Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamy paskud!

W jakich krajach są najbrzydsze kobiety?

Polecane posty

Gość kora82
zygizygiduna Z Amerycki pd takkk mow tak dalej jak tam norma jest zaczynaie opercji plastycznej w wieku 16 lat a w wkieku 25 juz regularnie wstrzykuja sobie kobiety botoks. Moze sa piekne ale tak sztuczne ze nie wiadomo jakby wygladaly naprawde. A Polki na to nie stać i dobrze.

Polki niskie? Przejdź się po ulicach, koło szkół średnich w czasie roku szkolnego. Tam średnia wzrostu to ok.170cm. Jasne zdarzają się niskie, ale to tylko wyjątki.

Gość 56y546
a najpiekniesze są latynoski

Gość Mongolia , Wietnam , Korea
ale to oczywiscie kwestia gustu

Gość netttttttteeeeext
jak wróciłem po pierwszym razie po kilku miesiącach z UK to pierwsze wrażenie po wyjściu na polskie ulice "jakie te Polki są piękne" pisze jak najbardziej poważnie - naprawde miałem takie myśli ;)

Gość kora82
56y546 I z tego linku odrazu rzucily mi sie w oczy uroda Polki, Rosjanki Litwinki a reszta taakk bardzo podobna do siebie ze nawet nie da sie uwagi zwrocic.

Gość netttttttteeeeext
a i odnośnie najładnieszych bardzo ładne są też Turczynki i Rumunki (nie te co żebrają/ły w Polsce)

Gość Najpiękniejsze są te z arabski
ch krajów mimo, że tylko oczy odsłonięte Co do najbrzydszych to nie wiem bo wszystkie zamalowane dosłownie tapetę. Nie widać kompletnie twarzy.

Gość zygizygiduna
mozecie gadac co chcecie jedym sie polki podobaja drugim nie ale nikt nie zaprzeczy że są mdłe

Gość lkooooo
hehe! Polki same sobie wmawiają, że niby takie " ładne", a wiadomo, że jest inaczej Wstrętne są i już

Gość netttttttteeeeext
nie da się ukryć że my Polacy dzisiaj jesteśmy gigantyczną mieszanką genetyczną wszystkich tych którzy na nas napadali, brali w zabory a także tych których myśmy napadali.... i z pewnością dzięki tej miasznce jesteśmy tak różnorodni i być może dlatego też nasze kobiety są takie piękne ;) przy okazji Grecy, Włosi - to dzisiaj niewiele mają wspólnego ze starożytnymi, średniowiecznymi Grekami i Włochami - dzisiaj to mieszanka genetyczna turecko- arabska jedynie z niewielką domieszką krwi ;) dawnych Greków czy Rzymian. Tak samo kraje bałkańskie podbijane przez Turków Niemcy to dzisiaj potomkowie dawnych Rzymianm i Greków a także Skandynawów Hiszpanie to praktycznie zalani zostali genetycznie przez Arabów z Maroka Jedynie Francuzi i Anglicy zachowali jeszcze w miarę czystość genetyczną ale niedługo też to się chyba zmieni ;) przy takim najeździe Afryki i Turcji

Gość tarambulam bulam
Grecy, Włosi - to dzisiaj niewiele mają wspólnego ze starożytnymi, średniowiecznymi Grekami i Włochami - dzisiaj to mieszanka genetyczna turecko- arabska jedynie z niewielką domieszką krwi dawnych Greków czy Rzymian. Tak samo kraje bałkańskie podbijane przez Turków Niemcy to dzisiaj potomkowie dawnych Rzymianm i Greków a także Skandynawów Hiszpanie to praktycznie zalani zostali genetycznie przez Arabów z Maroka Jedynie Francuzi i Anglicy zachowali jeszcze w miarę czystość genetyczną ale niedługo też to się chyba zmieni przy takim najeździe Afryki i Turcji domorosłe teorie :o

Gość kjsdnkj
tak jak już jedna napisała w Irlandii są brzydkie kobiety, ale przystojni mężczyźni, to ja od siebie dodam, że muzułmanki są brzydkie, a muzułmanie przystojni.

Gość netttttttteeeeext
>tarambulam bulam >domorosłe teorie to chyba mało znasz historie o podbojach płd Europy, Bałkanów, Grecji przez Turków i Arabów (Hiszpanie). Zastanawiałeś się skąd się wzieli muzułmanie na Bałkanach czy w dawnej Jugosławii? Dlaczego dzisiejsi Grecy, Bałkańczycy czy Włosi są tacy śniadzi i kurduplowaci - karłowaci ;) i (porównaj to z rzeźbami z czasów starożytnych, gdzie są wielkie i rosłe chłopy....) - wszystko to geny z Turcji a za lat 100 -200 będą tacy Niemcy :P

Gość Reffi 31
Przestańcie chrzanić, Polki akurat należa do jednych z ładniejszych nacji w Europie.Pomijam to co mają w głowach ,bo z tym aż tak dobrze to nie jest.Pytanie było o urodzie ,więc tu Polki kompleksów nie muszą mieć,ogólnie z urodą źle nie jest i jako faceci mamy szczęście.Brzydkie są rodowite Angielki ,Irlandki,Dunki ,Hiszpanki według mnie też się załapują,oczywiście są wyjątki .

