Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

lejla83

ciucholandy Radom

Polecane posty

Go艣膰 Wikimiki1
Hej czy mo偶e mi ktos powiedzie膰 gdzie jest teraz Haliszka ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Cze艣膰, z tego co orientuj臋 si臋, to po przeniesieniu swojego sklepu w okolice targu na Czachowskiego dzia艂ali jaki艣 czas. Jakie艣 3-4 miesi膮ce temu by艂am w okolicach i chcia艂am zajrze膰 do sklepu ale okaza艂o si臋, 偶e jest zamkni臋ty. Zosta艂 ca艂kowicie zlikwidowany ( co jest bardzo prawdopodobne) lub rzeczywi艣cie gdzie艣 przeniesiony.... szkoda.... kilka 艂adnych ciuszk贸w kupi艂am u nich :/ A pytanie z innej beczki.... czy kt贸ra艣 z Was wie co艣 na temat nowego sklepu "Garderoba", znajduje si臋 na Malczewskiego/Wernera (kierunek targ Korei) obok jest bar i sklep w臋dkarski. Kilka razy by艂am w okolicy ale jako艣 nie dotar艂am do niego ;) Zawsze jestem ciekawa nowych sklep贸w :) Je偶eli chodzi o sklep na S艂owackiego "nad Biedronk膮", by艂am we wtorek i r臋ce opadaj膮 co tam ludzie wyprawiaj膮 :/ Lubi臋 tam chodzi膰 we wtorki, za 艣mieszne pieni膮dze mo偶na naprawd臋 niez艂e ciuszki kupi膰 :) We wtorek sta艂am grzecznie w kolejce i czeka艂am a偶 otworz膮... dawno zauwa偶y艂am, 偶e klienci zaczynaj膮 cwaniakowa膰 ale w ten wtorek to przesadzali :/ Co chwila wje偶d偶ali wind膮 na I pi臋tro, w ko艅cu wi臋cej os贸b by艂o na g贸rze ni偶 na dole :) Te偶 to zauwa偶y艂y艣cie? :) Buziaki :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam :) Maria Anna z Radomia, mam pytanie. Kt贸ry masz na my艣li pisz膮c " w 艂uczniku ko艂o dworca" ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izecka
Polecam ciucholand Topi Shop na Moniuszki, maj膮 wycen臋 jak i wag臋 :) dostawa wagi jest w czwartek chyba 26 z艂/kg, w 艣rod臋 wszystko z wagi po 1 z艂/szt. Je艣li chodzi o wycen臋 to dostawa jest w pi膮tek, w 艣rod臋 maj膮 -25% a w czwartek -50%. Kupuj臋 g艂贸wnie ubrania dzieci臋ce i p贸ki co jeszcze si臋 nie zawiod艂am a chodz臋 do nich ju偶 od 3 lat. Do Niunia: Kiedy艣 w jakim艣 po艣cie z 2014 roku napisa艂a艣 偶e w Vive Profit worek w czwartek kosztuje 250 z艂 a jak si臋 ma sw贸j worek to 125 z艂, niestety to nie prawda. worek xxl kosztuje 250 z艂 czy masz go czy nie. Ubrania z klipsem i numerkami to s膮 rzeczy nowe dlatego s膮 dro偶sze. Ale teraz jest taki system sprzeda偶y ubra艅 z klipsem 偶e r贸wnie偶 ka偶dego dnia cena jest malej膮ca. Tak偶e mo偶na kupi膰 co艣 fajnego z a nie du偶e pieni膮dze :) W stokrotce na ul.Limanowskiego 100 otworzy艂 si臋 drugi sklep tego ciucholandu, kt贸ry jest nad biedronk膮 na S艂owackiego ale jeszcze tam nie by艂am i nie wiem co i jak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 astraa4
Hejka dziewczyny :) wiecie co, by艂am ostatnio w vive na Grzecznarowskiego i powiem, ze wcale nie ma sza艂u. Ludzi jak za komuny dodatkowo nie pachnie zbyt mi艂o. Mnie nie porwa艂o, nie znalaz艂am te偶 nic takiego, ale wiadomo kazdy ma sw贸j gust.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej :) Dziewczyny o kt贸rej najlepiej isc do ciucholandu nad biedronka? Czy jak przyjde przed po艂udniem to jest szansa na kupienie czegos ciekawego? :)

