Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem...problem

ALERGIA NA PYŁKI TRAW I INNE TEGO TYPU

Polecane posty

Gość Problem...problem

ledwo żyję, katar - na przemian woda z nosa potem zatkany nos, pieką oczy, łzawienie, kichanie, kaszel i zatkane uszy... i na dodatek głowa mi pęka tragedia.Chyba nikt nie ma gorzej... Co bierzecie na takie dolegliwośći?

Gość beata

Na pewno mogę doradzić Alergia Stop rodzinom. Urządzenie bardzo uniwersalne na tle innych inhalatorów które często mają jakąś konkretną specjalizację. Tutaj można przygotować aerozol który dostarczy lekarstwo w górne drogi oddechowe ale tak samo w dolne, niższe partie. Pracuje cicho, sam zabieg zajmuje kilka chwil.

Gość anna
Dnia 24.01.2019 o 15:13, Gość beata napisał:

Na pewno mogę doradzić Alergia Stop rodzinom. Urządzenie bardzo uniwersalne na tle innych inhalatorów które często mają jakąś konkretną specjalizację. Tutaj można przygotować aerozol który dostarczy lekarstwo w górne drogi oddechowe ale tak samo w dolne, niższe partie. Pracuje cicho, sam zabieg zajmuje kilka chwil.

Też kupiłam Alergia Stop i sprawdza się bardzo fajnie. Poręczny prosty w podłączeniu, łatwo się go czyści po inhalacji

Gość Gość

Ja się odczulalam przez całą zimę na trawy lekiem Staloral 300.I teraz nie mam objawów.

Pytanie czy chcesz się odczulac,czy w czasie pylenia brać leki przeciwalergiczne?

Wybór należy do Ciebie.