Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Melina885

Pomocy

Polecane posty

Ostatnio przesladuje mnie czlowiek piramida...przychodzi ze swiata wirtualnego i odwiedza mnie w moich snach chcac zaciagnac mnie do piekla... Co zrobic ??

Wlasnie problem w tym ,ze nic nie cpalam...slysze jego szept coraz blizej...on idzie po mnie...

posłuchaj. ja właśnie siedzę sobie i dopijam trzecie piwko, mam jeszcze jedno, schłodzone elegancko w lodówce. oglądam tv choć mam tylko 8 kanałów i na prawdę nie ma nic ciekawego. nudzę się w chuj. nie mam żadnych halucynacji wzrokowych ani słuchowych. tak wygląda mniej wiecej normalny opis rzeczywistości, w przeciwieństwie do Twoich wypocin więc kurwa pisz jaśniej, jeśli mozesz ;)

Slysze jego szept...otoz mowi mi:Dzien sadu ostatecznego jest coraz blizszy,grzesznicy zostana pochlonieci przez wieczny ogien ...a spraawiedliwi zbawieni... Jego kroki sa coraz blizej...te ciche pieklo jest zadne mojej duszy...

Gość Ty masz majaki
a ja serio od kilku dni w ogóle nie śpię albo co chwila się budzę,tak mnie ktoś sciąga swoimi myślami i nie mozn sie tego pozbyc

dzień sądu jest coraz bliższy ale to będzie dopiero próba! PRÓBA! w grudniu ujawni się antychryst i od tego czasu zacznie się okres wielkiego ucisku, tj trzy i pół roku. potem sąd i nowe niebo, nowa ziemia, wspólne..