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰, Do Izecka: Odno艣nie work贸w w Vive Profit... najwyra藕niej zosta艂a mi przekazana b艂臋dna informacja :( Rzadko tam bywam, wie膰 nie orientuj臋 si臋 w tym temacie :( Do Go艣膰: Nie ma znaczenia o kt贸rej przyjdzie si臋 do sklepu, ka偶dy szuka innej rzeczy dla siebie. Najlepiej by膰 z samego rana lub dzie艅 wcze艣niej kiedy jest -50%. Zauwa偶y艂am, 偶e coraz wi臋cej ludzi przychodzi dzie艅 przed wyprzeda偶膮, nie ma co si臋 dziwi膰.... przynajmniej unikn膮 t艂oku i chamstwa co niekt贸rych klient贸w :( Informacja dla os贸b, kt贸re jeszcze tu zagl膮daj膮 :) 1. Sklep ( z ramienia Wt贸rpol, czyli ten co mamy na ul. S艂owackiego nad Biedronk膮 oraz na os. Borki ko艂o Stokrotki) na dworcu zosta艂 zamkni臋ty. By艂am w 艣rod臋 na wyprzeda偶y i nikt nic nie informowa艂 o zamkni臋ciu. W czwartek wracaj膮c z os. Borki, chcia艂am zobaczy膰 co nowego i ciekawego na nowej dostawie.... a tu ciemno, cicho i kartka z informacj膮, 偶e jest likwidacja sklepu. Szkoda, jednak s艂aba by艂a lokalizacja sklepu. 2. W Szwajcarze r贸wnie偶 zmiany, dowiedzia艂am si臋 ostatnio o tym. Aktualny system sprzeda偶y: Czwartek - Nowy Towar Pi膮tek - 25% Sobota - 50% Poniedzia艂ek - 60% (lub 65%) Wtorek - 70% (lub 75%) 艢roda - 1z艂/szt lub 4zl/kg 3. Otwieraj膮 kolejnego Szwajcara na ul. Placowej, nie pami臋tam kiedy ( informacj臋 widzia艂am na bilbordzie). Buziaki :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gryzeldka
Witajcie! Chcia艂am si臋 podzieli膰 z Wami moimi spostrze偶eniami... Wczoraj odwiedzi艂am ciucholand w feniksie, posz艂am w dniu dostawy o 9, a to co tam si臋 wyprawia to jaka艣 tragedia, bitwy, przepychanki i HANDLARZE. Wy偶ej wymienieni handlarze to epidemia w Radomiu. S膮 wsz臋dzie, czasami zdarza mi si臋 i艣膰 do r贸偶nych lumpk贸w i za ka偶dym razem s膮 Ci sami! Grupa, takich m艂odych ch艂opak贸w na oko 26-28 lat. Dzisiaj postanowi艂am zajrze膰 do Szwajcara na Placowej, w ko艅cu otwarcie, liczy艂am na jakie艣 ni偶sze ceny, jak偶e si臋 zawiod艂am. I handlarze te偶, haha :D Ubrania dro偶sze ni偶 w sklepie! Generalnie, nie polecam tego ciucholandu i ci臋偶ko mi powiedzie膰, kt贸ry polecam, bo wszystkie, kt贸re kiedy艣 lubi艂am s膮 przez tych m臋偶czyzn oblegane. Raz by艂am w aligatorze i kupi艂am tam kilka rzeczy z topshop, wi臋c mo偶e ten...

