Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MegaZdziwiona...:/

Czy to mozliwe???

Polecane posty

Czesc dziewczyny dostalam nie chciany @ 17.08.12 czyli rowno co 28 dni 20 juz nie mialam nic nie byl to taki typowy okres bo po pierwsze trwal zaledwie 3 dni normalnie 2 dnia mam wielkie krwawienie a w tym miesiacu bylo duzo skapsze acz kolwiek wieksze niz plamienie. W ostatni dzien czyli wczoraj bylo juz tylko plamienie( troche brazowe) a dzisiaj nie ma juz sladu. Dodam ze @ dostalam na wyjezdzie zagranicznym, i ze staram sie o dzidzie od pewnego czasu. Czy to moze byc ciaza czy ktoras z was tak miala??? prosze o rade :)

Gość niuu
jeśli sądzisz iż to ciąża to zrób test. Może to ciąża a może zaburzenia hormonalne.

a ty jak sadzisz? jest mozliwe zeby to byla ciaza???? nie mam innych objawow czasami mnie zakuje w dole brzucha i to tyle nie ukrywam ze bardzo bym chciala zeby to byla ciaza. Umawiam sie dzisiaj do gin zobacze co on mi powie ale jestem ciekawa bo slyszalam ze takie rzeczy sie zdarzaja

Gość summer bay
nnie możesz zrobić testu? na forum nikt ci nie wywróży

jasne ze moge myslalam ze znajde tutaj kogos kto mial taki sam problem jak ja

Gość niuu
A co ci da porównywanie co było u kogoś innego? Nic. Podobne objawy mogą świadczyć o czymś zupełnie innym. Sama miałam kiedyś skąpy okres jak nigdy wcześniej -bardziej jak plamienie niż krwawienie. I nic to nie znaczyło -zawirowanie jakieś hormonalne wystąpiło. W kolejnym miesiącu miałam już normalny okres jak zwykle. Zrób więc test zamiast szukać podobieństw u innych. :) Lekarz i tak póki co nic ci nie powie więcej. Dlatego po pierwsze zrób test!