Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda_prawda

Apel do kobiet odchudzających się.

Polecane posty

Gość wwrrr
Wystarczy mi, ze wysmieje, od tego od razu sie humor poprawia, co nie?

Gość kawę mozna miodem
np 1/2 łyżeczki miodu do ciepłej ale niegorącej kawy , mniam albo samą z mlekiem i dosypać troszkę cynamonu też mniam

Gość prawda_prawda
Takie batony musli można samemu upiec :)

Gość wwrrr
Najlepiej ze slodzikiem :)

Gość dwunasta wybila
Wszystko inne jest dyskusyjne-fakt,bo temat jest o ....

Gość wwrrr
bo jam zawsze problemy z wagą i tak mam, po prostu złość mnie bierze ,że chude laski jedzą wszystko a ja się tydzień głodzę potem mam kompulsy i nazrę się jak świnia , zawsze mam do zgubienia co najmniej 30 kg

Gość wwrrr
Ba, ja sie wrecz urodzilam z trzydziestokilowa nadwaga!

Gość wwrrr
myślałam ,że jak zmiote podłogę w kuchni raz w tygodniu to wystarczająca ilość ruchu

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee a ty prawda
nie musi cię zabijać, ale to śmieszne. Mnie też to śmieszy. Słodzik? Zrezygnuj lepiej z cukru. Tak dla zasady, wiesz, jeśli tak piszesz, czego grubasy nie powinny, bo są gruby to i ty z czegos zrezygnuj, nawet, jesli nie jestes gruba, ale bądż zdrowsza i poza tym zobacz, jak to jest- zrezygnować z czegoś. Ty zrezygnuj ze słodzika!! potem przyjdź i napisz, jak sobie dajesz radę...- a co! jajka- to macica kury- smacznego

Gość wwrrr
sorry za monolog ale nie ma z kim pogadać , na chatruletkach albo skype jak tylko facjate pokażę albo więcej to się każdy rozłącza

Gość wwrrr
Eeeeeeee, to ile ta kura ma macic?

ja za to wpierdalam siano karadzione kozie sonsiada i nikogo tym nie krzywdzę

raczej jaja to tak jakbyś wpierdalała nienarodzone dzieci a i jeszcze cos zjadam zgnite jabka żeby dżewko nie cierpiało z bólu

Gość dwunasta wybila
przyznam,ze nie lubie musli ani owsianki na sniadanie-zawsze jajka-wersja z papryka i pomidorem,wersja bez papryki+ cebula,jakas wedlina i jestem nazarta.

po co się podszywacie pod wrrrrrrrr ee, szczupłe laski??? heloł, co z wami? jakieś niedobory, czy co??? batonik można zrobić samemu i nie trzeba go piec! i beż zbożowego gówna!!! mieli się orzechy w młynku na większe kawałki, albo na proch, zależy, co chcemy zrobić, dodaje się nektar z agawy (lepszy od miodu i bez udziału zwierzopodobnych), można dodać tłuszcz z orzecha kokosowego, kakao albo rafaello- zmielone nerkowce z nektarem z agawy plus tłuszcz z orzecha w kulki to i w wiórki kokosowe całkowicie naturalne, pyszne rafaello beż żadnego tam zboża tylko nie atakujcie- ostatnio robiłam sobie takie kilka miesięcy temu

Gość wwrrr
Dwunasta, Eeeeeee wyzwala cie do rzucenia slodziku gwoli pokazania grubasom, ze jak sie chce, to mozna, by nie robc sobie smietnika z organizmu. Co ty na to?

Gość wióry lub trociny z mlekiem
to właśnie jest dla mnie muesli albo owsianka :P wolę jajówę a jak komus nie pasuje to niech sprawdzi czym tak naprawde jest ekologiczny nawóz w eko-uprawach , najczęściej zwierzęce odchody albo kompost ze zgniłych odpadków :P

Gość wwrrr
Eeeeeeee- jestes weganka moze?

Gość wwrrr
''jak komus nie pasuje to niech sprawdzi czym tak naprawde jest ekologiczny nawóz w eko-uprawach , najczęściej zwierzęce odchody albo kompost ze zgniłych odpadków'' - to dla ciebie odkrycie? nie zaskoczylas nas, szczerze powiedziawszy.