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰, Do Gryzeldka: Jaki jest ciucholand w Feniksie? Czy偶by jaki艣 mi umkn膮艂 na mojej mapie sklep贸w? :) Odno艣nie Szwajcara... sporadycznie odwiedzam te sklepy, co do obs艂ugi nie mam zastrze偶e艅, jednak towar jest s艂abej jako艣ci :( Ceny raz wy偶sze raz ni偶sze ale nie ma z czego wybiera膰. Przewa偶nie b臋d膮c na dworcu w sklepie Wt贸rpolu, wchodzi艂am na chwile do Szwajcara ale cz臋sto g臋sto niczego nie kupowa艂am. Co do handlarzy.... ja jestem bardzo cz臋sto na Borkach i na S艂owackiego, nie ma si艂y na handlarzy. Owszem rozumiem ich, oni te偶 pracuj膮, kupuj膮 i sprzedaj膮 dalej ale oni przychodz膮 w grupach! Ja jestem przewa偶nie sama i nie jestem w stanie obejrze膰 ca艂ego sklepu w 5 minut. Musz臋 stwierdzi膰, 偶e jako艣膰 ubra艅 w tych sklepach r贸wnie偶 spad艂a. A czy kt贸ra艣 z Was chodzi na Borki? Czy wiecie jak TERAZ klienci s膮 wpuszczani na sklep? O godz. 8 wszystkie id膮 do drzwi, jedna opiera si臋 plecami o drzwi i wpuszczaj膮 po jednej osobie. Ci, co s膮 pierwsi wejd膮 szybciej a ci z ko艅ca musz膮 d艂ugo poczeka膰. Czy to jest dobre rozwi膮zanie problemu wiecznego przepychania si臋? Sklepy Aligator, na ul.Betonowej oraz na ul. Ko艣ciuszki na le偶膮 do jednej osoby. Przyznaje, 偶e tam r贸wnie偶 zdarzy艂o mi si臋 upolowa膰 kilka ciekawych rzeczy. Jednak jak zawsze powtarzam... dostawy s膮 r贸偶ne, raz kupi si臋 wi臋cej, raz mniej a raz wr贸ci si臋 z niczym :) Buziaki :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam je艣li chodzi o ciucholandy to nie podoba mi sie odzie偶 na s艂owackiego i na borkach maja polskie ciuchy z okolicznych zbi贸rek jeszcze nic konkretnego nie kupi艂am szwajcar si臋 zmieni艂 nie ma wagi sama wycena za to ciuch nie z polski ale drogo jesli chodzi o aligatora betonow膮 i ko艣ciuszki to tam najwi臋cej kupuje na wycenie i na wadze maj膮 tam fajnie dlatego ze na wycenie jak sie kupuje dla kogo艣 z rodziny i jest nie dobre mo偶na odda膰 Na ko艣ciuszki jestem sta艂膮 klij臋tk膮 bo mieszkam obok polecam ten cucholand przede wszystkim nie maj膮 ciuch贸w z polski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gryzeldka
Hej, Powiedzcie mi kochane kiedy jest dostawa na Ko艣ciuszki, bo mnie zaintrygowa艂o :) W Feniksie jest Vive Profit. Ale nie polecam, naprawd臋, cho膰 wiem, 偶e samemu trzeba zobaczy膰 :D Tak偶e polecam zobaczy膰, ale si臋 nie nastawiac na sza艂owy towar, a bardziej na sza艂owy t艂um. Ca艂uski :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gryzeldka
Wracaj膮c do handlarzy, czy nie bardziej op艂aca im si臋 kupic kilku work贸w w hurtowni, nawet tego dro偶szego towaru?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej na ko艣ciuszki dostawa towaru w 艣rody a wycen臋 podobno codziennie dok艂adaj膮

Udost臋pnij ten post

czesc a orientuje sie ktos moze jakie ceny w jakie dni sa w tym nowym ciucholandzie otwartym na ulicy placowej szwajcarze.i jeszcze jedno pytanko mam jakie jest w tym ciucholnadzie w cerfurze na ustroniu jaki towar i ceny z gory wielkie dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W cerfurze na ustroniu maja tylko angielski towar wszystko wycenione ceny r贸偶ne chyba ze si臋 cos zmieni艂o dawno tam nie by艂am Na placowej w szwajcarze jeszcze nie by艂am z tego co s艂ysza艂am to podobno drogo

