Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m17

pomocy

Polecane posty

Gość m17

Przedwczoraj uprawialam z chlopakiem peeting. Tzn. ja bylam w majtkach on w bokserkach i spodenkach. Ogolnie byl sierowany na pupe i ocieral sie o nia. Mial wytrysk i to taki ze bylo go widac na spodenkach natomiast ja mialam na majtkach na wysokosci srodka rowka plamke. Mozliwe zebym byla w ciazy? Dodam ze przed wytryskiem dotknelam jego czlonka ktory byl w bokserkach ktory byl wilgotny 'pozostalosciami' czyli niby tymi martwymi. Mialam palce wilgotne, a po jakims czasie wlozylam je do pochwy gdy juz byly suche czy mimo tego moglo dojsc do zaplodnienia? Prosze o szybka odpowiedz.

Gość CórkaRybaka
Ja pier..le

Gość m17
Jakby chodzilo o takie komentarze to bym tu wgl nie pisala. Zaoszczedzcie sobie okej ?

Gość m17
Wystarczy szczera odpowiedz tak lub nie. Uwierzcie ze nie pomagacie. I chyba po to jest to forum zeby pomagac nawzajem a nie sie nabijac ja pierdole -.-

Gość CórkaRybaka
Ale Ty tak poważnie?? :D

Gość m17
Nie wiesz kurde jaja sobie robie

Gość CórkaRybaka
No właśnie tak myślę,że jaja :D dziewczyno zajmij się książkami,jeśli nie wiesz skąd się dzieci biorą

Gość fail20877333
ale sie tak spytam ile ty masz lat? zeby doszlo do zapłodnienia narząd rozrodczy mezczyzny czyli tzw penis musi miec bezposredni kontakt z narzadem rozrodczym kobiety czyli tzw pochwą :P przez ubranie raczej w ciaze nie zajdziesz:D

Gość m17
Tak uwazasz? Sory bardzo ale chyba nie wiesz o co chodzi najwyrazniej.. Zadam pytanie takie czy przez material pomimo tego ze byl wilgotny moga sie dostac plemniki? Ps. Kozak w necie DUPA w swiecie

Gość elosrelo
Dolaczam sie czy przez palce jesli dotykaly czlonka i byly juz suche czy pomimo tego mozne dojsc do zaplodnienia

Gość mamuskaaaaaaa
nie.

ehhh ludzie nie umiecie odpowiedziec dziewczynie...moim zdanie przez material nie ma szans, zebys zaszla w ciaze, bo nie bylo bezposredniego kontaktu^^ aleee za to glupota jest, ze plemniki po wytrysku sa martwe...nie powinnas dotykac czlonka, a pozniej wsadzac sb polca w pochwe...niby to nie byla penetracja, ale plemniki zyja jeszcze troche po stosunku, nie umieraja od razu....