Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boziaona

jak odwolac slub w tydzien? ZDRADZIL NA KAWALERSKIM

Polecane posty

Gość boziaona

WITAM wlasnie dostalam fotki od meza kolezanki ktory byl na kawalerskim mojego narzeczonego... widac na nich jak moj facet obmacuje tancerke, ona siedzi mu na kolanach, na innym zdjeciu sie caluja a jeszxze na innym ona lezy w stringach na stole a on z niej zlizuje jakas bita smietane czy cos... pomozcie czy uda mi sie w tydzien odwolac slub , wszystko sale , orkiestre fotografa kamerzyste... czy moge liczyc na jakis zwrot pieniedzy czy niebardzo... masakra

Gość mafioooozzzaa
o kurna... nie powiem ci nic, ale współczuje ci. jestem z tobą duchowo, jak baba babie. dobrze robisz! mam nadzieje, że uda sie cokolwiek odzyskać z pieniędzy.. prostak

Gość asjfls
co za problem odwolac? dzwonisz wszedzie i tyle. mowisz, slubu nie bedzie. albo przy oltarzu powiedz NIE :) i w kosciele niech wyswietla te fotki na duuuzym ekranie :)

Gość 56u54tu
Przecież wiedziałaś że będzie tancerka na kawalerskim i wiadomo co tam się dzieje, na głowę upadłaś czy co ?

Gość hendaleko
a jakbys miala tancerza erotycznego to jakbys sie z nim troszkę pomacała to oznaczałoby, że zaraz się w nim zakochałaś i chcesz się z nim żenić? Faceci nie angażują się emocjonalnie w tancerkę erotyczną i to, że w ostatni wieczór jako wolny trochę pomacał nie znaczy, że nie kocha ciebie, facet to facet już.

Gość Facet dobrze się bawił
w końcu to jego wieczór kawalerski. Nie postępuj zbyt pochopnie

Gość zadowolonazona
Mój mąż na swoim kawalerski pytał sie dziewczyn gdzie kupiły byty bo żona chce takie :D Nawet nie wiedziałam jakie mam szczęście....

Gość boziaona
chyba zartujecie prawda? przeciez to zdrada ! ciekawe co wy byscie powiedzieli gdybyscie widzieli fotki waszych kobiet jak je lize striptizer albo one jego, albo waszych facetow jak liza striptizerke... chyba zartujecie ze to jest takie normalne ze moj facet sie caluje z jakas dziwka... fuj brzydze sie nim... i chyba zrobie tak jak ktos pisal wyzej.. mam juz plan. to co bedzie sie dalo odkrecic to poodkrecam, oczywiscie poza goscmi... do slubu bedzie wszystko ladnie pieknie nie powiem mu oczywiscie ze widzialam te zdjecia. a przy oltarzu powiem nie .. i jesli bede miala mozliwosc to powyswietlam ladnie przed wszystkimi zdjecia a jesli nie to wydrukuje i podam wszystkim ;) ojej jaki biedny ;( hehe

Gość boziaona
acha i nic mi nie bylo o tym wiadomo ze bedzie tancerka

Moim zdaniem mocno przesadzasz.Ona jest tancerką i za to,co zobaczyłaś na tych fotach jej płacą.Nie widziałaś niczego takiego,żeby odwołać ślub...Bez przesady.Był wieczór kawalerski-była tancerka,alkohol i dobra zabawa.Nie spał z nią przecież.gdyby Tobie koleżanki zamówiły tancerza za gruba kasę i usiadłabyś mu na kolanach w ramach występu to już zdrada?Przestań..