Udost臋pnij ten post

a gdzie sa najlepsze ciucholandy na jakiej ulicy ,bo ten viva w piotre i pawle to porazka maja stare ciuchy chyba jeszcze pamietaja lata naszych babci,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tiruriruu
kto艣 poleci aktualnie jaki艣 dobry? :3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antonina1601
czesc dziewczyny po 10 latach nieobecnosci w Polsce postanowilismy z mezem i dwojka dzieci wrocic i osiedlic sie w Radomiu. wiemy jakie ubranka dla dzieci sa drogie i dlatego chcemy otworzyc butik w Radomiu z nowa i uzywana odzieza sprowadzana z UK. Tylko z UK. Ciuszki wybieram ja sama. nie sa to ubranka z sortu! Wiek-miedzy noworodkiem a 8 lat choc bardziej skupiam sie do 5 lat-potem ciuszki sa juz zniszczone bardziej a przy niemowleciach czesto je trzeba wymieniac. chciala bym by to byl przytulny butik gdzie kazda mam znajdzie cos dla swojej pociechy. Ciuszki markowe takie jak J Conran, Ted Baker, Disney, Next, Zara, HM, ale tez Primark, F&F, Gorge. Czy POMOZECIE? podajcie prosze ceny za nowe i uzywane ubranka, ktore z checia byscie zakupily. Ja nie mam pojecia ile co kosztuje a na Allegro ceny sa przerozne. Chce do Was trafic i Was przekonac do tego co robie, bede robic. Prosze napiszcie ile byscie zaplacily za top, sukienke, bluze, jeansy, kurtke na zime, na wiosne, kombinezon, body, pajacyk...etc Byla by mozliwosc skaladania zamowien na ubranka z Primark jesli byscie tylko chcialy... I ostatnie pytanie-jaka lokalizacje proponujecie? Z gory dziekuje Jak chcecie prosze bezposrednio maile do mnie kierowac na : antonina0@onet.eu

Udost臋pnij ten post

czesc dziewczyny po 10 latach nieobecnosci w Polsce postanowilismy z mezem i dwojka dzieci wrocic i osiedlic sie w Radomiu. wiemy jakie ubranka dla dzieci sa drogie i dlatego chcemy otworzyc butik w Radomiu z nowa i uzywana odzieza sprowadzana z UK. Tylko z UK. Ciuszki wybieram ja sama. nie sa to ubranka z sortu! Wiek-miedzy noworodkiem a 8 lat choc bardziej skupiam sie do 5 lat-potem ciuszki sa juz zniszczone bardziej a przy niemowleciach czesto je trzeba wymieniac. chciala bym by to byl przytulny butik gdzie kazda mama znajdzie cos dla swojej pociechy. Ciuszki markowe takie jak J Conran, Ted Baker, Disney, Next, Zara, HM, ale tez Primark, F&F, Gorge. Czy POMOZECIE? podajcie prosze sugerowane ceny za nowe i uzywane ubranka, ktore z checia byscie zakupily. Ja nie mam pojecia ile co kosztuje a na Allegro ceny sa przerozne. Chce do Was trafic i Was przekonac do tego co robie, bede robic. Prosze napiszcie ile byscie zaplacily za top, sukienke, bluze, jeansy, kurtke na zime, na wiosne, kombinezon, body, pajacyk...etc Byla by mozliwosc skaladania zamowien na ubranka z Primark jesli byscie tylko chcialy... I ostatnie pytanie-jaka lokalizacje proponujecie? Z gory dziekuje Jak chcecie prosze bezposrednio maile do mnie kierowac na : antonina0@onet.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antonina0
Dziewczyny 偶adna nic nie podpowie?

