Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onżelika88

czy odejść?

Polecane posty

Gość onżelika88

Witam. Jestem ze swoim facetem kilka lat..Mamy po 24 lata..Co jakiś czas dochodziły do mnie słuchy, że ciągle wydzwania do 17 letniej dziewczyny..(nie powiem - jest całkiem ładna)..Postanowiłam napisać do Niego jako ona i od razu oddzwonił (ale z numeru, którego niby nie używa)..Wczoraj jak siedział u mnie miał telefon w kieszeni, nie wyjmował go, oczywiście telefon był wyciszony..Napisałam jako tamta dziewczyna chyba z 4 smsy, że proszę o kontakt, czy może się spotkać w nocy..dopiero nad ranem dzwonił z prywatnego.. Nie piszcie mi, że to dziecinne i że mam porozmawiać w cztery oczy, bo niestety za każdym razem usłyszałam, że on nigdzie nie pisał i mam przestać na ten temat rozmawiać. Jak powiedziałam mu, że powiem tej dziewczynie jak się naśmiewał z niej, że bez makijażu straszy to powiedział, że pożałuje.. Męczy mnie to strasznie. Wczoraj chodził pytał jak bardzo go kocham, ja go zbywałam..a ostatnio powiedział mi, że poznał mnie inną..jak chodziłam w szpilkach a teraz jak siedzę z nim w domu to w "dresach"..Codziennie się widzimy i ma do mnie pretensje, że ja jestem znudzona a on zakochany..Nie wiem co mam robić..Jakby miał dwie twarze.

Gość czerwona pilka do reki
Ale wlasciwie to nie wiem o jaka rade prosisz? Facet pisze z jakas dziewczyna i nalezaloby a wrecz masz prawo wymagac odpowiedzi w jakim celu. A rozstawac sie tak od razu? Mysle, ze nie.