Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tinka321

suknia slubna ;)

Polecane posty

Ładna, ale sukienki z takim dołem nie są dla niskich dziewczyn. Znajoma miała coś w ten deseń z górą jak suknia Asha ale nie wyglądała dobrze, a z tego, co piszesz o swojej budowie ciała, to jesteście podobne. Wszystkiego dobrego! 🌼

Ja przy nisim wzroscie szlam w sukni na kole i wygladalam dobrze :-) Dlatego wazne jest by suknie przymierzyc przed kupnem i dopiero wtedy dobierac dodatki. Powodzenia i wszystkiego dobrego :-)

Gość jagienka z okienka
Mnie się ta bardzo spodobała i będę szła ją przymierzyć, jestem wysoka 175 cm, ale nie mam wyraźnej talii, biust 65G, ale ogólnie jestem szczupła i zastanawiam się cy dobrze będę w niej wyglądać... http://www.isabel-wedding.pl/kolekcja.php

najwazniejsze by suknia podobała się Tobie, bo tutaj to kazdy wedle wlasnego gustu będzie mowic. Mi osobicie suknia się nie podoba mialam zupełnie w innym stylu. Odnosnie wzrostu- olać to- jak Ci się podoba to kupuj. U mnie tez byln iby problem bo jestem niska (160 cm) ale co sie okazalo suknia pasowala jak ulał i nie bylo wzrostowych problemow. Odnosnie koła- wygodnie bo się nic miedzy nogami nie plącze niby, ale koło tragicznie się podnosi podczas tańca , co widac pozniej na kamerze. Obejrzyj sobie first wedding dance na youtube Ja mialam halkę bez koła, i suknia pieknie i naturalnie się układała. Nie sluchaj absolutnie nikogo odnosnie tego czy te kwiatki powinny byc czy nie. Bo to Ty ją bedzieszmiec na sobie a nie inni.

To tak u mnie- ja jestem bardzo niska i znalatlam suknie ktora tylko z przodu bylo trzeba skrocic 10 cm.

Gość przyszła panna młoda 116677
Śliczna, no szczerze taka na prawdę jak z bajki. Bardzo mi się podoba, ale ja chyba wybiorę krótką. Jeszcze się nad tym zastanawiam. Ja ślubuję w marcu przyszłego roku, to będą Święta Wielkanocne i chociaż zostało pół roku, to też jeszcze nic konkretnego na oku nie mam. :)