Gość zastanawiam sie co
jak mogł zaprosić na swoje kawalerskie kogoś kto pozniej go podkabluje :O:O jak nie wstyd temu kolesiowi dawać Ci takie zdjęcia.. pewnie zrobił z igły widły :O

Gość prowokacja 100%
a ja uważam, że to prowokacja hahahahah

I jeszcze jedno.Mam swoje lata,byłam na jednym wieczorze panieńskim,mój facet organizował kumplom kawalerskie i były tam tancerki w stringach,bita śmietana itp.Nikt z tego nie robił problemu.To tylko występy artystyczne,nie jakaś panienka poznana w klubie,która zaprosił do domu i tam poszli do łóżka...Ja widziałam zdjęcia z kawalerskiego mojego kuzyna,mój facet też na nich tańczył z tancerkami i co?Powiem Ci,że nawet narzeczona kumpla razem robiła panieński i kawalerski i była tancerka i tancerz.Była niezła impra ale później każdy poszedł grzecznie do domku i nie szalał jak Ty ;)

Gość kisdfhkjdhgdfgsdg
chyba kpisz nie daruj mu tego:O bedzie sie kurwic na prawo i lewo, normalny facet tak sie nie zachowuje. w zyciu bym nie darowala takiemu, i to jeszcze z pierwsza lepsza baba:O masakra jakas:O ja bym jebla mu tymi zdjeciami w pysk, pirdolnela z liscia ze trzy razy porzadnie i powiedziala, ze jak ci nie odda calej kasy jaka wlozylas w to wesele, to porozsylasz te zdjecia do calej jego rodzinie, pokazesz rodzicom, sasiadom i bedziesz pozkazywac kazdej jego przyszlej dziewczynie, jak owy cham sie ladnie zachowuje na kawalerskim.

Gość Anatenka
nie rób tak, nie odstawiaj tego przedstawienia w kościele. To tylko na filmach tak fajnie to wygląda. Pomyśl choćby o gościach, przecież przygotują się, przyjadą i co? Uwierz, teraz jesteś zła i chcesz zemsty, ale w kościele -i potem, to będzie po prostu żenujące, także dla ciebie. Odwołaj ślub, rodzinie powiedz wprost, że to z powodu zdrady. Dość przez to wstydu będzie miał. A co do opinii, że autorka przesadza: NIE przesadza. Co z tego, że to tancerka na kawalerskim? Nie powinien dotykać, całować obcej baby. Jakby poszedł do łóżka z porstytutką to też ok? Bo to w końcu prostytutka, taką ma pracę? A jakby z jakąś koleżanką w pracy tak się zabawiał? Też ok? Bo w końcu ostatnie dni wolności?

Gość Aska kraska
Czytam i nie wierze w niektore komentarze... nic nie bylo ? Chyba zartujecie.. facet caluje sie z inna, obmacuje ja i zlizuje z jej ciala coc i wy to nazywacie nic ???? W jakich zwiazkach wy zyjecie albo jakie pojecie o zwiazku macie skoro to jest dla qas nic.. kogo obchodzi czy ta panna ma za to placone czy nie, chodzi o to co on zrobil i na co soboe pozwolil.. Wspolczuje autorko ale bym wszystko odwolala juz a nie czekala do slubu..

Gość kisdfhkjdhgdfgsdg
Teqi - to, ze ty jestes desperatka i mozesz miec faceta, ktory rucha na prawo i lewo to nie znaczy, ze autorka tez:D:D znam takie przypadki jak ty:D:D:D

Gość mnie brzydzi
sam fakt tych kawalerskich/panienskich wieczorow ! I nie pierdzielcie tu o tym, ze taka niby tradycja i ze to ostatni wolny wieczor. Bo wolny nie jest, facet jest w zwiazku, ma swoja kobiete-przyszla zone. Tez bym nie darowala macanek, lizania i calowania sie ze striptizerka.

