Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda_prawda

Apel do kobiet odchudzających się.

Polecane posty

Gość hahaaaaa
podszywy - chcecie topik utrzymac i sie podszywacie, wejdzcie na swoj nik

Gość wy chude, co tak się
mądrujecie na temat zdrowego żywienia, nie macie o nim pojęcia. Poprostu jesteście nie grube, choć kto was tam wie. I tyle. Ale to, co jecie to jeden wielki śmieć. A zjedzienia padliny robicie ideologię. Fuj, wy nawet pocicie się na śmierdząco, choć same tego nie czujecie. W waszych brzuchach gnije czyjeś ciało i wy macie czelność kogoś pouczać?

Gość wystarczy jeść mniej o połowę
no tak bardzo kontrowersyjny temat , autorka ma rację ale niestety sam fakt ,że śmiała zwrócić uwagę :P jak jesteście szczupłe i wszystko wiedzące laski to po co więc tu zaglądacie?

Gość a dlaczego macie pretensje
ze ktos nie je miesa to jego chyba sprawa no nie?

o to chodzi, po co zaglądacie do cudzych brzuchów, jeśli w waszych gniją martwe, pokrojone ciała? A żebyście mogły je zjeść, to dodajcie pomidorka, jakieś ziółko i udajecie lepsze od grubasów.

kolejna wege wariatka :P HITLER TEZ BYŁ WEGETARIANINEM I ZARAZEM ZBRODNIARZEM WOJENNYM, wege z natury są agresywni i mają sprany mózg a o chorej psychice nie wspomnę, przeszkadza ci coś wege socjopatko? to tu nie zaglądaj , temat jest o zdrowym odchudzaniu a nie o tym czy ktoś je padlinę :P wy zawsze tacy cwani w necie a w realu tupnąć wystarczy to z płaczem uciekacie gdzie pieprz rośnie.Wiem jeszcze sie wakacje nie skończyły ale wrzesień niedługo i bedzie wiecej spokoju

Dokładnie, jesz frytki lub ciasta, niedobrze, panie chude się bulwersują, chociaż to tk naprawdę nie ich taka wielka zasługa, że są szczupłe, ani wiedza. Patrz słodzik, batonik musli. Nie jesz mięsa, też źle, bo panie szczupłe jedzą, więc tak ma być, a ten, kto nie je to fanatyk.

Gość wielbiam tatara z koniny
ja nawet zjadam mięso na surówo , tatar z koniny najlepszy ;) może jeszcze napiszesz wegefrustrako ,że jarzynek nie solisz i nie uzywasz wegety ? w to ja nie uwierzę :P możesz zjadać nawet gówna z węglem kamiennym bo to ekologiczne i naprawdę nikogo to nie interesuje i nikt nie będzie się nawracał na twoje żałosne wegebzdety

Tupiesz nogą i uciekają od ciebie? Ale ty nie jesteś agresywna, prawda? Zresztą, co ma do tego hitler? On nie zabijał ludzi, bo był wege, kto ci to wmówił. A ten topik był zachętą dla grubasów, żeby się wypowiedziały, założycielka nie tyle chciała rozmawiać ze szczupłymi o zdrowym jedzeniu, tylko zaczepnie kierowała swoje posty pod adresem grubasów, więc mi tu nie opowiadaj bzdur, wszystko jest zapisane, można przeczytać. Nie opowiadaj, że założyłyście sobie topik o zdrowym jedzeniu, patrz początek. O zdrowym jedzeniu macie mętne pojęcie zresztą. Jeśli jesteście takie szczupłe i przeszkadzaja wam grube, to możecie sobie i.ść na zdrowie i tam rozmawiać o zdrowym, w waszym pojęciu, jedzeniu.

akurat frytek nie lubię a słodkich ciast tym bardziej, jesteś jasnowidząca i wiesz co ktoś ma na talerzu?czy sobie po prostu żałosne biedactwo kochające zwierzątka(myjesz się bo to drobnoustroje i bakterie topi w wodzie wiesz? ) dopowiadasz?doprawdy żałosne

Gość masakraaaaaaa
jaka zolza z ciebie haahh kto z toba wytrzyma pewnie samotna i zlosliwa

Co potraficie tylko krytykować, bo myślicie, że jak ważycie 64 kg, to wam wolno? Ale jak was się skrytykuje, ooo to już gorzej. Możesz sobie jeść koninę, słoninę i każdą inną inę, nie dbam o to, tylko nie mądruj się na temat żywienia, nie krytykuj innych, bo sama w niczym nie jesteś lepsza.

