Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrocilam z randki.i

Facet zaprosił mnie na randke i NIE ZAPŁACIŁ !

Polecane posty

Gość gość
Ale dlaczego jest dla Was tylko cos takiego jak randka ( placenie) za sex? Kobieta z ktora sie umawiacie, moze byc wasza przyszla zona. Zadna normalna kobieta nie pojdzie z Wami do lozka po 1 randce. Co to za wymog, zaplace za koviete za sex;/ ale macie myslenie, zal mi troszke was

Gość gość
Facet, który zaprasza kobietę na randkę powinien wszystko opłacić. Ten, którego nie stać na takie gesty jest zwykłym nieudacznikiem i nie powinien brać się za kobiety tylko pracować nad swoją osobowością i stanem posiadania. Spotkania bez podtekstu seksualnego można opłacać "każdy za siebie" ale jeśli mężczyzna jest honorowy i chodzi o zwykłą kawę to też powinien zapłacić za kobietę. Każdy facet, który tego nie rozumie jest nie obyty towarzysko i nie wychowany, pozbiawiony męskiej dumy oraz honoru. Dzieci, które nie pracują i nie maja swoich pieniędzy powinny spotykać się w domu lub w plenerze, albo zrezygnować z randek. To prawda, że nie umawiamy się na randki z pierwszym lepszym chętnym, a ten który przeszedł wstępną selekcję powinien mieć zbieżny z naszym pogląd na ranki i wtedy nie będzie zaskoczenia przy kasie.

Gość gość
Nigdy nie miałam takiej sytuacji, mężczyźni zawsze płacili za nasze wspólne spotkania i nikt nie miał z tym problemu. Skąd bierzecie takie okazy ???

Gość gość
a raczej gdzie Ci prawdziwi mezczyzni

Gość gość
Mam znajomego takiego skąpca, który nie zaprosi dziewczyny gdzies, gdzie bedzie musial cos placic. Uważa, że jak postawi lody, cole czy cokolwiek to dziewczyna wejdzie mu na głowe i poleci na kase chociaz nie zarabia duzo... Ma ponad 30 lat, prawiczek, i dziwi się że dziewczyny nie może znaleźć...

Gość gość
tak równouprawnienie ...... znaczy się dla dziewczyny same przywileje a dla - obowiązki

Gość gość
Za mnie zawsze placa mezczyzni:) ja mam pieniadze i i zawsze dokladam do rachunku ale zaden jeszcze mi nie pozwolil zebym za siebie placila ;)

Gość gość
hahaha dzisiejsi faceci zapraszaja na randke i jeszcze oczekuja ze dziewczyna zaplaci za siebie i jeszcze za niego :D:D:D

Gość gość
Dla prawdziwego mężczyzny to przyjemność płacić za atrakcje oblubienicy. Nie uważa tego za obowiązek. Nie czuje się wykorzystany. Jest z tego dumny.

Gość gibon fff
nigdy więcej ja raz zapłaciłem za pasożyta i do tej pory się z tym źle czuje, kto tak powiedział że tak ma być ? najwyzej raz tak raz tak, niech bedzie też ze ona płąci za ich oboje, jak tak chce to równouprawnienie, honorowy mężczyzna nie bedzie za jakąś babe płacił to on jest chłop silniejszy i on ma dostać, głupie baby, ja sie wiecej napewno nie nabiore, miałem raz i juz wole sam być niż znowu to znosić, mała przyjemnosć w łóżku stosunkowo do wydatków to mała, a tyle kasy stracic na pasożyta i nieroba bo "jej sie należy"

Gość gość
normalnie czytam i nie wierzę... ludzie jak facet zaprasza kobietę na randkę to powinien ZAOFEROWAĆ, że za kobietę zapłaci:) Ja zawsze płaciłam za siebie, ale taką propozycję miło usłyszeć. Raz byłam na randce w kinie, gdzie przed kasą kolega przypomniał sobie że portfela nie zabrał. Zapłaciłam za nas oboje. W środku spotkaliśmy jego kolegę i oni przegadali cały film, ja oglądałam:) Pieniędzy oczywiście nie odzyskałam:P

Mym zdaniem jest egoistą, i niewychowaną osobą... No boo damie chyba nie wypada płacić przy swym ukochanym? Jak kocha, to płaci, bo tak pokazuje, że zależy... Nwm, dziwne :x

Gość gość
Hehe kiedyś umówiłam się z kolesiem z netu na herbatę i żal mu było 4 złotych. I tak bym zapłaciła, ale mógł chociaż zaproponować. Także na wstępie już był spalony.