Ktos tu pisał o Wegierkach. Nie zgodzę się. Ładne są jak są naturalne, zadbane. Reszta wygląda dokładnie jak Polki. Solarium, białe kozaczki...czasami nie odroznisz czy Polka czy Wegierka, takie same bezguscie ( w mniejszych miejscowościach). Nie cieszylabym się za bardzo, bo Węgry są o wiele biedniejszym krajem. A za Polkami szaleli...jakieś 20 lat temu :) jednak wiem ze Polki lubią robić z siebie boginie gdziekolwiek nie wyjada :D Z Angielkami to macie rację, jednak ja żadnej brzydkiej nie znam. W sumie to każda jaką znam ma hiszpańskie, włoskie lub inne korzenie i są pp prostu śliczne. A takie 100% angielki to są brzydkie. Co tu dużo mówić.

Gość szukamy paskud!
charmsy - Nam nie chodzi o mieszańce tylko o rodowitych mieszkańców danego kraju, tak więc rodowite Angielki to paskudy :classic_cool:

Gdyby tak na to patrzeć to większość Polaków jest takim mieszancem. I co z tego? Nadal wychodzi paskuda :/ A 100% angielki jeszcze nie poznałam, nawet nie wiem czy to możliwe, bo w każdej rodzinie zdarzają się obce geny. I to lepiej z różnych powodów.

Gość paninairo
Dunki i Węgierki są w miarę ładne, coś jak Polki. Ogólnie kobiety z każdego kraju świata twierdzą, że to właśnie one są najpiękniejsze. Czemu? To proste, mówiąc kobiecie, że w jej kraju (uprzednio pytając jaki to kraj) są najpiękniejsze kobiety na świecie- od razu toruje nam drogę do jej pipulki :) Efekt uboczny jest taki, że one serio chyba w to wierzą.

Gość muhomorek ptr
Polki mi sie nie podobaja wcale jako facetowi. Podobaja mi sie mlode Niemki - wysportowane, bez szpachli na gebie (jak Polki), ubieraja sie na luzie (bez obcasikow, rurek-srurek).

Gość paninairo
Przecięty obcokrajowiec nie rozróżnia Polek od kobiet z byłego ZSRR, więc nie rozumiem czemu one czują się lepsze od nich? Bo róznica jest chyba tylko taka, że po ślubie z nimi dostaje się paszport UE i byle muzułmanin może wtedy zalegalizować swój status uchodźcy.

Gość Reffi 31
majestic mythhs ale pitolisz , wystarczy bujnąć się na miasto i fajnych ,ładnie i gustownie ubranych lasek jest całkiem sporo .Fakt nie każda dziewczyna w Polsce ma dobry gust czy możliwości (finanse) ale tak też jest na zachodzie który tak chwalisz.Też tam chodzą maszkarony więc nie przesadzaj,gdzie Ty widzisz Polki w spodniach od dresów ? Kopneła cię w tyłek ładna Polka że tak plujesz jadem?

Jeśli chodzi o ubior to jest poprawa. Dresiki czy białe kozaczki za granicą noszą już tylko świeżynki które przesiakly bazarem. Jednak genów i twarzy się nie zmieni, a o to chodzii w tym temacie.

Gość majestic mythhs
tak sie sklada ze ja jestem polka takze oceniam obiektywnie,tez jak wyjechalam na zachod to myslalam ze polki sa najpiekniejsze ale jednak rzeczywistosc zweryfikowala moj poglad a wyjscie na miasto nic nie da owszem sa dziewczyny ladnie ubrane ale to jest ladne ubranie na nasze standardy,i po ubiorze idzie polke niestety poznac i po czym jeszzce po twarzy ale to osobny temat:)

Gość majestic mythhs
wiem ze ciezko z tym sie pogodzic ale polki nie sa pieknosciami sa co najwyzej przecietnej urody ale tak nam sie w polsce wpaja ze jestesmy piekne oh ah a to gowno prawda,prawdziwie piekne to sa kobiety urodzone z mieszanych rodzicow to sa dopiero pieknosci

No właśnie skad wzięło się to przekonanie? :D Moja kumpela rok za granicą siedzi i jest tak podniecona zainteresowaniem kolorowych ze parę razy dziennie dzwoni do swojego faceta i mu opowiada kto na nią spojrzał w autobusie, a kto jej powiedział ze jest ładna :D normalnie zenada żyć w takim przekonaniu. A komplementy to chyba każda dziewczyna dostaje np na ulicy co nie?

Gość Reffi 31
majestic mythhs tutaj raczej nie rozmawiamy o kobietach z mieszanych małżeństw i sonda jest o najbrzydszych (takie jest pytanie ) sorry ale w Polsce tragedii nie ma

Gość majestic mythhs
no coz dyskusja juz dawno stoczyla sie na inny tor...pomijajac fakt ze sam temat topiku to bzdura,wiadomo ze w kazdym narodzie znajda sie i brzydkie i piekne kobiety...

Gość z tego co zauważyłem...
z tego co zauważyłem to tylko frustraci i zakompleksione polki jadą na nasze dziewczyny :D naprawdę trzeba mieć niedowład mózgu, żeby porównywać piękną słowiańską urodę naszych pań do jakiejś angielki :O