Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 46782364786

nie rozumiem tego faceta, czy on nie jest dziwny?

Polecane posty

Gość 46782364786

Moja sytuacja wygląda tak, że mam kolegę z którym się znamy od około 3 lat. Od początku coś między nami iskrzyło, ale nigdy sprawa nie weszła w większe obroty i w rezultacie zostaliśmy tylko kumplami. Okazji kiedy można było rozkręcić znajomość w coś poważniejszego niż kumpelstwo było wiele, ale on zawsze się wycofywał. A kiedy ja już o nim zapominałam jako o facecie i kręciłam z jakimś innym, albo go olałam, bo mi się najzwyczajniej w świecie znudziło jego podejście, to zaczynał wszystko podkręcać od nowa i zachowywać się jakby był zazdrosny. No i czemu on się zawsze wycofuje? Nie rozumiem go... :(

Gość 46782364786
up

Gość 46782364786
może ktoś się jednak wypowie? ;P dręczy mnie to trochę

Gość Mr. Madison
sprawa nietypowa. ty znasz go najlepiej wiec poszukaj czego on się tak boi. może to być przyczyną tego że boi się związku z kobietą (różnie bywa) albo ma przykre doświadczenia. trudno się wypowiedzieć i podpowiedzieć ci. Musisz sama zacząć drążyć w tej sprawie i doszukiwać się szczegółów. Rozmawiaj z nim zadawaj jakieś podchwytliwe pytania być może na przykładzie jakies zmyślonej koleżanki albo kolegi ale nie daj po sobie poznać że wyciągasz informacje od niego bo może źle to odebrać i coś pomyśleć głupiego. Nie wiem co ci jeszcze podpowiedzieć ...

Gość 46782364786
Co do przykrych doświadczeń, to raczej bym na to nie stawiała. Mamy oboje po 20 lat i nigdy nie byliśmy jeszcze w żadnym związku nie licząc przelotnych, nic nie znaczących epizodów, których nie można nawet nazwać związkiem. ;P A nieśmiałość.. no znamy się w końcu te 3 lata, zachowujemy się przy sobie na pełnym luzie. Próbowałam go kiedyś podejść w rozmowie i wybadać jakie ma podejście to związków, ale nie powiedział nic szczególnego, mniej więcej to co każdy by stwierdził- wierność bla bla i żadnych haczyków ;P