Gość do tej smarkuli kilka słów
Podręczniki z historii i książka "rozmowy z katem" Hitler był wegetarianinem i to wiadomo nawet od jego współpracowników i służby, czy ty tępa dziewucho nie miałaś lekcji historii?myslałas ,że nikt nie ma wspomnień i pamietników? a ksiązka "Mein Kampf"? wege są agresywni bo namawiają i nawracają uporczywie a nie liczą się ze zdaniem tej osoby ,że jej akurat tak dobrze i nie ma ochoty niczego zmieniać. Co potępiasz ciebie potępi co osądzasz i ciebie osądzi.Nie masz prawa miec się za kogos lepszego od innych pieprzona socjopatko z tylko z tej racji "nie jem mięsa bo zal mi zwierzątek".Topik jest o zdrowym odchudzaniu a nie nawracanie ludzi przez jakąś wege sektę. Widać wege diety szkodzą i ogłupiają a ty jestes tego najlepszym przykładem i daruj sobie wegesocjopatko bo nie przekonasz mnie ani innych , może przekonasz ale do tego żeby zostawać przy swoim i broń mnie Panie Boże przed zostaniem wegeświrem.

Gość masakraaaaaaa
one nam kaza jesc mieso ,sama woer,,, jak masz ochote

17:21 [zgłoś do usunięcia] wystarczy jeść mniej o połowę akurat frytek nie lubię a słodkich ciast tym bardziej, jesteś jasnowidząca i wiesz co ktoś ma na talerzu?czy sobie po prostu żałosne biedactwo kochające zwierzątka(myjesz się bo to drobnoustroje i bakterie topi w wodzie wiesz? ) dopowiadasz?doprawdy żałosne A ty powyżej naucz się czytać ze zrozumieniem, bo aż mi cię chyba żal.

Gość masakraaaaaaa
a co do ciebie to bylo?

Gość do załosnej grubaski
masakraaaaaaa jaka zolza z ciebie haahh kto z toba wytrzyma pewnie samotna i zlosliwa w przeciwieństwie do ciebie facet się mnie nie wstydzi(o ile tez kogoś masz) jestem szczupła i nie mam cellulitu w szczęśliwym związku kilka lat ;)musisz sie wyzyć bo wielkie jo jo po dietce wzieło się z powietrza i wody a do tego nie sprzyjające fazy księżyca otłuszczone żałosne biedactwo :P

[zgłoś do usunięcia] do tej smarkuli kilka słów Podręczniki z historii i książka "rozmowy z katem" Hitler był wegetarianinem i to wiadomo nawet od jego współpracowników i służby, czy ty tępa dziewucho nie miałaś lekcji historii?myslałas ,że nikt nie ma wspomnień i pamietników? a ksiązka "Mein Kampf"? wege są agresywni bo namawiają i nawracają uporczywie a nie liczą się ze zdaniem tej osoby ,że jej akurat tak dobrze i nie ma ochoty niczego zmieniać. Co potępiasz ciebie potępi co osądzasz i ciebie osądzi.Nie masz prawa miec się za kogos lepszego od innych pieprzona socjopatko z tylko z tej racji "nie jem mięsa bo zal mi zwierzątek".Topik jest o zdrowym odchudzaniu a nie nawracanie ludzi przez jakąś wege sektę. Widać wege diety szkodzą i ogłupiają a ty jestes tego najlepszym przykładem i daruj sobie wegesocjopatko bo nie przekonasz mnie ani innych , może przekonasz ale do tego żeby zostawać przy swoim i broń mnie Panie Boże przed zostaniem wegeświrem. A co pajacu mają książki, hitler, weganizm do zabijania? Hitler zabijał bo był wegetarianinem, tak? Ha ha ha. Dziewczynko, nie mów do mnie więcej.

Gość masakraaaaaaa
ja tez jestem szczupła a ze nie jem miesa mam swoje powody , a ty sie tego czepiasz jem to co uwazam za stosowne a bmi mam 20,1 wiec gruba nie jestem

Gość masakraaaaaaa
i nie naskakuje na grubszych ludzi , jedni sa tacy a jedni tacy chudzi tez moga kiedys byc grubymi wiec nie wysmiewam z nikogo sie, napisklam o miesie i tyle tylko aty sie czepiasz tego

Gość wystarczy się trochę ruszać
i będzie ok ;) zastanawiam się co jest nie tak z dietami jarskimi ,że takie osoby siedzą na forum diety? czyżby to był mit ,że wegetarianie są szczupli? grubi i wiecznie głodni ? a wypchajcie sie swoją ideologią i zostawcie nas normalnych w świętym spokoju :P ja wam mięsa nie każe jeść , tylko się odczepcie bo tych waszych bredni normalny człowiek nie jest w stanie przeczytać

