Gość i co jak efekty?? Napisano Październik 30, 2012 Ćwiczy ktoś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bradshaw88 0 Napisano Październik 31, 2012 hej ja sie chenie przylacze zaraz sie mierze i zaczynam od dzis ciczeni plus dieta szkoda tyko ze pogoda taka nieciekawa bo z bieganiem bedzie klopot musze zorgnizowac rower stacjonarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ćwiczy ktoś jeszcze? Napisano Luty 1, 2013 I jak efekty? Przymierzam się do tego zestawy ćwiczeń może ktoś chce dołączyć i na próbę tydzień spróbujemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajaaaaaaaaaahjghj Napisano Luty 1, 2013 Hej , ja się przyłączę z wielką ochotą :) zaraz zrobie ćwiczenia pierwszy raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ćwiczy ktoś jeszcze? Napisano Luty 1, 2013 O super:) Ja już dziś zrobiłam 2 serie po 50 powtórzeń na początek to chyba wystarczy jutro jak nie bede miała zakwasów to zrobię 3 serie po 50. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajaaaaaaaaaahjghj Napisano Luty 1, 2013 będziesz robiła tylko te ćwiczenia? bo ja robię jeszcze treningi Ewki, czasem melb i hula hop. to pewnie te ćwiczenia dadzą mi coś w połączeniu z innymi. a jestem ciekawa czy same by coś dały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ćwiczy ktoś jeszcze? Napisano Luty 2, 2013 No właśnie ja ćwiczyłam z Ewką szczególnie skalpel i kilka turbo killera nie dam rady, ale przeczytałam o tych ćwiczeniach i chciałam spróbować przez tydzień czy faktycznie takie efekty jak piszą, bo jakoś w to wątpię. W sumie to z Ewką mi dobrze szło nie ćwiczyłam codziennie a cm leciał super, ale potem jakoś zwątpiłam w nią nie wiem czemu. Ale chyba wrócę jednak do skalpela i te ćwiczenia do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach