Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkopol

kto ma racje ...

Polecane posty

Gość lkopol

Witam! Wlasnie poklocilem sie z narzeczona o rzecz, która wydawała mi sie jasna jak słońce ... z resztą same ocenicie ... Moj brat miał operacje w Niemczech. Do Niemiec zawiozl go tata, ja umówiłem się z bratem, że go odbiorę. Z resztą ojciec by nie mógł bo jechał w delegacje. No i operacje mial w poniedzialek, w srode mial wyjsc, ale byly komplikacje, ledwo go odratowali, mial transfuzje krwi - makabra jednym slowem. W efekcie brata mozna bylo debrac w piątek. Teraz odnosnie narzeczonej ... umyslila sobie pojsc na oddzial okulistyki w tym samym terminie co moj brat mial operacje (o terminie wiedziala 6 miesiecy wczesniej). Mialem ja odebrac w piatek ze szpitala, no ale wypadla afera z BRATEM I MUSIALEM przeciez go odebrac ;/ 2 dni bezsensownego pobytu w szpitalu i dodatkowy stres - na co to komu ? A ona przeciez miala do domu pol godizny busem ... Narzeczona najpierw mowila, zebym jechal a teraz mi wypomina, ze ja olalem i musiala autobusem ze szpitala wracac do domu ;/ troche czuje sie winny, a litosci ona byla tylko na jakis kroplowkach i zastrzykach wzmacniajacych jej oczy, a moj brat na operacji ratujacej jego zycie ... Normalnie wygarnalem jej , ze jest bez uczuc ;/ no i sie zaczelo - mega klotnia ;/ i foch ... JAKI POWINIEN BYS SYSTEM WARTOSCI w trakcie narzeczenstwa ? Normalnie dało mi to do myślenia czy z nia dalej być ...

Gość ;;;;;;;;
Ja bym na Twoim miejscu postąpiła tak jak Ty. A ona nie powinna się tak zachować.

Ty sie poczules winny? Ocknij sie. Twoj brat walczyl o zycie, kilkaset km od domu podejrzewam a ona ma czelnosc ci wypomniec, ze musiala busem wrocic? Ksiezniczka pier.... sorry, ale tylko takie okreslenie mi sie nasuwa do glowy, kiedy pomysle, ze takie stwory chodza po tej ziemi, nieczule na ludzkie cierpienie. Ja bym sie zastanowila nad zwiazkiem z takim czlowiekiem.