Gość dwunasta wybila
tia ...pozniej zrezygnuje z siebe-przestan smecic

widocznie podszywany sam się prosi o podszywy ;)

bo któraś z was dziwnie jajka nazwała a jak wpieprza marchewki na gnoju wyhodowane czy kompoście to jej nie przeszkadza;) taki nawóz jest naturalny i jak ktoś się wychował na wsi to wie , sztuczne nawozy są gorsze bo z jeszcze gorszych odpadków ;) ale taka właśnie jest natura nic się nie marnuje , niektórym co najwyżej tłuszcz pod skórą tyle nie wykorzystanej energii ;)

Gość nie ma to jak rozpaczliwe
grubasy rozpaczliwe i strasznie żałosne, choroby to odsetek znikomy może kilka osób na 100 tys ma taki problem ale nie na boga wszyscy

wrrrr- ostatnio ogladam na youtube ludzi, którzy odrzywiaja się raw- jak napisałam soki, smoothies ew. ziarna mam takie okresy, że też tak się staram, jednak nie określam siebie tym mianem, bo za krótki okres, a poza tym u nas cięzko np zimą, czy jesienią oni np nie gotują, nie parują poprostu naturalne jedzenie i jeszcze najlepiej organiczne, a wiec tu nie ma o czym mówić własnie-- zrezygnujesz ze słodzika??? a ty prawda prawda z batoników musli, bo to śmieć tak naprawdę... to na dobry początek oczywiscie a co do nawozów, wiesz kupa, to nie to samo, co trup- oooooops smacznego 1 jeszcze co więcej, nie tylko jedzenie dla niemięsnych jest tak nawożone, ty nigdy nie jadasz pomidorka?

Gość wwrrr
A teraz jeszcze dodaj do tego problemy natury psychicznej. Latwo tak sie nasmiewac z ludzi, kiedy sie nigdy nie bylo w ich sytuacji.

Gość wwrrr
Eeeeee - tez mi sie podoba dieta surowa, nie w calosci, ale tak np polowa spozywanego pozywienia. Ale to wymaga duzo samozaparcia. Soki staram sie pic jak najczesciej, warzywne + kwasne jablka.

Gość witarianizm nie dziękuję
brak wartościowego białka też jest nie zdrowy , dlaczego tak usilnie nawracasz ? wiesz ,że osobom z grupy krwi 0 nie służą takie diety jak wegańskie czy wegetariańskie? dla grupy A polecane wręcz , każdy jest inny nie nawracaj na siłę nikogo

Gość wwrrr
Przeciez ona nic nie narzuca, zapytalam ja wiec mi odpowiedziala.

ja tez uwielbiam jaka i mleko, ale zrezygnowałam z tego trochę sobie poczytałam o jajkach nawet ostatnio pisali, wspominałam jesli jeszcz i duzo, to najprawdopodobniej bedziesz miała bardzo wysoki cholesterol, zaledwie trochę niższy, niż w przypadku osób pijących i to tak zszokowało naukowców i co koleżanko, ty niby masz mówić komus, co jest dobre, a co złe a z tego słodzika śmieje się do teraz nieźle to musi wygladać..... wolałabym sobie kupić dobry cukie, ten ciemny i nie sciemniać tylko ze 2 łyżeczki dziennie użyć, przecież i tak prowadzicie aktywny styl życia, prawda?

właśnie, nie nawracam, bo to niemożliwe zresztą, jak już wspomniałam w polskich warunkach, kiedy przyjdzie jesien i zima........hm i jeszcze aspekt organiczności u nas z tym cięzko chociaż teraz jak najbardziej można na tym "jechać" wrrr- bardzo dobrze, że pijesz takie soki, zresztą to się staje bardzo popularne i za chwlę będzie to wielka wręcz moda byłam w złotych tarasach, generalnie tam nie zagladam- a tam na srodku do kupienia- właśnie smoothie co prawda owocowe soki z selera naciowego, czy szpinaku, to podstawa, do tego, jak piszesz owoce takze cytryna w ogóle kazda kombinacja dobra ja w ogródku mam seler naciowy i dwa rodzaje buraka i te liscie miksuję plus cytryna i jablka i to jest dopiero strzał zdrowia odbudowuje organizm ludzie wychodzą dzieki temu z cukrzycy, chorób skórnych i raka!!! to wszystko jest udokumentowane a słodzik, czy batonik musli to takie samo g...o, jak cola, któej i też nie piję ktoś, kto połyka słodzik nie jest wiarygodny