Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ceza

Moja fotka do oceny

Polecane posty

Gość Ceza
Fisia-misia, jestem ciekawa, kim jesteś, bo trochę osób poznałam przez Kaś :D Napisz na fb ;D

Gość Ceza
Dzięki, Fisia, jesteś w porząsiu :*

Gość rfrg
ale kiecka masakra,jak ....

Gość Żabek-Wrocek
Włosy-kiepska fryzura, do tego zjebany kolor. Troszeczkę zrzuć z brzucha kilosy.

Gość Ceza
Krakowska Trufla, jesteś tutaj jednym z największych hejterów, więc się nie dziwię, że się śmiejesz ;p Ale śmiej się, śmiech to zdrowie i młodość :D

Gość fisia-misia
nie mam fejsa, jedynie GG :) no taka jest prawda, głupie, grube które przeglądają kafe w poszukiwaniu diet, a potem chodzą na pizze :classic_cool: i oczywiście są najpiękniejsze :D zakompleksione koorwy :D

Gość Ceza
Już nie mam takich włosów, to był nieudany eksperyment ;p Racja z tym brzuchem, ale nienawidzę ćwiczeń na brzuch ;( Muszę się zmobilizować :)

Gość Lusesita_de_Milagros_Dolores
zwykła ściera , sory za szczerość

Gość fisia-misia
Trufla , Ciebie jeszcze koledzy z Wisly nie jebli maczetą w łeb ? Hahahaha :D

Gość Ceza
Poza tym nie mieliście oceniać stylu, który nie jest tu na poważnie, lecz ciało. Aaach, Fisia, niech sobie hejtują, w ogóle mnie to nie rusza ;p Ja nie mam gg ;/ Pozdrowionka, miłego wieczoru ;)

Ceza- a ty się dobrze czujesz z tą wagą ? ja mam takie same proporcje ale jak było 168/55 to się czułam lepiej a Pa od penisa niech nie będzie taki nachalny

Gość fisia-misia
Miech ich w dupie i tak jesteś zajebista :D pozdrowienia i do zobaczenia albo napisania :D 🖐️

Gość fisia-misia
Miej ... :D

Gość Ceza
laura c., 3 lata temu schudłam do 48kg, znajomi mnie zaczepiali na ulicy, będąc w szoku, jaka jestem chuda. Ale raczej krytykowali. Myślę, że 55 kg to by było idealnie. Chyba zacznę uprawiać jogging. I dorzucę basen. Marzę o swojej prywatnej bieżni ;D

Gość biczessss
ciężko ocenić, bo wzór kiecki skutecznie ukrywa mankamenty (jeśli w ogóle takie są). ładne piersi, nogi, ręce. brzucha nie widzę. jest git :)

Gość Ceza
Fisia, będę w PL w kwietniu, to się z Tobą skontaktuję ;D Chętnie lepiej poznam kogoś, kto jest do mnie pozytywnie nastawiony :D Mój mail sarnah88light@wp.pl. Możesz mi w wolnej chwili napisać, w jakich okolicznościach się poznałyśmy i jak masz na imię ;D

Gość Ceza
Dzięki, ludziska, za pozytywne komentarze. Polecam Wam treningi Ewy Chodakowskiej -skalper i killer). Ona ma konto na FB. Nie umiem się jak na razie porządnie do tego zabrać, ale może ktoś jej jeszcze nie zna i skorzysta. Niesamowite efekty można osiągnąc w krótkim czasie, trenując choćby 3 dni w tygodniu. Ciało się wyszczupla, ujędrnia i zarysowują się zgrabne mięśnie.

Gość Ceza
Trufla, cwaniakujesz na forum, ale w realu byś się przede mną spłaszczyła. Zamilcz, bo nie wnosisz nic świeżego do tego forum :D

Zabolała opinia, że wyglądasz jak tania sucz? Inaczej przemilczałabyś moją wypowiedź. :D Prostactwo aż bije od ciebie, a głupoty nie znoszę, więc zamilcz. I rób te swoje ćwiczenia - przydadzą ci się, ale najpierw proponuję wizytę u dobrego stylisty... To tak w ramach moich CENNYCH RAD. 🖐️

Gość fisia-misia
okej, odezwę się ! w kwietniu ?! hohohoho to jeszcze kupa czasu, gdzie tam kwiecien :D a ta Trufla jest jakaś jebnięta :classic_cool: pewnie sama wyglada jak jakas lambadziara, ale na necie pocwaniakować mozna przeciez :D

Gość fisia-misia
Trufla morda w kubeł , bo zaraz siekierą dostaniesz :classic_cool:

Gość fisia-misia
no, a nie ? każdy to wie głupia cwaniaro, wyuczoną z siebie robi 🖐️

Wiem, że moja inteligencja aż bije po oczach i stąd te zajadłości. Hehhh... uczyć się trzeba było :) Tymczasem idźcie przebierać w swoich wyszukanych strojach. Tylko na to was stać :D A teraz 🖐️

Gość Ceza
HAHA, Trufla, jad od Ciebie aż kipi. Chcesz, to Ci tu dorzucę swoją recenzję "Wojny polsko-ruskiej", którą pisałam na zaliczenie z zajęć. Udowodnię Ci, że nie jestem głupia, bo to nie jest taka zwykła recenzja, tylko bardzo emocjonalna jak to określił mój wykładowca. Jestem z niej dumna :D Fisia, dobre dissy walisz do tej Trufli :D