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰, po kilku miesi膮cach nieobecno艣ci postanowi艂am podzieli膰 si臋 z Wami, drogie ciucho-zakupoholiczki ( je偶eli kogo艣 obrazi艂am - przepraszam :) ), moimi 偶alami, wnioskami i spostrze偶eniami.... Dzisiaj przeczyta艂am swoje wypowiedzi na forum i dosz艂am do wniosku, 偶e kilka rzeczy uleg艂o zmianie. Sklepy, kt贸re chwali艂am upad艂y, niekt贸re zamkni臋to a w innych wcale nie poprawi艂a si臋 jako艣膰 towaru. W ci膮gu ostatnich dw贸ch miesi臋cy by艂am 1-2 razy w sklepach Wt贸rpol (os. Borki i S艂owackiego nad Biedronk膮), jestem mocno zdziwiona, 偶e tak drastycznie spad艂a jako艣膰 towaru! Ciuchy s膮 beznadziejne i nie ma w czym wybiera膰.... a ostatnio 艣mia艂am si臋 jak opowiada艂am, 偶e w poprzednim roku (okres grudzie艅 - marzec) potrafi艂am tydzie艅 w tydzie艅 kupowa膰 po kilka par but贸w (g艂贸wnie baleriny). Nie zd膮偶y艂am napisa膰, 偶e otworzyli nowy sklep na Dworcu (mi臋dzy Biedronk膮 a Rossmannem), nazywa艂 si臋 Dyskont? Niestety, wytrzymali oko艂o miesi膮ca :/ Patrz膮c na sklepy i to co nam oferuj膮, zastanawia艂am si臋, czy jestem wymagaj膮ca? Ot贸偶 nie, rozmawia艂am z kilkoma osobami, kt贸re r贸wnie偶 jak ja lubi膮 kupowa膰 w ciucholandach i narzekaj膮 na ciuchy :( Postanowi艂am, 偶e odpoczn臋 troch臋 od ciuch贸w i od d艂u偶szego czasu przyje偶d偶am tylko w soboty. Na cel stawiam Trafike (Malczewkiego, g贸rka), Aligator, na ul. Betonowej, na ul.Ko艣ciuszki, oraz ko艂o Domu Opieki na pocz膮tku ulicy Struga... przewa偶nie wracam z niczym :( Plus dla Trafiki za sklep Bibeloty :) Do Antonina1601: Gratuluje pomys艂u z otwarciem sklepu. Nie wiem czy powinnam si臋 wypowiada膰, poniewa偶 nawet nie posiadam dziecka :) W Radomiu jest ju偶 sklep dla dzieci na ul. Struga "Ga艂ganek", z wiadomych cel贸w, nie chodz臋 tam :) Nie wiem czy otwarcie sklepu tylko dla dzieci to dobry pomys艂? Osoby, kt贸re nie maj膮 dzieci- nie wejd膮. Rozumiem, 偶e mo偶na kupi膰 co艣 dla dziecka z rodziny, znajomych itd jednak ja takich ciuszk贸w szukam przy okazji szukania dla siebie ubra艅. Specjalnie do takiego sklepu nie mia艂abym ochoty jecha膰. Zastan贸w si臋, czy nie lepiej b臋dzie otworzy膰 sklep dla wszystkich? Ja marz臋 wr臋cz o ciucholandzie, kt贸ry b臋d臋 mog艂a poleci膰 innym, a i sama b臋d臋 zadowolona. Sklep w kt贸rym jest odzie偶 damska, dzieci臋ca i m臋ska. Taka klientka szuka ubra艅 dla siebie, dla dziecka i m臋偶a. Mo偶na zainteresowa膰 si臋 tematem odzie偶y Plus size dla kobiet 20-35lat, nie PRL-owskie, stare 艂achy, zjedzone przez mole, podarte czy poplamione nie wiadomo czym. Odzie偶 m臋ska- ten temat r贸wnie偶 kuleje. Uwa偶am, 偶e trudno znale藕膰 co艣 fajnego dla m臋偶czyzny, w ciucholandach kupuje tzw ubrania robocze, czyli do gara偶u, na dzia艂k臋. Ubrania na co dzie艅, moi panowie zmuszeni s膮 kupowa膰 nowe. Kilka lat temu napisa艂am w po艣cie, 偶e (mimo i偶 klienci - w tym ja- lubi膮 kupowa膰 bardzo dobrej jako艣ci rzeczy za grosze) jestem w stanie wyda膰 pieni膮dze 20-40z艂 za bluzk臋, je偶eli uznam, 偶e warto. Wiem, 偶e w Galerii S艂onecznej mo偶na