Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola-83

dominacja

Polecane posty

Dziwię się, że jest tak mało dziewczyn, które lubią dominować w łóżku. Nie wiem, czy to wina religii, wychowania czy czego tam. Przecież to czysta frajda...

Gość gumissio
a jak najbardziej lubisz dominowac co cie tak ostro kreci ?w dominacji nad facetem

mnie typowe bdsm też nie kręci. Nie nazywam raczej swojego faceta kundlem czy psem ani nie przebieram się w jakieś fetyszowe stroje. Co mnie kręci? Bardziej psychiczna forma dominacji, niekoniecznie w łóżku. Idziemy gdzieś na imprezę, jestem już ubrana, gotowa, wychodzimy i potrafię krzyknąć, żeby całował mi jeszcze stopy przed wyjściem albo spoliczkować go w sklepie gdy nikt nie widzi. Czasem też zabawiamy się ostrzej: jakieś smycze, pejcze, ale stosunkowo rzadko...

Gość gumisioso
karola83 widze ze znasz sie na reczy:) lubimy podobne dominacje:) nie chchialabys moze zdominowac czasem mnie chocbby przez net moja Pani?:):)

Gość gumisioso
jej alez dobry przyklad dalas z tymi stopami wylizalbym ci chetnie stopy ssal palce kazdy po kolei patrzac ci w oczy:) a potem ssalbym obcasik do buta twojego

Gość gumisioso
widzialem twoja stopke i niestetyy jescze bardziej mnie ciagnie do ciebie lubie mocne kobiece charaktery:)

Gość gumisioso
nie przperpaszaj Krolowo to oznaka slabosci hihih:)

Gość gumisioso
karola a tak odbiegajac od tematu moge zapytac czy 83 to rok twojego urodzenia?

nie chodzi o to. Nie jestem na codzień osobą wulgarną. Zdarza mi się rzucić mięsem albo pokazać ten gest, ale rzadko. Mogę tu popisać, ale nie zamierzam nikogo nakręcać..

Gość gumisioso
No wiesz trafilas w moje fantazje bo jescze tego nie robilem ale barzo bym chchial tzn mam nadzieje ze na zywo mialbym odwage dlatego szczerze przyznam sam temat kobieta dominujaca jest dla mnie mocno pobudzajacy pewnie rowniez dlatego ze malo jest kobiet dominujacych jak sama o tym napisalas na poczatku czyli jestes mlodsza troche ode mnie

Gość gumisioso
czyli zmieniacie role czasem?maz dominuje a ty stajesz sie ulegla?

to nie mój mąż, ale mniejsza z tym. Tak, zmieniamy czasem rolę, ale nigdy mnie nie bije ani nie poniża. Czego nie można powiedzieć o mnie...

Gość gumisioso
czyli switchujecie no coz pozazdroscic tylko bardzo fajne zabawy mozna stworzyc mysle wystarczy odrobina fantazji kurcze nigdy nie spotkalem kobiety lubiacej dominacje a szkoda

Gość gumisioso
mam nadzieje ze sptkam kobiete taka jak ty:)

Gość gumisioso
a tak poza tematem mysle ze jestes bardzo atrakcyjna kobieta

Gość gumisioso
echh kusicielko ty :)

Gość gumisioso
nakrecila i poszla echh kobiety