Gość masakraaaaaaa
znam takich co sa grubi po macznych produktach ja nie jem ich duzo zreszta u mnie wszyscy sa szczupli ( takie geny ) duoz ruchu i sportu i jest okey

Wasze argumenty są, sory, ale dość proste, żeby nie powiedziec dosadniej. Facet.. Facet jest dla ciebie wyznacznikiem twojej wartości? Każda potwora..., ale to nie znaczy, że jesteś dla wszystkich atrakcyjna. Nie masz celulitu, czyżby? Zjadasz mięso, co więcej wszystko to, co w nie wstrzykują i myślisz, że wszystko jest ok? Jak długo jeszcze?

Poprostu ktoś tu sopbie chciał pojeżdzić po grubych, opychając się słodzikiem, batonikami i kotletami, ale się za bardzo nie udało. Nie każę każdemu nie jeść mięsa, ale dlaczego ktoś zakłada topik pod tytułem: jak można zakładać kolejny topik chcę schudnąć 25 kilo. A co ci do tego? I tu jest sedno sprawy. Chuda jesteś, to ok, ale nie naskakuj na innych, bo inni poskaczą po tobie. Zobacz, że to nie jest miłe, a sama od tego zaczęłaś topik, autorko.

Gość masakraaaaaaa
jak ci rece opadaja to po co wchodzisz na forum , poczytaj ksiazke moze ? albo idz do teatru

Gość do wy chude, co tak się
Hitler był agresywny i jak widać nie zrozumiałaś tematu a "mein kampf" akurat znam i ten człowiek był świrem, wegetarianizm może nie spowoduje u wszystkich agresji ale tez nie jest po tym przykładzie dowodem na to,ze będąc wegetarianinem jest sie lepszym człowiekiem- pokojowo nastawionym , szanującym bliźnich zwierzęta i planetę. Naucz się czytac ze zrozumieniem i nie spij na lekcjach historii.Swoją argumentacja dowodzisz ,że będąc wegetarianinem/weganinem etc. mozna stać się cholernie agresywnym socjopatą.Za wege diety to i ja podziękuję , mam być takim po...m jak ty dziękuję.Chyba ktos wcześniej napisał ,że taką argumentacją uzyskujesz odwrotny efekt i do tego typu diety i ideologi zniechęcasz ludzi. Obrażanie socjopato łatwo ci przychodzi.Dobrze wiedzieć co się z człekiem dzieje jak głodny i zły;) przekonałeś/łaś mnie ,że ta dieta jest zła .Ponadto dziekuję Ci, bo nawet kiedyś zastanowiło mnie czy warto zostać weganinem do końca ,życia.Twoje posty przekonały mnie ,że nie warto się zmieniać tylko zostać sobą i prowadzic zdrowy tryb życia. Mam być kims takim jak ty nie dziękuje , rychło w czas papapa

Pozwól, że cię zacytuję:"Obrażanie socjopato łatwo ci przychodzi"- Jaka cudowna, wspaniała, nieobrażająca i pokojowo nastawiona osoba. Przeze mnie będziesz jeść mięsko, naprawdę przeze mnie? No coż, każdy powód/wymówka dobra. jedz mięso i bądź zdrowa.

Gość do tej wegefrustratki
A co pajacu mają książki, hitler, weganizm do zabijania? Hitler zabijał bo był wegetarianinem, tak? Ha ha ha. Dziewczynko, nie mów do mnie więcej. wytlumacz zatem jak mozna mówić na forum :P mozna mówić na skype na forum się pisze tępa dziewucho , dziewczynka to byłam ale 30 lat temu ;) dziekuję za komplement , takiego bachora jak ty oddałabym do domu dziecka albo dobrowolnie zrzekłabym się praw rodzicielskich. Lepiej żebyś na tej swojej diecie została bezpłodna i nie miała dzieci psychopatko.Jest przeludnienie więc lepiej ,żeby mądrzejsi i zdrowi psychicznie się rozmnażali a nie tacy jak ty a i twoje dziecko by cierpiało by całe życie na załamania nerwowe.

Gość do wy chude, co tak się
mięsko akurat lubię a była to tylko chęć dobrej woli ,żeby z niego zrezygnować dla stania sie lepszym człowiekiem , widać dieta nie ma nic do rzeczy, tylko to co w duszy siedzi:P ty jednak na to jesteś za głupia

Naprawdę? Napisz coś jeszcze, poznam cię lepiej, chociaż w zasadzie już wszystko wiem. Faktycznie, jesteś cudowną osobą, hihihi.