Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eluśkaaa

brązowe plamienie - pomóżcie dziewczyny proszę :)

Polecane posty

Gość Eluśkaaa

hej dziewczyny, mam pytanie, ostatnio po okresie pojawiły się u mnie brązowe ślady na bieliźnie, upławy.Dziś "wylała" się ze mnie spora ilość brązowawego, rzadkiego płynu. Bolała mnie głowa. Nigdy wcześniej nie miałam czegoś takiego. Biorę tabletki antykoncepcyjne od 2 lat, okres mam regularny. Dodatkowo, ostatnio zauważyłam u siebie zwiększone owłosienie na przed ramionach, brzuchu, udach - jasne włoski. Sporo szukałam w internecie i objawy pasują pod zespół policystycznych jajników. Moje krwawienie w czasie okresu jest skąpe. Bardzo proszę o pomoc, jakieś rady. Jesteś umówiona za 2 tyg. do ginekologa, może uda mi się prywatnie szybciej. Jak myślicie co to może być? pomóżcie dziewczyny...

Zdrowa na pewno nie jesteś skoro masz skąpy okres. Samo to świadczy o niskiej zawartości hemoglobiny, a to powinno sie leczyć bo inaczej może doprowadzić do niedokrwistości. Forum Ci nic nie pomoże, czekaj 2 tygodnie i idź do lekarza. Owłosienie może wskazywać na problem z hormonami, ale przy tabletkach..one same w sobie są hormonami.

Gość Eluśkaaa
Meganona, dziękuję Ci bardzo :) czekam na wizytę u lekarza, skąpe krwawienie mam od zawsze, nie narzekam na bóle przy okresie - o to mi chodziło. Czym mogą spowodowane być te brązowe upławy? Co mogą znaczyć?

Gość Mikafiiika
właśnie też coś takiego miałam, co to może być? :/

Gość nie wiem co to moze byc
wspolczuje ci, nie wiesz co jest z toba :/ te włoski to chyba nadmiar testosteronu

Gość Eluśkaaa
Pomoze ktoś dziewczyny?

Gość roladinia
u mnie brązowe plamienia okazały się ciąża zagrożoną poronieniem , chociaz brałam tabletki