Gość gość
a jak się ten kolega zapytał czy nie pójdziemy znowu do kina, to powiedziałam, że w tym mnie już w tym miesiącu na kino nie stać, to powiedział, że poczekamy na kolejny miesiąc:P

Gość męczennik
no i bardzo dobrze on tylko ma stawiać a on bankomat ? niech dziewczyna mu pare razy postawi ,bo podobno są wszyscy równi, momentami tak myśle jak by było tak jak u arabów to dopiero by doceniła co miała, a jak cche zeby facet był męczennikiem a ona hrabia to gówno w dupie będzie

Gość gość
Lol nie miał dychy na kawę :D przychlast niewart tematu

Gość gość
księzniczki i materialistki chcą się zabawić na koszt faceta

Gość męczennik
oczywiscie zgadzam sie z osobą powyzej, tylko umieją ciagnac i zasłaniać się "kulturą" a jaki to interes niby utrzymywać pasożyta, to jest klasyczne pasożytnictwo - ciągnięcie bez dawania w drugą stronę

Gość gość
A jakie to pasożytnictwo oczekiwać seksu za darmo :D i zawsze nienagannego wyglądu.

Gość męczennik
nie masz racji, i wyjaśnie ci dlaczego : sex jest dla obu stron taki sam , on ma przyjemnosć, ona tak samo, to nie jest analogiczna sytuacja więc

Gość gość
jaasne facet się spuści i ma w dupie przyjemność kobiety

Gość gość
...taaa,bo to TYLKO w POLSCE facetki uwazaja ze mezczyzna"ma zaplacic"!!!A tak sie zastanowcie-z jakiej racji???!!!Kazdy zamawia to co chce i PLACI ZA SIEBIE.BRAVO dla tego kolesia !!!

Gość gość
"boomboom"i pozostale..."kulturalne".Nic podobnego.Tylko wam-Polkom sie mtak wydaje.Niczego nie powinien proponoiwac w sprawie zaplaty,natomiast to wy OD razu powinnyscie mowic ze placicie za siebie a nie czekacie ze moze sie uda !!!Tak wyglada prawda.To jest wlasnie brak podstawowej kultury-takie wyczekiwanie,wykorzystywanie...

Gość gość
jaaasne tylko że jak facet się spuści to ma w d***e kobietę i jej przyjemność

Gość gość
Brak kultury to żydzenie paru złotych na kawę. Gdzie ci mężczyźni i szarmanckość. Zapytaj się swojego dziadka jeśli go masz. Teraz pozostali tylko faceciki.

Gość gość
No i odzywaja sie"mundrale"wypisujace jakies bzdety"facet sie spusci..."a moze to wlasnie WY-facetki liczycie tylko i wylacznie na zaspokojenie siebie samych.Wszedzie o tym az dudni...Lezy jak kloda i czeka.Jedyne na co ja stac to lezenie i czekanie zeby wszystko on zalatwil ale tak zeby to ona miala satysfakcje.To wlasnie dla was-facetek mezczyzni sie nie licza ....

Gość męczennik
ona ma w tym samym czasie on ma wytrysk a ona ma sperme w sobie i ma przyjemnosć z tego o co ci jeszcze chodzi ?

Gość gość
hope-a ja nie mam zupelnie szacunku dla feministek.Mysle ze gdybys tak naprawde znal ich poglady to bys wiedzial ze to jest czysty w krystalicznej postaci rasizm>Poczytaj o tym czlowieku-zdziwisz sie.Feminizm powinien byc scigany z mocy prawa wlasnie jako forma rasizmu.Co do reszty tez sie nie zgadzam.Powiem Ci dlaczego:40 lat temu w USA czy europie poziom zycia byl taki jak obecnie.Wiesz z jaka roznica?Kobieta siedziala w domu,wychowywala dzieci a maz zarabial tyle ze bylo ichg stac na taki tryb zycia.Taki tryb zycia czyli-normalny,prawidlowy.Dzis lewizna chce zmusic nas wszystkich do tego zebysmy oddawali nasze dzieci im na wychowanie.Do tego daza.Wlasnie dlatego wmawiaja nam to wszystko o jakims rownouprawnieniu itp.Ich cel jest taki zeby ograniczyc do max wplyw rodzicow na wychowanie dzieci.Poczytaj sobie o gender.To tez feministki czyli tak naprawde np. w Polsce wieloletnie czlonkinie PZPR a obecnie czesc SLD a czesc udaje niezalezne...

Gość falsyfikat mezczyzny
" gość 2014.06.24 Facet, który zaprasza kobietę na randkę powinien wszystko opłacić. Ten, którego nie stać na takie gesty jest zwykłym nieudacznikiem i nie powinien brać się za kobiety tylko pracować nad swoją osobowością i stanem posiadania. """///////////kolo-wez kolo i wiesz co zrob-ty UDACZNIKU !!!...w smiesznej wersji...i zapewne"prawdziwy mezczyzno".

Gość gibon fff
ona ma stawiać jemu takie będą nowe zwyczaje jeżeli się zmobilizują to tak będzie i nie zmuszą do tamtych :)