wyda膰 mniej na wyprzeda偶y,a w ciucholandzie to ciuchy s膮 sprzed 2-4 lat. Jednak podobaj膮 mi si臋 bardziej ubrania z angielskich sieci贸wek, jak r贸wnie偶 rozmiarowo pasuj膮 na mnie :) Nie pytaj si臋 o ceny, poniewa偶 ka偶dy powie co innego... jedna osoba powie, 偶e kupi max. za 2-3z艂 (z metk膮 oczywi艣cie), a druga, 偶e jest w stanie zap艂aci膰 wi臋cej. Mentalno艣膰 ludzi jest taka, 偶e w Galerii jeste艣my w stanie zap艂aci膰 100z艂 za bluzk臋 ale na ciuchach ju偶 nie, mimo, i偶 bluzka kosztuje 20-25z艂, jest nowa z metk膮 z cena 70 funt贸w. Ma艂o tego, ludzie b臋d膮 chcieli taniej "bo ja? to jest ciucholand a nie sklep z nowymi ubraniami?!" Je偶eli chodzi o lokalizacj臋, og贸lnie nie ma to znaczenia, do dobrego sklepu, kt贸ry cieszy si臋 dob膮 opini膮 w艣r贸d klient贸w mo偶na podjecha膰 autobusem czy samochodem. Jednak ka偶dy b臋dzie stawia艂 na centrum, bo bli偶ej, lepiej ale zapewne te偶 dro偶szy wynajem. Mam nadziej臋, 偶e chocia偶 w ma艂ym procencie pomog艂am. Czekam na Wasze komentarze. Buziaczki :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antonina0
Niunia 1214 Dziekuje ci bardzo za odpowiedz. Masz sporo racji i podoba mi sie twoja szczerosc. Roznica taka, ze ja nie chce sie brac za ubrania dla doroslych, bo zwyczajnie nie mam serca. Nie bylo mi dane posiadania coreczki a kupowanie kolorowych sukienek zwyczajnie sprawia mi radosc :) Dzis dzidziusia nie masz ale za kilka lat kto wie :) i wtedy zawitasz i do mnie mam nadzieje. Jesli moge tylko spytac, co takiego odpycha w Galganku-nie wiem czy dobrze zrozumialam... Chciala bym nie powielac bledow. Moim zamyslem jest piekne male pomieszczenie z kolorowymi wieszaczkami ktore juz nawet mam, przyjazne dla oka :) Tak na marginesie jesli wszystko sie uda chce rowniez organizowac zamowienia na ubrania z Primarka, nawet i dla doroslych jak bedzie taka potrzeba, na pewno dla dzieci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰 .Mam dwie c贸rki w wieku 7 i 5 lat .Bardzo podoba mi si臋 pomys艂 z takim sklepem dla dzieci . Cz臋sto kupuje co艣 dziewczynk膮 dla dziewczyn w takich sklepach . Co do obecnych sklep贸w w Radomiu ,rzeczywi艣cie jako艣膰 si臋 popsu艂a .Nad Biedronk膮 dawno nie by艂am ale dawny "szwajcar" przy dworcu popsu艂 si臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zacz臋艂am prac臋 w Radomiu i szuka艂am ciucholand贸w 偶eby m贸c do nich wskoczy膰 przed lub po pracy, ale niestety z marnym skutkiem.. moje ulubione ciucholandy znajduj膮 si臋 w Pionkach (szafiarka i dyskont ko艂o galerii przy stacji benzynowej za biedronk膮) oraz w Zwoelniu (Szafiarka i Badpol).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 75
Fajny ciucholand w Radomiu jest na Ko艣ciuszki .Waga i wycena na wycenie du偶o ubra艅 z metkami .niskie ceny .Du偶y wyb贸r ubranek dla dzieci .Mi艂a obs艂uga .polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

SPRZEDAM WOREK UBRA艃 FIRMOWYCH WSZYSTKO Z METKA NIE U呕YWANE W CA艁O艢CI LUB NA SZTUKI KONTAKT POD NR TEL 721550171

Udost臋pnij ten post