Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guciooooo

Nie pasuje do współczesnych bab, jestem prostakiem. A Wy ??

Polecane posty

Gość guciooooo

Nie znam sie na kuchni wloskiej, chinskiej czy jakiejs mandżurskiejnigdy nie bylem w restauracji - uwazam ze w tych miejscach dają pasze dla bydła, wystarczy obejrzec Kuchenne Rewoulcje - fakt wyrezyserowane wszystko ale widac mniej wiecej jak wyglądają restauracje, juz lepiej isc do Mcdonalda :O Jem zwyczajne jedzenie, chleb, masło, jakies warzywa, schabowy, golonka, krupnik, kartofle, pomidorowa itp Nie mam super zajebistych nowoczesnych zainteresowan typu taniec towarzyski fokstrop ( nie wiem jak to sie pisze) ,makumka ukulele i inne cuda z you can dance, nie interesuje sie malarstwem, fotografią artystyczną, sportami ekstremalnymi - wiekszosc ludzi tylko o tym gada, sportem ekstremalnym jest dla nich bungee. Nie ubieram sie modnie, moda mnie męczy zakladam spodnie koszule kurtke i do pracy i jakos niezbyt mnie interesuje to czy sweter pasuje do butów. OCzywiscie nie nosze skarpetek z Reksiem do sandałów - jakąs wiedze o modzie mam. Nie jestem nowoczesnym typem faceta z seriali tvnsowskich, polsatowskich - nie przypominam serialowego Adamczyka, Karolaka czy Wilczaka. Uwazam, ze partnerstwo to glupota, kobita nie jest taka sama jak facet , chyba ze przeszczepi sobie mózg. Kazdy powinien znac swoje miejsce w swiecie, dla niektorych jestem swinią i szowinistą ale tak zawsze było. Nie mam durnego poczucia humoru z durnych polskich kabaretow - w oczach 99% kobiet jestem nudziarzem bo nie potrafie jej rozsmieszyc czyms glupim, lubie towarzystwo z jedną osobą, sam na sam, w cztery oczy, nie jestem towarzyski. To + kilka innych cech sprawia, ze nie pasuje do wspolczesnego swiata, BABY - nie kobiety ( takich juz prawie nie ma ) powtarzają, ze jestem wyjątkowy, ze nikogo takiego nie spotkaly ALE... to wszystko, jestem tylko jak kolega. One uciekają do ''nowoczesnych'' Ryśków w modnych ciuszkach Takie moje popołudniowe narzekania :) PS; sory za interpunkcje i gramatyke, jestem leniwy:D

Gość ,m,mkli
masz to co chcesz wiec nie marudz i zyj dalej w swoim swiecie -buc i laps z ciebie i tyle wiec do kogo pretensje pff

Gość Ja akurat jestem zbyt
dobrze wychowanym i też nie pasuje