Gość kisdfhkjdhgdfgsdg
ja znam laske, ktorej powiedzialysmy w oczy, ze facet ja zdradza, poszla do niego spoytala sie i powiedzial, ze ja zdradzil, ale ona stwierdzila ze "jestesmy tylko ludzmi" i powiedziala, mu, ze ma tak wiecej nie robic:D oczywiscie dalej ja zdradza jak zdradzal, tylko teraz nawet juz jej nikt tego nie mowi, bo i po co?:O

Gość nie robilam nigdy galarety
W takim przypadku nie jest problemem czy lizanie tancerki to zdrada czy nie i nie ma sensu o tym tu dyskutować, problemem jest to jak do kwestii podchodzą dwie konkretne osoby, ktore mają sie pobrac -jesli te spojrzenia sie roznią to pewnie warto się rozstac i nie męczyc z kims kto ma inne podejscie do moralnosci Mnie zupelnie nie przeszkadzałoby gdybym dowiedziala sie, ze moj mąż zlizywał bitą smietanę z tancerki, zresztą sama będąc w małzenstwie lubię kokietowac i prowokowac, nie widzę tym nic strasznego ale jesli autorka ma inną moralność, to powinna poszukac faceta, ktory ma podobną i tyle, a nie zacinąć zęby i przecierpiec "bo to facet", moze i facet, ale najwyrazniej i nie facet dla niej, po co się meczyc

Gość mnie brzydzi
Na szczescie u mnie w reginie sa poltrabenty-dzien przed weselem wystawia sie przekaski, alkohol i przychodza goscie do przyszlej pary mlodej z gratulacjami-tlucze sie butelki na nowa droge zycia dla mlodych. Oczywiscie istnieja i wieczory kawalerskie/panienskie, ale facet wtedy idzie z kumplami do pubu napic sie a kobieta spotyka sie z kolezankami-bez wynajmowania tancerzy i tancerek. Ten zwyczaj dziwek na kawalerskich mnie obrzydza. Pol biedy, gdyby facet tylko popatrzyl, jak taka tanczy (np. koledzy z zaskoczenia by ja zamowili), ale gdy w gre wchodza macanki, lizanie, pocalunki-to cos juz jest nie halo-bo koles ma swoja kobiete.

Czuję się tutaj jak cholerna tradycjonalistka. :D Uważam, że facet zrobił paskudnie, autorko, trzymaj się. Mam nadzieję, że wyliżesz się w miarę szybko. A facet kutas.

Gość mnie brzydzi
do kolezanki wyzej-ok, lubisz kokietowac, ale co innego flirt jakis slowny, czy spojrzenia a co innego calowanie i obmacywanie. Chociaz... Moze Ty tak postrzegasz flirt? W takim badz razie wspolczuje Twojemu facetowi.

Gość olej [polej ej
cvvvcc - zdrada to nie tylko wkladanie kutasa w cipe glupi cwelu wspolczuje kobieta, ktore maja mezow kurwiarzy albo same maja zadatki kurewskie

Gość prowokacja 100%
ciekawe dlaczego autorka tak ucichła a Wy się wkręcacie........ludzie

Gość cvvvcc
nawet jakby troche poseksili to na kawalerskim mozna

Gość prowokacja 100%
kobiecie świat się niby wali a w poście pisze oj jaki biedny hehe to chyba raczej nie jest śmieszne

Gość wiesz co mozesz zrobic
wiesz co ja bym zrobila zaczela dzwonic do swojej rodziny, ze slub odwolany do skedza, na sale weselna itd a jemu nie powiedziala nic:D wiesz jak mu bedzie milo jak sie od obcych dowie, ze jego slub sie jednak nie odbedzie?:D:D:D

To niby jakim jestem przypadkiem?;) Nic o mnie nie wiesz-to się tak nie unoś :) Trzeba było wcześniej mysleć jak puszczałaś faceta na kawalerski..Są inne sposoby zabaw.Mnie osobiście takie coś jak tu Autorka opisała nie przeszkadza.Nie spał z nią.A chodzenie do agencji czy zdrada z koleżanka z pracy,z klatki obok,z była dziewczyną,z pania z warzywniaka(niepotrzebne skreslić) to już inna bajka i nie porównujcie kawalerskiego to takich zdrad.. P.S.Twój facet ma niezłego kumpla,który go podkablował i pewnie wiedział,że to może rozwalić wasz związek.