Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izka8009

Inteligentny mężczyzno - zapraszam na flirt

Polecane posty

Gość Eva Cassidy
Czy mężczyźni lubiący seks nie mogą być inteligentni?

Gość krakakakakk
rozumiem , że specjalnie nie chcesz się rozwodzić ?

Ewa jaki masz kryteria doboru? Co ma w/g Ciebie spełniać a czego unikać:)

Gość krakakakakk
eva wszyscy faceci lubią seks , chodzi o to żeby trafić na inteligentnych , ja nie znam takich którzy by nie lubili w każdym razie :)

Gość krakakakakk
podczytałem jeden temat więc się domyślam co ci chodzi po głowie :)

Gość Eva Cassidy
Nie - trudne pytanie... nie potrafię podać zestawu cech, tzn może i potrafię, ale po co to robić, lepiej z kimś porozmawiać i wtedy można już coś stwierdzić... krakra - heheh masz rację, ja też nie znam ;)

Gość Eva Cassidy
..a jaki wiek jest odpowiedni? chyba nie istnieje coś takiego jak odpowiedni wiek? mylę się?

Zależy w jakim parytecie wiekowym Ty jesteś i jaka rozpiętość Cię interesuje :)

a tak robol zasuwajacy na rusztowaniu , jednakże czytający Kanta w oryginale , odróżniający Górę Olimp od igrzysk olimpijskich może być?;)

Gość Eva Cassidy
przecież Ty też nie wiesz w jakim jestem wieku, więc to pytanie także Ciebie dotyczy...

Gość konkIawe
Problem ze spotkaniem inteligentnego mężczyzny jest problemem podobnym do poszukiwania cywilizacji pozaziemskich... Trzeba osiągnąć wysoki poziom rozwoju żeby mieć odpowiednie narzędzia do stwierdzenia ich obecności;)

Ewa ja sie domyślam Twojego Ty nigdy nie odgadniesz tutaj na cafe :D

Gość Eva Cassidy
chyba Cię nie zaskoczę mówiąc, że ja się domyślam Twojego. ;) dlaczego na kafe nie zgadnę?

Gość simian raticus 666
Inteligentna kobieta nigdy nie weźmie se mężczyzny z niższej warstwy społecznej! Patrząc na kobietę to zerknij najpierw czym zajmuje się jej mąż i już wszystko wiesz! Teraz parobasami systemowymi są nawet ludzie z wyższym wykształceniem! Psychologia, resocjalizacja, policja, filozofia, socjologia to zawody bezużyteczne i nic nie wnoszące! Wina polityków i klero-kuratorium, że ten system chory podtrzymują i go do życia powołali! Generuje on straty globalne i tego nie ma sensu naprawiać! Oni interesują się tym co nie trzeba! Kto se sam ruinę tworzy niech w ruinie skończy! Nie moja to sprawa i nie Wasza! Przygłupy sami se nie poradzą to się im nie pomaga! Jakby dobrzy ludzie się tym wszystkim zajmowali to za darmo! System ich wszystkich wykańcza, a potem wspomaga, gdy juą się z nimi nic konkretnego nie da zrobić! Inteligent nie będzie miał żony głupszej, niż on sam!

Gość konkIawe
Proszę bardzo Ot i przykad:P

Gość Eva Cassidy
to niestety prawda... czyli nie ma szans, żeby dowiedzieć się ile masz lat? chociaż z drugiej strony nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie? może dla Ciebie ma, skoro rozpocząłeś ten temat?

a może akurat będzie mu passi głupsza ,ponieważ wtedy może nia manipulować.Mądrzejsza nie pozwoli na to :)

Gość krakakakakk
nie chcę zgadywać ale domyślam się :)

Ewa tylko polemizuję z Tobą.Przecież wcale jest nie powiedziane ,ze chce Cię poznać.np.mailowo czy inaczej :)

Gość konkIawe
Ja z tego dowiedziałem się, że cechą ludzi inteligentnych jest ignorancja i snobizm... Dziękuję za podzielenie się tą wiedzą ze mną...

Wiesz dlaczego Ewo?? Mogłabyś sie poczuć rozczarowana a przecież nie chce Twojego przygnebienia :)

Gość Eva Cassidy
Fakt, nie jest powiedziane... ;)

Gość Eva Cassidy
Rozczarowana Twoim wiekiem? Hmm nie wydaje mi się, żeby był w stanie mnie rozczarować. A nawet jeśli, to nie martw się jakoś to przeżyję. ;)