Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia0921

Syn przyjaciółki próbował mnie uwieść - nie wiem co robić!

Polecane posty

Jestem samotną 39 latką, a moja najlepsza przyjaciółka jest w tym samym wieku i jest samotną matką wychowującą swojego 17 letniego syna, którego ja znam praktycznie od urodzenia. Z tego względu, że jego matka pracuje na dwa etaty często zostawia go ze mną, gdy jej nie ma. Jestem w zasadzie dla niego jego drugą matką. To naprawdę dobry chłopak, świetnie uczy się w szkole, nigdy nie przysparzał żadnych kłopotów. Wszystko było jak zawsze do momentu z przed niecałego miesiąca, kiedy to zaczął sprawiać wrażenie zawstydzonego w mojej obecności, unikał nawet kontaktu wzrokowego kiedy musiał mi coś powiedzieć. Trwało to jakiś czas więc w końcu zapytałam go o co chodzi, a on odpowiedział, że mnie kocha. Powiedziałam mu, że też go kocham (jak syna oczywiście), a on na to, że z jego strony to coś znacznie więcej. W tym samym momencie objął mnie i pocałował w usta. Ja zaskoczona natychmiast go odepchnęłam, a on wyglądał na przestraszonego. Natychmiast zaczął przepraszać i prosił bym nie powiedziała jego matce. Ja nawet teraz jestem dalej w ogromnym szoku z tego względu, że jakaś część mnie chciała przez tą chwilę pójść z tym dalej, dlatego teraz tak bardzo obawiam się znowu z nim zobaczyć. Nigdy nie myślałam o nim w taki sposób aż do dnia gdy mnie pocałował. Nie wiem co mam dalej z tym zrobić. Czy powinnam zupełnie go unikać, czy powinnam powiedzieć o tym jego matce o całym zajściu. Boję się, że kiedy go tak odepchnęłam mogłam wywołać w nim silny uraz, może powinnam była odwzajemnić wtedy pocałunek a potem na spokojnie wytłumaczyć, że to był błąd zamiast od razu go odpychać? Jako, że częściowo go wychowałam chcę dla niego jak najlepiej, a czytałam, że chłopcy w tym wieku potrzebują więcej kontaktów z płciom przeciwną, więc może powinnam pozwolić mu na więcej nie dla siebie ale tylko i wyłącznie dla niego, aby mógł wejść w świat dorosłych w bezpiecznych warunkach? Co myślicie o tym wszystkim. Proszę odpowiedź.

Gość 0/10 kiepska bajka
od kiedy to 17 latek potrzebuje opiekunki pod nieobecnosc matki :o przeciez tacy chlopcy czesto nawet sami mieszkaja i prowadza "dom". pierdolenie.

Gość 0/10 kiepska bajka
od kontaktow plciowych ma rowiesnice, a nie przyjaciolki matki. chociaz nie wiem po co to napisalam, ale widac ze fikcja, bo pierniczysz jak bys sie tanich telenowel naogladala.

Chodziło mi o to, że jak był młodszy to zostawał ze mną, a teraz czesto sie widzieliśmy, bo czesto bywal u mnie a ja u nich

rówieśniczki - jasne też tak uważam, ale też wiem jk niedojżałe są dziewczęta w tym wieku, nie chcę by któaś go zraniłą w tym delikatnym dla niego momencie