Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksualna

zdrada to pewne

Polecane posty

Gość seksualna

Kocham mojego chłopaka. Jesteśmy ze sobą 4 lata. Ostatnio byłam na weselu i tam zdradzilam go z kuzynem.. Wcześniej też go zdradzilam ale w sumie były chłopak zrobił mi tylko minete u niego w domu.. Kocham mojego chłopaka ale mimo to uwielbiamflirtowac z innymi czuć dreszczyk, ale żeby było jasne nie wyobrażam sobie życia bez mojego chłopaka. Też tak macie /??

Gość seksualna
Uważam ze nie powinno się mieć jednego partnera :)

Gość seksualna
Jest tam kto o o ?

Gość Jakiś Człowiek
Ale wredna .... Biedny chłopak, zarazisz go czymś. Z resztą w końcu się dowie i cię kopnie w odpowiednie miejsce.

uważam że dla dobra Twojego chłopaka powinnaś go zostawić i pozwolić mu ułożyć sobie życie z kobietą która naprawdę będzie go kochała i szanowała ... Bo Ty niestety taką osoba nie jesteś. Nie kochasz go - co najwyżej tak Ci się tylko wydaje. kto kocha ten nie zdradza. Z miłości wynika nie tylko szacunek (którego nie okazujesz chłopakowi) jak i wierność i zaufanie. A taka puszczalska cizia jak Ty nie ma pojęcia o miłości i uczciwym życiu w związku. nie krzywdz więcej chłopaka, zostaw go idaj mu szansę na szczęśliwe życie!

Gość wiśniowa^^
Kocham mojego chłopaka ale mimo to uwielbiamflirtowac z innymi czuć dreszczyk, ale żeby było jasne nie wyobrażam sobie życia bez mojego chłopaka. Też tak macie /?? wyczuwam *ten* ton.. :)

Gość seksualna
Ale ja go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego.. Ja umarlabym bez niego

Gość seksualna
Wiem że to może się wydać ale to jest silniejsze

kochasz go i jednocześnie go krzywdzisz? to masz naprawdę dziwne pojęcie miłości :D kobieto opamiętaj się - nie masz bladego pojęcia co to miłość i co to znaczy kochać. Gdyby facet Cię zdradził parę razy i mówił "przecież bardzo cię kocham, lubię ten dreszczyk i flirt" to też by Ci to nie przeszkadzało? :)

Gość seksualna
Ale kiedyś inny chłopak wybaczył mi zdrade ale to nuda cały czas z nim..

Gość rfrg
,,tylko minetke''hahaha zdradzasz go ,to nie potrafisz być w związku i lepiej bądz sama bo krzywdzisz go tylko

wybaczył bo był naiwny i głupi ... Zresztą i tak stał się tylko jednym z Twoich byłych :D nie odpowiedziałas na moje pytanie. Jakbyś się czuła gdyby Twój chłopak pukał na lewo i prawo a jednocześnie zapewniałby Cię o swojej miłości i o tym że nie może żyć bez Ciebie? No po prostu lubi ten dreszczyk i obce cipki :)

Gość seksualny
idź na całość :) jak mi kiedyś powiedziała żona -- kuciapa nie wymydli się przecież 🖐️

Gość seksualna
On by mi tego nigdy nie zrobił.. Znam go dobrze, to nie w jego byciu on jest mi wierny to pewne !

Gość Autorka powinna się leczyć
a nie zarażać kogoś i żyć w chorym związku i kochać chorą miłością

Gość seksualna
Znamm go.. Wiem jakie są jego poglądy po prostu wiem

ehh to musi być prowokacja, nie można przecież być taką głupią, no nie da się :D a jeśli jakimś cudem to nie prowokacja to mam nadzieję że bardzo prędko Cię zostawi na lodzie i nikt nie będzie chciał już takiej zdradzieckiej puszczalskiej :) PS.uff Boże chron mnie przed takimi pustakami intelektualnymi i emocjonalnymi :)

Gość PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!
PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!PROWO !!!!! UWAGA PROWO !!!!!!

Moja koleżanka tez zarzekała się, że tego swojego zna, że po prostu wie, dziś płacą alimenty na dwójkę jego "bocznych" dzieci. :) Nie bądź nigdy taka pewna, cicha woda brzegi rwie.

Gość seksualna
My nie długo bierzemy ślub.. A a a najważniejsze dla zamknięcia wątku to nie jest prowokacja . Trzymajcie się pa

Gość rfrg
szkoda że to nie prowo...żal mi twojego faceta:/

trzymaj się ciepło i życzę szybkiego rozwodu i zostania z niczym :)

Gość seksualna
Agencie uwielbiam taki kpiarski ton i ogólnie inteligentne teksty. Jesteś w pozadku. Z Toba bym się dogadala :)

Gość rfrg
o nawet tu musisz flirtować :D

Gość seksualna
O ale to serio pisze akuratnie grę :-]

Gość Żabek-Wrocek
z kuzynem kurwa he he he

dziękuję, czuje się doceniony i usatysfakcjonowany, co pozwala mojej skromnej osobie choć na chwilę zapomnieć że jutro muszę wstać o 6 do pracy :D

Gość a co to
Jesteś zwykłą dziwką.