Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfdfdsffd

Tak mi smutno, tak mi źle... mam zerowe poczucie własnej wartości. Otwieram piwo

Polecane posty

Ktoś tu napisał , że facet jest zakompleksiony , zgadzam się . Nie dość na tym , postanowił pokazać Ci , gdzie Twoje miejsce . To niefrasobliwy osobnik i dobrze się stało , że z nim nie jesteś. Jedno jest pewne , pozbawił Cię poczucia własnej wartości . Dlatego zamknij ten rozdział , nie kontaktuj się , pozbądź się kolegi i postaraj się "wypierać" wszystko , co było z nim związane. Nie dołuj się , nie warto . Poszukaj towarzystwa Ludzi , z którymi dobrze się czujesz , omijaj zakompleksionych ;

Gość ddfdfdsffd
On chciał ze mną mieszkać, ja nie (dla mnie to było za szybko) :O Ale skoro 2 miesiące później (po tym pomyśle) się rozstaliśmy, to chyba coś tu nie gra

Gość wiśniowa^^
Tak miałam, bo dla większości *normalnych* kobiet rozstanie z partnerem , z którym przeżyły swój pierwszy raz nie jest czymś łatwym - oczywiście im dłuższy związek, tym ciężej zakończyć. Miewałam myśli, że nie wyobrażam sobie robić to z kimś innym. Jednak do pierwszej miłości sentyment zawsze pozostaje :D Na chwilę obecną przeglądam się w oczach mojego psa i odnajduję u niego ten błysk radości i bezgranicznego zaufania, w jego pięknych piwnych oczach. Nie musisz opierać poczucia swojej wartości na ludziach, którzy zawodzą bardziej niż zwierzęta. Tak mi się wydaje.

Gość florecita
wisniowa mądre słowa;)

Gość ddfdfdsffd
Prawda. :) Tylko wdrożyć je w życie... jestem totalnie rozbita

tylko się nie schlej ... chociaż przez faceta warto - przynajmniej dobry powód też otwieram mały browar i idę śnić...

Gość ytrueri
ja mialam taka sytuacje z moim poprzednim facetem. wytykal mi wszystko, niby zartem. a sam byl chodzacym kompleksem i po prostu bal sie, ze jak bede zbyt pewna siebie to go np zostawie. dzieki bogu juz nie jestesmy razem, bo w pore sie zorientowalam co to za typ. prawdziwy mezczyzna nie bedzie drwil z "defektow" kobiety.