleżanka z pracy, a on jest tyle czasu sam i brakuje mu seksu, więc pyta się mnie czy może się z nią przespać! Rozumiecie?! Powiedział, że on do niej nic nie czuje i że to będzie tylko zwykłe "pukanie". Dodał, że jak się nie zgodzę to on porzuca temat. Zapytałam czy żartuje, a on, że jest całkowicie poważny. Wściekłam się i wyłączyłam telefon. Jak on może w ogóle mnie o coś takiego pytać?! Poryczałam się i sama już nie wiem. Może to jednak jakieś chore poczucie humoru? A jeśli nie, jeśli on się na prawdę mnie o to pyta to co ja mam robić? Normalnie mnie zatkało...

Gość O/1O
próbuj dalej 😴🖐️

Gość Dagmara25
Nikt nic nie ma do powiedzenia? Co za ludzie. Ja siedzę zaryczana, a wy mnie macie w d...:(

Gość Supremus Dux
No debil, kafeterianki to głównie mają debili za partnerów.

Gość Moim zdaniem powinnas
Zostawić tego buraka bo skoro tak robi to cię nie kocha. Nawet jak mu nie pozwolisz to i tak to zrobi tylko za twoimi plecami więc na bank jesteś zdradzaną

Gość Dagmara25
No ja właśnie nie wiem jak to z nim jest. Bo on faktycznie jest mocno napalony, co mi wcale nie przeszkadzało. No, a poza tym, czy jakby chciał mnie zdradzać to by pytał? Ja go już nie rozumiem:(.

Gość JadziaMadzia87
Zerwij z nim i zapomnij. Pewnie już Cię zdradził nie jeden raz. Chyba że chcesz byc w takim zwiazku to ok.

Gość JadziaMadzia87
Zerwij z nim i zapomnij. Pewnie już Cię zdradził nie jeden raz. Chyba że chcesz byc w takim zwiazku to ok.

Gość JadziaMadzia87