Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forumowiecarka

Zauważyliście pewną prawidłowość dzisiejszych czasów?

Polecane posty

Gość Forumowiecarka

Odsetek aseksualnych mężczyzn staje się coraz większy jednocześnie kobiety coraz częściej narzekają na brak "porządnych i wartościowych" mężczyzn i na problem ich znalezienia. Nie wiem czemu ale jakoś mi się te dwie sprawy łączą ze sobą.

Gość DyzioI
macie ciotki,zamiast mezczyzn.

Gość Zuzanna Amelia & 19
A co to jest "porzadny i wartosciowy mezczyzna" ? Niby w czym sie to przejawia ?

Gość o;ompiczyk
W duzej mierze za taki stan rzeczy odpowiadaja feministki, ktory zrobily niedzwiedzia przysluge kobietom. Dlaczego? Juz tlumacze. Feminstki wmowily kobietom ze wolne, wyzwolone, ze im tez sie nalezy. Mam na mysli tu przede wszystkim sfere seksualna, paradoksalnie z tego skorzystali najbardziej faceci, ktorzy juz teraz nie musza sie starac, biegac za kobieta by miec seks, bo za kazdym rogiem czekaja wyzwolone kobiety, ktorym tez sie nalezy. Maja seks i zero zobawiazan. Feministki sprawily ze znacznie obnizyl sie 'erotyczny kapital" kobiet. Singli bedzie coraz wiecej. Dlaczego? Wymagania kobiet rosna, a mezczyzni im nie potrafia sprostac. Mezczyzni gubia sie w tym szalonym swiecie, gdzie zanika podzial na meski i kobiece zawody. Kobiety wkraczaja w coraz to nowe pola, kiedys zarezerwowane tylko dla mezczyzn. Im kobiety staja sie pewniejsze siebie, tym faceci bardziej popadaja w kompleksy przez co sie staja mniej atrakcyjni dla kobiet i kolo sie zamyka. Znwou paradoksalnie bardziej na tym traca kobiety, ktore z oczywistych wzgledow gorzej znosza samotnosc, innymi slowy zwiazek kobiecie daje wiecej niz facetowi.

Gość o;ompiczyk
Buntownik bez powodu Poczytaj o psychologicznym aspekcie tego zjawiska

Gość zxvxvzxv
skąd ty możesz wiedzieć kto gorzej znosi samotność? mamusia ci powiedziała?

ja rozumiem zjawisko ale jak powiedzialem jak znasz swoją wartość to nic Ci jej nie podburzy. Poza tym ma mnie boleć że laski są takie wyzwolone?że zajmują się naszymi sprawami? To wystraszeni faceci którzy nie moga zrozumieć,że kobieta też człowiek i ma prawo do tego samego bronią się przed dzisiejszymi kobietami.

Gość DyzioI
baba niech gornikiem zostanie,bedzie fedrowac;)

Gość o;ompiczyk
skad moge wiedziec kto gorzej znosi samotnosc? jest takie cos jak nauka, ksiazki, psychologia...

Dobra to powiem co myślę Jak laski chcą niech sobie nawet i tymi górnikami zostaną co za róznica czym się człowiek zajmuje? Bo to zazwyczaj wszyscy przez pryzmat wykonywanego zawodu czy posiadanego stanowiska oceniają człowieka. Dla mnie to nie istotne co kto robi tylko kim jest jako osoba! Zresztą prawda jest taka że wiele z tych osób zgrywa twardzieli menadżerowie,prezesi itp a poza pracą zżera ich stres.Albo sa słabymi jednostkami.Nie to gdzie pracujesz i jakie masz stanowisko świadczy o tym kim jesteś i nie raz się już o tym przekonałem.

Gość Forumowiecarka
napisalam swoje wypociny siedzac w fotelu i kręcąc jedna noga majonez w wiadrze a drugą zakiszając ogórki jednoczesnie wyginajac tułow na kształt łabędzia cwiczyłam program podstawowy przygotowujac sie do igrzysk olimpijskich 2016 w brazylii