Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kevin Poniatowski

Gardzę starymi babami

Polecane posty

Gość Nadieżda
Ona je tylko czarną czekoladę, a widać bo straszna z niej chudzina. Ty gardzisz nią, a ona gardzi dewotkami i Rydzkiem, to was łączy?

Gość pająk niechlapek
niestety coś w tym jest, że te polkolenie obecnych starych bab - zazwyczj - nie dba o higienę(może to nawyk z czasów kryzysu), nie dba o wygląd (zarówno w postaci ubrań jak i ilości tłuszczu w ciele), z reguły to, że są grube, mają grube dupska uważają za normę i w związku z tym się nie przejmują tym stanem rzeczy, zresztą chyba w ogóle uważają się za "zbyt dobre" i tylko narzekają na nowe pokolenia, uważając się jednocześnie za najmądrzejsze i "najkulturalniejsze"....

Gość pająk niechlapek
więc czasem tak sobie myślę, bo sam jednak mam(staram się zachowywać) jakiś tam naturalny szacunek dla ludzi starszych, że tacy ludzie swoim zachowaniem tylko pokazują, że starzy ludzie wcale nie zasługują na szacunek

Gość Nadieżda
To zależy od kobiety. Bywają takie baby, ale są i kobiety typu damy.

Gość Nadieżda
Ale swoimi postami Ty i Kevin obrażacie masę porządnych starszych ludzi, ale pochodzących z inteligencji bądź przedwojennej szlachty i naturalnie tych którzy po prostu są normalni

Gość nie jestem starą babą,
ale zyczę ci durniu żebyś chodził o kluach, musiał ganiać za autobusem a potem nie znalazł w nim miejsca do siedzenia, bo takim gnojom jak ty obecnie, przeszkadza, że wdychasz tlen. Życzę ci wszystkiego najgorszego, ty goowno śmierdzące.

Gość a ja gardzę tobą
przeklinam cię i życzę ci raka z przerzutami.

Gość a ja gardzę tobą
a my na ciebie, prymitywny chamie. Szkoda, że takie coś żyje i zużywa tlen.

Gość Nadieżda
"Gardzę tobą, plebsie"- młódź rozmiłowana w kwejku, przekleństwach, nazywania siebie szlachtą i domagania się o swoją porcję tlenu. A nie wiem czy wiesz, ale samym tlenem długo nie pożyjesz :(

Gość dużo, dużo, dużo
nieszczęść, chorób, kalectwa jak najprędzej i otyłości z nim związanej życzę, oraz żebyś zawsze musiał stać w autobusie o kulach.

Gość nie łudź się
jeśli jesteś kobietą to moje przekleństwa i tak na ciebie spadną.

Gość mam rozumieć
że tymi starymi babami słuchajacymi Rydzyka,popierającymi PIS można gardzić?To znaczy ze można np gardzić moją Babcią ?Rozumiem. Nadieżdo,niczym nie różnisz się od kevina. Jesteście jak z jednego materiału,róznicie sie tylko kolorem.Wszystko co nie zgadza się z waszą teorią jest odpadem .Wybiórcza przyzwoitość.Jest jeszcze gorsza od tej całkowitej bo daje asumpt do szeregowania ludzi. Tym starym można gardzić bo...a tym starymi nie można bo...Tą babcia nie wolno gardzić bo ma w kieszeni cukierki i ach...nienawidzi Kaczora ,tą natomiast należy gardzić i nawet jest to w dobrym tonie / ona słucha radia Maryja .A że wynosi bo wynosi bezdomnym jedzenie? Ze jest wolontariuszką i wyciera tyłki jeszcze starszym od siebie A kogo to obchodzi? . Żałośni jesteście . Nawet nie mam do was pretensji,mnie was żal ,żal tej waszej miałkiej,pustej, ograniczonej egzystencji.